Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Önemli markaların yeni forma ve ayakkabı gibi ürünlerini daha önceden paylaşması ile ün salan "Footyheadlines" bugün Galatasaray'ın gelecek sezon üçüncü forması olacağını iddia ettikleri tasarımı paylaştı.

Daha önceden de 2015-2016 sezonu için ikinci formayı paylaşan site, sarı kırmızılı taraftarlar arasnda heyecana sebep oldu.

Footyheadlines'a göre Galatasaray'ın gelecek sezonki ikinci forması.

Footyheadlines'a göre Galatasaray'ın gelecek sezonki üçüncü forması.

Mesaj tarihi:
abi hala o an aklıma geliyor. mac 3-3 oluyor. yazdıgım sey alıntılanıyor. evde terliyorum. aglamaklı oluyorum. accountu sil tusunu arıyorum. falan kabus gibiydi balon 4-2 yapana kadar.
Mesaj tarihi:
haberi yazarken boşalmışlar, kim bilir gelse neler olacak sdfsd

souldarkorn said:

Coştu Bekir salavat getir.

Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat hakkında konuşan Galatasaray başkan adaylarından Turgay Kıran, seçilirse Juande Ramos'u getireceğini ifade açıkladı.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Coştu Bekir salavat getir.

Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat hakkında konuşan Galatasaray başkan adaylarından Turgay Kıran, seçilirse Juande Ramos'u getireceğini ifade açıkladı.

HALA böyle seçim kazanılıyor mu kulüplerde? Mali tabloyu düzenleyeceğim, girdi çıktı dengesini kuracağım, basketbol, yelken ve tüm branşları ayağa kaldıracağım falan diyen yok. SATÇAM NE VARSA MESSİYİ GETRCEM AMK. Muhabbeti hala prim yapıyor mu gerçekten?
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

abi turgay kiran'i ciddiye alip tartismissiniz bir de.

adam kadrolu baskan adayi yillardir. oylesine girip duruyor 10% alsa basari sadfjsa.

Aynen bizim seçim klasiği:
- Turgay her sene aday olur, babayı alır
- Adnan Öztürk, Peter Kenyon'ı CEO yapacam der yine babayı alır
Mesaj tarihi:
Böyle ülkeye böyle haber, tencere- kapak.

Maçsız bi haftaya alışık değilim. Şu manisa maçı perşembe veya salı olsaydıda izleseydik. Neyse heyecan son gaz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...