Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Buyrun ;) https://preview.onedrive.com/bonus 100GB ek alanınız hemen geliyor Enjoy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 1 yıllıkmış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 1 yıl sonra ne kdar ücreti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Phyx said: 1 yıllıkmış meh Napcaklardi abi? Omur boyu belese mi verceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 İlaç gibi geldi vallahi. Dropbox'ın SpaceRace diye verdiği 25GB 4 Martta bitiyor. Bütün dosyaları OneDrive'a atarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 di said: Phyx said: 1 yıllıkmış meh Napcaklardi abi? Omur boyu belese mi verceklerdi? muhteşem olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 100GB 15 sene sonra kibrit kutusu kadar dosya saklama kapasitesine sahip olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Todesengel said: İlaç gibi geldi vallahi. Dropbox'ın SpaceRace diye verdiği 25GB 4 Martta bitiyor. Bütün dosyaları OneDrive'a atarım artık. bundan ben de muzdaribim ya, şöyle 30gb falan veren bir yer bulabilsek mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 1TB var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bende 10TB var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bize de verin. dsagda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Todesengel said: İlaç gibi geldi vallahi. Dropbox'ın SpaceRace diye verdiği 25GB 4 Martta bitiyor. Bütün dosyaları OneDrive'a atarım artık. su uni sayesinde aldigin 25GB dimi. benimde bitiyor. iyiydi ya dropbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Office 365'den geliyor benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 microsoft bu kampanyaları her sene yapıyor beyler. sıkıntı etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 peki 1 yil kullandim ekstra alani, dibine kadar doldurdum, sonra yenilemedim, dosyalarim ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 dosyalar gg. bana mail gelmisti dropboxtan. datalari ama yinede istiyorsan parasini ödersin bebegim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 seni uyarı üyeliğin bitti diyor... dosyalarını al yada yenile diyorlar... böylelikle 1 ay daha kullanıosun free ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 aquila said: peki 1 yil kullandim ekstra alani, dibine kadar doldurdum, sonra yenilemedim, dosyalarim ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Olurdu da kisa omurlu olurdu o muhtesemlik. =) Phyx said: di said: Phyx said: 1 yıllıkmış meh Napcaklardi abi? Omur boyu belese mi verceklerdi? muhteşem olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 matitas oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 GERGE said: Office 365'den geliyor benimki. Bende de var bundan, 1,1TB simcik. Ben benim butun muzik yazilimlarinin setuplarini zipledim upload ediyorum onedriva'a. 100mbit baglanti ile 10 gunde anca 100gb atabildi körolasi. FTP destegi olmamasi cok kötu yalniz, adamakilli upload performansi alamiyorum onedrive'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 When you cancel your storage plan or when your storage plan expires, your storage limits will be set back to the free levels for each product at the end of your billing cycle. Everything in Google Drive, Google+ Photos, and Gmail will still be accessible, but you won't be able to create or add anything new over the free storage limit. gerci bu para verip aldiginiz alan icin gecerli. promolarda durum nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Dropbox promo için de aynı olay. As a friendly reminder, you’re currently using 15.57 GB of Dropbox space. If you’re over your 5 GB limit after March 4, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 appler yokmu ya butun cloud servisleri tek bir servis gibi gosteren boylelikle farkli cloudlardaki free tierlari birlestirince ortaya guzel bir ambians cikaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 var galiba, benim fikrimdi lan o zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar