Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Daha önce de söylemişimdir belki, yine de hep tekrarlamak lazım, FB'yi yenmenin tek yolu ilk yarıdan gol yememek.

Şu yenildiğimiz 15 yıldır ilk yarıda gol yemeyipte puan alamadığımız tek maç var o da Nobre'nin kafasyı 2005'te benim hatırladığım..

Onun dışında istisnasız her Kadıköy'de ilk yarıda hatta ilk 15-20 dakikada en az bir, muhtemelen iki gol yiyoruz. Öne geçtğimiz maçlarda bile bırakın 1-1 bitmesini, en az 2 gol yiyerek yine geride kapatıyoruz ilk yarıyı..

Bu baya belirgin bir istatistik..

Yönetici olsam FB maçı için maç bonusum ilk yarı gol yemeyin, bonusun 2/3'ü sizin demek olurdu...
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ya 30 yıl Türkiye kupası alamamış takım nasıl bizi 16 yıldır Kadıköyde yenemediniz geyiği yapabiliyor ve nasıl bizim futbolcular bundan bu kadar etkileniyor çözemiyorum şahsen.

Deplasman stresi kötü durum. Real Madrid 20 yıla yakın Deportivo'yu yenemedi Riazor'da. Üstelik süper bir rekabet de yok aralarında 2-3 sezon hariç. Galatasaray, Terim'in üçüncü döneminde atmıştı o stresi akıllı ve rahat oynuyordu galibiyet kaçtı sürekli. Hamza ne yapar bilmiyorum ama misal Olcan'ı da oynatsan Telles'i de oynatsan gol yersin; bari Olcan alışmışken çıksın gole falan katkısı olur. Hamit ve Selçuk'da bitiyor olay, ayakta dururlarsa galibiyet kağıt üstünde Galatasaray'a yakın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...