axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 GERGE said: Office 365'den geliyor benimki. Kaç para veriyorsun, 365 ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 HTC saolsun http://i.hizliresim.com/39zaW5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?6,7274744,7274744#msg-7274744 .edu adresi gerek ucuza almak icin ama bulmak zor degil. Oradaki bilgilerden eskimis olan OneDrive, 20GB ide, 1TB oldu. Bir de iPad ve Android tablet versiyonlari cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 BalisticGel said: HTC saolsun http://i.hizliresim.com/39zaW5.png HTC kampanyası neredeymiş ben de asılayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 M8de google hesabını aktif edince kendi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 HAY ARKADAŞ BANA VERMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?6,7274744,7274744#msg-7274744 .edu adresi gerek ucuza almak icin ama bulmak zor degil. Oradaki bilgilerden eskimis olan OneDrive, 20GB ide, 1TB oldu. Bir de iPad ve Android tablet versiyonlari cikti. Gerge bende almak istiyorum bundan edu uzantili mail sikinti degil peki 4 yil sonra ne oluyor? Yine ucuza subs yapabiliyor muyuz acaba? Gerci 4 sene sonra belese bile verebilirler onceden 3-5gb olanlar matah birseymis gibi bakardik simdi 50-100gb arasi veriyor cogu firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bingildak said: HAY ARKADAŞ BANA VERMEDİhttp://www.htc.com/us/support/htc-one-m8/howto/465031.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 eyvallah, masaüstünde drive'dan nefret ettiğim için hiç tıklamamıştım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Her edu adresi ile bir kere oluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 2 tane edu mail var boşta duruyorlar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bingildak said: HAY ARKADAŞ BANA VERMEDİ tipini sevmemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 1 yıla kadar doldurursanız sonradan süre dolunca bişi istemeyecekmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?6,7274744,7274744#msg-7274744 .edu adresi gerek ucuza almak icin ama bulmak zor degil. Oradaki bilgilerden eskimis olan OneDrive, 20GB ide, 1TB oldu. Bir de iPad ve Android tablet versiyonlari cikti. Bu baya iyiymiş ya, okul bitiyor ama bizim okul edu'lu hesabımızı kapatmıyor :) İşe girince alayım şundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 editör droboxçıları da gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Dropbox da 48gb vardi 2 sene gecti bitti. Bitince kotu oluyor. Oyuzden hic bulasmadim bile bu 100gb ekstraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hangi servisi tavsiye ediyorsunuz yedeklemede kullanmak için bedava medava şeylerini karıştırmadan f/p iyi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Eski, buyuk ve koklu bir firma olmali. Carbonite, Backblaze, Crashplan. Bunlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 jacabo said: hangi servisi tavsiye ediyorsunuz yedeklemede kullanmak için bedava medava şeylerini karıştırmadan f/p iyi olan Salla gerge yi yine marjinallik pesinde cinscins firma isimleri verio Ondedrive iyi suan birde hubic i begeniyorum F/P onedrive olcak gibi cunku api si cikti kendine gore program yapabilirsin kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Backup diyor adam sync degil, sektorde en tepelerdeki firmalarin adini verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yedekleme carbonite bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mega co nz 50 gb. Fena degil hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Kim Dotcom'a data emanet eden kerizdir abi, kizmayin ama. Megaupload'u hatirlayin. Ayrica buyuk oranda korsan icin kullanilan hicbir, hicbir, hicbir, hicbir servise guvenmeyin; her an tum veriniz ucabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Veri yok zaten ya ipade comic icin kullaniyorum:) Drive ve dropboxda var cesit cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Allah belasini versin böyle programin ya, koskoca sirket dogru duzgun calisan bi cloud client yapamazmi arkadas. 100GB dosyayi 100mbit ul ile 1 aydir atamadi. Atiyo, kapatip acilinca bilgisayar dosyalari scan edip ayni seyleri tekrar atiyo. Hangi dosyalari sync ediyo, ne hizla sync ediyo bi bok görunmuyo. Varmi baska uygun fiyatli bi cloud servisi? 600gb falan lazim assagi yukari Aylik 5-6 $ olsa ödicem valla, dropbox, spideroak falan baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar