GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ahjahjıahıa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 zeper said: Kübrikçilik değil, sadece otomatik portakalı yazsan neyse. Leon ve V for vandetta'dan ne istedin vicdansız...(= Kübriğin kendisi zaten en overrated yönetmen. Yok tek plan, yok bilmemne kamerası diye atlayacakları bekliyorum. Leon: Gary Oldman dışında 0 oyunculuk, Luc Besson denen cibiliyetsiz yönetmen, pedo fantazisi. V for Vendetta: İrticacı adamın hikayesini alıp yüzeysel siyasi goy goylar + kel portman + leş aksiyon + berbat maskelere ilham olma. 7thBreath said: nosfe beğendiğin filmleri de yazsana çok merak ettim Spring, Summer, Fall, Winter and Spring 400 Blows The Seventh Seal Rashomon Citizen Kane Şaka la şaka: Zor Ölüm: 12345 tane evıncırs batman bilmemne gelse bi tane atletli çıplak ayaklı McClane etmez. İyi, Kötü, Çirkin: Filmerin şahı, 10 kere izlemişimdir. İlk 15dakka falan hiç konuşma yok ama niyeyse enteller pek hazzetmez bundan. Memories of Murder: Bundan sonra amerikan polisiye filmlerini izleyemiyorum. Tek problem kore filmi olduğunu duyan "abi kim ki duk çok iyi di mi ya" diye atlıyo o yüzden ortamlarda söyleyemiyorum Gladiator: Bu film tam bir entel turnusolu. Bunu beğenmeyen adamın ağzına gladiusla vurucan piposu gırtlağına kaçıcak direk. Rezervuar Köpekler, Pulp Fiction: Herif hala ekmeğini yiyo bunların yoksa şimdi çektiklerinin yüzüne kimse bakmaz. The Departed: Entel turnusolu no:2. Kore versiyonu daha iyi abi yaaağ diyene tokadı basıp kore değil hong kong diyoruz. Yoksa kore miydi ya. Thin Red Line: Mallick'in uyutmayan tek filmi. Kurosawa'nın alayı: Çok güzel bunlar enteller nasıl seviyo anlamadım. Bazı filmleri iyi yaşlanmadı ama abartmaya gerek yok bkz: Rashomon Braveheart: Entel savar 3. Beğenmeyen arkadaşlarımızın keçi sakalını traş edip koluna testesteron bazıyoruz. Carlito'nun yolu: Bunu duymayıp Scarface scarface diye dolaşan milyon tane ergen var. De Palma'nın en iyi filmi. The Sting: rip paul newman. Josey Wales, Gran Torino, Unforgiven: ccc Eastwood ccc Daha çok var da baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 2001'i kült yapan yalnız döneminde çığır açan bir film olmasıydı. Uzay savaşı'nın daha başlamadığı dönemde sadece teoriler üzerine insanlara uzayı bilimsel bir temel altında göstermesi vs... toplumsal infial yarattığı için zaten kült oluyorlar. Kubrick'in sinemasının temeli buna dayanıyor. Teknik olarak üst düzey olmasını geç, dönemine göre çok ileri seviyede filmler. Bugün beğenilmez çünkü üstüne yüzlerce benzer film yapıldı yeni ve modern tarzda vs... Kubrick'in kült yönetmen statüsünde anılmasının sebebi zaten 2015'in grafik bebeleri filmlerini beğensin, yok plandı carttu curttu övsün diye değil. Barry Lyndon dışında ikinci döneminde çektiği her filmi toplumsal olarak büyük etkiler yarattığı, başarılar yakaladığı için. Ha keza iyi yönetmendir. Bugün modern sinemadaki popüler bir çok tekniği kazandıran isimlerden biridir. Elia Kazan, Hitchcock, Bergman, Lang, Ford, Herzog, David Lean falan hep aklıma gelen filmleri günümüzde pek tutmayan ama kült yönetmen olarak kabul gören isimler. Gerçi Hitchcock'un yeri farklıdır. Ona laf söyleyeni zaten allah, zeus, isa, buda falan voltran oluşturup çarparda asdfs Clockwork Orange bu arada üst düzey filmdir. Sinemasal kurgusu açısından sektöre sınıf atlattıran filmlerden biridir. infial yaratma olayında Kubrick'in her filminde olduğu gibi. Kubrick'in çekilmeyen ve dayanılmaz olan tek filmi vardır o da Barry Lyndon'dır. Hani 4 Oscar almış olsun, kusursuz dönem filmi vs. olsun neyse de insan hırslarını dünyanın en hastalıklı dönemlerinden birinde açıkca anlatması dışında bir olayı yoktu. Clockwork Orange, Eyes Wide Shut izlerken duyduğun rahatsızlık vs yoktu. Ya da Shinning gibi bir bağlayıcılığı yoktu. Gereksiz uzundu, üç parçada üç günde izlemiştim 2007 de yanılmıyorsam sadfasd Gerçi oradaki bir ışıklandırma tekniğini yıllar sonra kısa film çekerken kullanmıştım. tey tey eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 son zamanlarda izledigim kadari ile kesinlikle under the skin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Barry Lyndon iyidir beyaaa Rashomon da öyle baştaki yağmur sahnesi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 son dönemde kesinlikle birdman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 cevapların geneli bsg temalı olmuş, havanız kime gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Nosfeyle ayni kisiymisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 begendigi filmlerin adini bile duymamissindir lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Nosfe said: 7thBreath said: nosfe beğendiğin filmleri de yazsana çok merak ettim Spring, Summer, Fall, Winter and Spring 400 Blows The Seventh Seal Rashomon Citizen Kane ASDFGHJKLŞİ marvel filmlerinin alayı diyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 8 1/2 de beğenmezsiniz şimdi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 into the woods... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar