-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 tamam o zaman ama şöle düşün. adam telefonu kapatıcam herşey biticek gerisi onlara kalmış diyo. peki 2. film nerden başlıo. 3 geminin mürettebat toplanmış ajanlar gelio ve dövüş başlıo. hani nerde neonun ilk filmde yaptıkları? hani nerde kapattığı telefon? hani nerde insanlara kalan seçimler?[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 aragorn sen dediğin gibi fasulyeden izlemişsin kesin ben onu anladım :) telefonda "sizi yeneceğim, insanları serbest bırakacağım" mesajını veriyor matrix'e, benden korkun diyor. ama bütün sistemi çökertmeleri için mimar'ı yoketmeleri gerektiğini anlıyorlar. neo'nun güçleri sadece kendiyle sınırlı (birinci film sonu itibariyle) ve ancak diğerlerine yardım ederek direnişçilerin kayıplarının azalmasını sağlıyor. morpheus da dedi zaten "6 ayda 6 yılda olduğundan fazla insan kurtardık, zion'a saldırmaları çaresizliklerini gösterir". fakat umutsuz bir durumda değil matrix, elinden geleni yapıyor işte onlara karşı. ve neo da mainframe'i çökertmeye gitti eli boş döndü sonuç itibariyle, öyle superman uçuşuyla bitmiyor olay..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Animatrix i izleyip oyunu oynaman gerek aradaki boşlukları tamamlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 oyunu oynıcam o sorun deelde nimatrix i izlemem imkansız. bölümleri indiremem dial up ım. bi ara level falan vermişti bi bölüm. onu izlemiştim güzeldi. ama ilerde izliycem dvd si çıkınca o zaman bu topice dönüp yazıcam. ama şu ana kdar yaşadıklarımla anladıklarım bunlar. anima yı ve oyunu görmeyen bi kişinin iki filmden anladıkları benim düşüncelerim ehe[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya sam o 6 ayda kurtardık falan 2.filmde konuyu kurtarmak için yapılan dolambaçlı laflar işte. benim bahsettim de o. şunu açıkla bana: bundan sonra neler olacağı onlara bırakıcağım bi seçim? nedir bu? gerçeky dünyaya gelip gelmeme seçiminden mi bahsedio yoksa matrixi yeniden şekillendirme için yapılan seçimlerden mi bahsedio? nedir[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 adam yeni vakıf olmuş koda, ajan simit'i parçaladı diye o gazla atıp tutuyor işte. ikinciye kadar geçen 6 aylık sürede görüyor ki daha 40 fırın ekmek yemesi gerek. elinden geleni yapıyor ama ajan parçalamakla filan matrix yıkılmıyor, upgraded ajan gönderiyorlar öyle ajan simit'e yaptığı gibi tek yumrukla safdışı bırakamıyor. (filmin başında sadece üç tanesiyle ne kadar uğraştı, sonra daha güçsüz olan ajan simit'lerden bile kaçmak zorunda kaldı, kurtadamların kılıcı elini kanattı, twins ile karşılaştırmadılar bile direkt tüymesi gerekirdi, god mode değil yani tam anlamıyla) birinci filmi kaale alıyorsun da ikinci filmi almıyorsun anlamadım yani, yazanlar aynı adamlar.. ekleme: seraph'ın gördüğünde kodunu çözemeyip apıştı, sonra da dayak yiyecekti neredeyse, o tekme numaraları filan işlemedi. mimar'ın sonraki filmde simit'in kopyalaması, twins morphing'i ve seraph dövüş yeteneğine sahip olan bir program yollayacağını düşünmeye başladım, neo'nun hacker'lıktan öte hakikaten peygamber filan olması gerek yenebilmek için.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. [Bu mesaj Sam tarafından 19 May 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya aslında benim sorunum çok basit. bu filmler üçleme olarak mı düşünülmüş yoksa çok tutuluncamı çekilmiş? çünkü ilk film bittinde kimsenin aklında soru işareti kalmıodu, herkes oh bitti ajanları kesti haavasındaydı ben dahil. ikinci filmin çekildiini falan duyunca şaşırmıştık. hatta geyikler çevirioduk. matrixe yama yapıolar neo onu kırmaya çalışcak falan dioduk. doğru çıktı yannız :) yani ilk filmdeki o telefon kulubesinde diyalogu kurtarmak imkansız. onun mantıklı bi çözümü sunulana kadar ikinci film baştan mantıksız oluo zaten. sonra kalkıp felsefik anlamını tartışmaya gerek kalmıo. ha bana kalırsa 2. film daha iyi. ama ayrı ayrı değerlendirilidğinde iyi. 1. filmi yok sayarsam iyi. anlatabildim sanırım[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 19 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: aragorn sen dediğin gibi fasulyeden izlemişsin kesin ben onu anladım :) telefonda "sizi yeneceğim, insanları serbest bırakacağım" mesajını veriyor matrix'e, benden korkun diyor. ama bütün sistemi çökertmeleri için mimar'ı yoketmeleri gerektiğini anlıyorlar. neo'nun güçleri sadece kendiyle sınırlı (birinci film sonu itibariyle) ve ancak diğerlerine yardım ederek direnişçilerin kayıplarının azalmasını sağlıyor. morpheus da dedi zaten "6 ayda 6 yılda olduğundan fazla insan kurtardık, zion'a saldırmaları çaresizliklerini gösterir". fakat umutsuz bir durumda değil matrix, elinden geleni yapıyor işte onlara karşı. ve neo da mainframe'i çökertmeye gitti eli boş döndü sonuç itibariyle, öyle superman uçuşuyla bitmiyor olay..[hline] yukarıda cevabını verdim bunun, tatmin olmuyorsan sende bug var.. :)[hline][b]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bişi sorucam o zaman animatrix de neo nun başından telefon kulubesinden çıktıktan osnra başından geçenler varmı? yani ajanlarla işin bitmeyeceğini anladığı yerler anlatan? sistemin çok güçlü olduğunu? ilah olmadığını anlatan? eğer varsa benim anlayamam normal.[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 animatrix'i seyredemedim ben de dial-up'ım.. :) filmlere dayanarak konuştum ben ve çok ciddi bir saçmalık bulamadım şu ana kadar kayda değer ana hikayede. mimar'ın konuşmasının arkaplanını tam kavrayabilmek için de kasım'ı beklemek gerek sanıyorum..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 vay dial up sende faturalardan muzdaripsindir herhalde. geçen ay toplamda 50 saaat falan girdim sanırım 83 milyon geldi. daoc oynamayı bıraktım o yüzden. adsl veya kablo gelene kadar edirneye yok online oyun bana. neyse bozmuyım konuyu. yarın bi daa gidicem filme sanırım. bi de illk filmi izlerim pür dikkat. sonra konuşuruz senle. bakalım ne kadar haklıyım ne kadar haklsın. saolasın gece gece ii döktürdük[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ocak'tan beri hattım kesinti açtıralı 3 hafta oldu ancak.. :) iyi seyirler ve sen de sağol.. ;)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 benim kafama takılan ilk matrix ve ilk "the one". adam kendini kurtarmayı nası başarmış? animatrixte kendi kendine uyanan insanlar var ama onu çıkaracak kimse olmadan nası olmuş da çıkıp zion'u kurmuş? zaten architect de "ilk matrix muhteşemdi yıkılması da ona yakışır derecede ihtişamlıydı" falan diyerek epey bi merakımı cezbetti. bi de ben üst üste bikaç matrix kurulu olduğuna inanıyorum. 6 kere sistemi yenileyecek fırsatları olduysa ikinci hatta üçüncü kat kontrol kuracak kadar da vakitleri olmuştur makinelerin. ajan smithin "gerçek" dünyaya gelişi ve neonun sonda sentinellere yaptığı halt teoriyi doğrular nitelikte.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ilk the one nası kurtuldu o 3. film de açıklanır sanırım. onu bilsek herşeyi az buçuk anlarız zaten. boşuna yorma kafanı 6 ay boyunca o sorula yani[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 siz hala mimar'ın bütün iyi niyetiyle sadece ve sadece doğruları söylediğine dayanarak yorum getiriyorsunuz, hiç belli olmaz diyorum ben.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: arcane, 16 May 2003 22:26 tarihinde demiş ki: bence mimar neo ya kapılar konusunda yalan söyledi[hline] heh..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sadece mimarın söylediklerine dayandırmıyorum bunları... fransız eleman "senden öncekiler" diyerek bundan önce bisürü başka -artık incarnate diyesim geliyor- the one olduğunu söylüyo. ajanlar arabada "aynen daha önceki gibi/aslında tam da önceki gibi diil eheheh" şeklinde bi geyik yapıyolar. ilk filmde ajan smith ilk matrixten bahsediyo. bu da doğru demekki. kahin ne mal olduğunu zaten kendisi kabul ediyo. o da tamam. keymaker sistemin bi parçası. ve sadece bu iş -the bugged one a anahtarı vermek- için yaratıldım diyo. dolayısıyla bunlar hep öngörülmüş şeyler. architect yanlış bişey söylemedi bence ama doğruların hepsini de söylemedi.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: arcane, 19 May 2003 02:06 tarihinde demiş ki: said: arcane, 16 May 2003 22:26 tarihinde demiş ki: bence mimar neo ya kapılar konusunda yalan söyledi[hline] heh..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become ben de kaç gün önce söyledim, şimdi arayamayacağım 500 mesaj arasında.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 hem kapılar hatta zion hatta herşey hakkında yalan söylemiş olsa ne farkeder ki? ben hala ilk "the one" ın nası matrixten kurtulduğunu merak ediyorum ve üst üste birden fazla sistem olduğuna inanıyorum...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ben daha önce söyledim boyum uzadı ehhe :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… behran Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eğer birden fazla sistem varsa bundan kurtulmanın bir yolu yoktur bence.Eğer zion da bi matrix se bu adamlar nası çıkılır dışarı? valla 3 ü çok merak ediyorum görücez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 "Bir hakikat var mı derken, bir hayale döneriz"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Animatrix'de Neo ile ilgili hiç birşey yok. 1-2 Renaissance'de Matrix in kurulumu, Kid's Story de Neo'nun peşinden koşan kahramanım benim modunda takılan veledin hikayesi, Final Flight of Osiris'de Zion'a doğru ilerliyen makineleri farkeden Osiris gemisi hakkında. Diğerleride Matrix kavramını açıklıyan, değişik konulu hikayeler. Birindede bir koşucunun dünya rekoru kırarken pil kapsülünde uyanarak gerçeği farketmesiyle ilgili.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 arkadaşlar ben filme ilk cuma günü gittim açıkçası bi bok da anlaığımı söyleyemem (türkçe dublaj).Bugun arkadaşların da zorlamasıyla bi daha gittim (altyazılı) filmin tam olarak nasıl olduğunu kelimesi kelimesine anladım. Kesinlikle anlamayanlar bi daha gitsin.Mümkünse altyazılısına çünkü dublajda bazı gerekli sözler kullanılmamış.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: behran, 19 May 2003 14:25 tarihinde demiş ki: eğer birden fazla sistem varsa bundan kurtulmanın bir yolu yoktur bence.Eğer zion da bi matrix se bu adamlar nası çıkılır dışarı? valla 3 ü çok merak ediyorum görücez[hline] o yüzden merak ediyorum ya ilk choseni...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 10.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bişi sorucam o zaman animatrix de neo nun başından telefon kulubesinden çıktıktan osnra başından geçenler varmı? yani ajanlarla işin bitmeyeceğini anladığı yerler anlatan? sistemin çok güçlü olduğunu? ilah olmadığını anlatan? eğer varsa benim anlayamam normal.[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 animatrix'i seyredemedim ben de dial-up'ım.. :) filmlere dayanarak konuştum ben ve çok ciddi bir saçmalık bulamadım şu ana kadar kayda değer ana hikayede. mimar'ın konuşmasının arkaplanını tam kavrayabilmek için de kasım'ı beklemek gerek sanıyorum..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 vay dial up sende faturalardan muzdaripsindir herhalde. geçen ay toplamda 50 saaat falan girdim sanırım 83 milyon geldi. daoc oynamayı bıraktım o yüzden. adsl veya kablo gelene kadar edirneye yok online oyun bana. neyse bozmuyım konuyu. yarın bi daa gidicem filme sanırım. bi de illk filmi izlerim pür dikkat. sonra konuşuruz senle. bakalım ne kadar haklıyım ne kadar haklsın. saolasın gece gece ii döktürdük[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ocak'tan beri hattım kesinti açtıralı 3 hafta oldu ancak.. :) iyi seyirler ve sen de sağol.. ;)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 benim kafama takılan ilk matrix ve ilk "the one". adam kendini kurtarmayı nası başarmış? animatrixte kendi kendine uyanan insanlar var ama onu çıkaracak kimse olmadan nası olmuş da çıkıp zion'u kurmuş? zaten architect de "ilk matrix muhteşemdi yıkılması da ona yakışır derecede ihtişamlıydı" falan diyerek epey bi merakımı cezbetti. bi de ben üst üste bikaç matrix kurulu olduğuna inanıyorum. 6 kere sistemi yenileyecek fırsatları olduysa ikinci hatta üçüncü kat kontrol kuracak kadar da vakitleri olmuştur makinelerin. ajan smithin "gerçek" dünyaya gelişi ve neonun sonda sentinellere yaptığı halt teoriyi doğrular nitelikte.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ilk the one nası kurtuldu o 3. film de açıklanır sanırım. onu bilsek herşeyi az buçuk anlarız zaten. boşuna yorma kafanı 6 ay boyunca o sorula yani[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 siz hala mimar'ın bütün iyi niyetiyle sadece ve sadece doğruları söylediğine dayanarak yorum getiriyorsunuz, hiç belli olmaz diyorum ben.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: arcane, 16 May 2003 22:26 tarihinde demiş ki: bence mimar neo ya kapılar konusunda yalan söyledi[hline] heh..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sadece mimarın söylediklerine dayandırmıyorum bunları... fransız eleman "senden öncekiler" diyerek bundan önce bisürü başka -artık incarnate diyesim geliyor- the one olduğunu söylüyo. ajanlar arabada "aynen daha önceki gibi/aslında tam da önceki gibi diil eheheh" şeklinde bi geyik yapıyolar. ilk filmde ajan smith ilk matrixten bahsediyo. bu da doğru demekki. kahin ne mal olduğunu zaten kendisi kabul ediyo. o da tamam. keymaker sistemin bi parçası. ve sadece bu iş -the bugged one a anahtarı vermek- için yaratıldım diyo. dolayısıyla bunlar hep öngörülmüş şeyler. architect yanlış bişey söylemedi bence ama doğruların hepsini de söylemedi.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: arcane, 19 May 2003 02:06 tarihinde demiş ki: said: arcane, 16 May 2003 22:26 tarihinde demiş ki: bence mimar neo ya kapılar konusunda yalan söyledi[hline] heh..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become ben de kaç gün önce söyledim, şimdi arayamayacağım 500 mesaj arasında.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 hem kapılar hatta zion hatta herşey hakkında yalan söylemiş olsa ne farkeder ki? ben hala ilk "the one" ın nası matrixten kurtulduğunu merak ediyorum ve üst üste birden fazla sistem olduğuna inanıyorum...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ben daha önce söyledim boyum uzadı ehhe :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eğer birden fazla sistem varsa bundan kurtulmanın bir yolu yoktur bence.Eğer zion da bi matrix se bu adamlar nası çıkılır dışarı? valla 3 ü çok merak ediyorum görücez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 "Bir hakikat var mı derken, bir hayale döneriz"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Animatrix'de Neo ile ilgili hiç birşey yok. 1-2 Renaissance'de Matrix in kurulumu, Kid's Story de Neo'nun peşinden koşan kahramanım benim modunda takılan veledin hikayesi, Final Flight of Osiris'de Zion'a doğru ilerliyen makineleri farkeden Osiris gemisi hakkında. Diğerleride Matrix kavramını açıklıyan, değişik konulu hikayeler. Birindede bir koşucunun dünya rekoru kırarken pil kapsülünde uyanarak gerçeği farketmesiyle ilgili.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 arkadaşlar ben filme ilk cuma günü gittim açıkçası bi bok da anlaığımı söyleyemem (türkçe dublaj).Bugun arkadaşların da zorlamasıyla bi daha gittim (altyazılı) filmin tam olarak nasıl olduğunu kelimesi kelimesine anladım. Kesinlikle anlamayanlar bi daha gitsin.Mümkünse altyazılısına çünkü dublajda bazı gerekli sözler kullanılmamış.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: behran, 19 May 2003 14:25 tarihinde demiş ki: eğer birden fazla sistem varsa bundan kurtulmanın bir yolu yoktur bence.Eğer zion da bi matrix se bu adamlar nası çıkılır dışarı? valla 3 ü çok merak ediyorum görücez[hline] o yüzden merak ediyorum ya ilk choseni...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar