Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onedrive + 100GB

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Todesengel said:

İlaç gibi geldi vallahi. Dropbox'ın SpaceRace diye verdiği 25GB 4 Martta bitiyor. Bütün dosyaları OneDrive'a atarım artık.

bundan ben de muzdaribim ya, şöyle 30gb falan veren bir yer bulabilsek mükemmel olacak.
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

İlaç gibi geldi vallahi. Dropbox'ın SpaceRace diye verdiği 25GB 4 Martta bitiyor. Bütün dosyaları OneDrive'a atarım artık.

su uni sayesinde aldigin 25GB dimi. benimde bitiyor. iyiydi ya dropbox.
Mesaj tarihi:
Olurdu da kisa omurlu olurdu o muhtesemlik. =)

Phyx said:

di said:

Phyx said:

1 yıllıkmış meh

Napcaklardi abi? Omur boyu belese mi verceklerdi?

muhteşem olmaz mıydı?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Office 365'den geliyor benimki.

Bende de var bundan, 1,1TB simcik. Ben benim butun muzik yazilimlarinin setuplarini zipledim upload ediyorum onedriva'a. 100mbit baglanti ile 10 gunde anca 100gb atabildi körolasi.

FTP destegi olmamasi cok kötu yalniz, adamakilli upload performansi alamiyorum onedrive'dan.
Mesaj tarihi:
When you cancel your storage plan or when your storage plan expires, your storage limits will be set back to the free levels for each product at the end of your billing cycle. Everything in Google Drive, Google+ Photos, and Gmail will still be accessible, but you won't be able to create or add anything new over the free storage limit.

gerci bu para verip aldiginiz alan icin gecerli. promolarda durum nedir bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Dropbox promo için de aynı olay.

As a friendly reminder, you’re currently using 15.57 GB of Dropbox space. If you’re over your 5 GB limit after March 4, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox.
  • Yeni Oluştur...