Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ne guzel. http://www.youtube.com/watch?v=0tS05xEHKbQ 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 coop oynamak super zevkli bu seriyi. video harika olmus alirim mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 zaten amiga günlerinden beri en keyifli hotseat oyunu falan sdf. online geldi mi buna? ilk oyundan sonra bakmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2. oyunda online vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 online var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Arkadaş 4 bölüm sonra bitio alpha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://store.steampowered.com/app/319910/ Fiyat 50 lira felandı herhalde indirim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 arcane said: zaten amiga günlerinden beri en keyifli hotseat oyunu falan sdf. online geldi mi buna? ilk oyundan sonra bakmadım hiç. ilk oyunda da var. sonradan mı eklendi bilmiyorum da şu an var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 EA(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 çıkmış, 3-4 saat, kontroller leş, kamera açıları sefil ötesi diyor review'cular :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 trine 2 steam kullanıcı review rekortmeni %98 overwhelmingly positive mi neydi, trine 3 %69 nasıl batırmışlarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 2 boyutlu platform oyunu 3 boyutlu platform oyununa çevirince genellikle öyle oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 videoyu görünce trine2 yi aldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 2000'lerin başında herkes her şeyi 3d yapıp patlamamış mıydı, bunlar niye ders almamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bir şey tutuyorsa bozmayacaksın, yok geliştirdim daha iyi oldu vs diyip batırınca seri orada bitiyor. Trine 1 çok zevkliydi. 2 yi oynamadım henüz. 3 böyleyse oynamam muhtemelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Darksun said: Bir şey tutuyorsa bozmayacaksın, yok geliştirdim daha iyi oldu vs diyip batırınca seri orada bitiyor. GTA hariç bütün oyunların özeti olabilir şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 onemli olan 3d'ye gecmesi degil abilitylerin falan ortadan kalkmasi mesela tek bir tane ve sabit boyut kutu yapabiliyor falan mage, butun skill treeler kaldirilmis, sacmalamislar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 abii dün arkadasla bunun ikincisini ot kafasıyla oynadık. yeminle 5 saat boyunca orgazm olarak bağıra çağıra oynadık. mükemmelmiş laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YBFSrPF-hfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar