forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 doğa olarak italya tam karedeniz akdeniz karışımı almanya da yem yeşil -- istanbuldaki nufus yoğunluğu heryerin insan bina ve dükkan olması bence bu biraz bağlıyor, yurtdışı hep hayalet şehirlerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 forgiver said: istanbuldaki nufus yoğunluğu heryerin insan bina ve dükkan olması bence bu biraz bağlıyor, yurtdışı hep hayalet şehirlerle dolu iş yapmaya çalışmıyorken boş şehirleri seviyorum ben ya şuan kaldığım bölgeye 7500 kişi bağlı kimse yok çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 fizban said: Laurelin said: fizban said: Temmuz agustos gibo utrecht e tasinacam ben de. en sevmedigim sehir olabilir :p zaten sehir gibi olan sehirleri sevimsiz hollandanin, kasabalarda var ne varsa. supermarkette kasada calissam gene mutlu mesut bir omur yasardim o kasabalardan birinde. ha en boktan sehri bile istanbuldan 20000 kat iyidirben aksine cok seviyorum. baska sehirde calisacam den bosch isminde, fakat gidip gelecegim utrecht'ten. esim uu'da olacak zaten. bakalim kisfmet. bi saatte yanindayim bi birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 adam beleşçilikte çığır açtı. Konu hakkında da hiç kalıcı yurtdışında yaşayım hevesim olmadı ama burada okuduğum hemen her argüman da geçerli, kafam rahat olsun pestilim çıkmadan çalışayım, kasmadan yaşayıp gidiyim diyen için yurtdışı ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 eldar said: kafam rahat olsun pestilim çıkmadan çalışayım, kasmadan yaşayıp gidiyim diyen için yurtdışı ideal. ya benim niye çıkıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kopek gibi calisiyoruz yine, tek farki degiyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 aynen yurtdışında eşşek gibi çalıştırırlar, ama karşılığını alırsın işte en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 burada da eşşek gibi çalıştırmıyorlar mı hacı, birinde hakkını alabiliyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Chemical said: eldar said: kafam rahat olsun pestilim çıkmadan çalışayım, kasmadan yaşayıp gidiyim diyen için yurtdışı ideal. ya benim niye çıkıyo lan e yenisin daha ? Ben hala cok calisiyorum ama en azindan islerim yetisiyo. Daha insancil. Calisma saatleri daha normal. Normal degilse bile fazla mesaimi aliyorum gayet. Turkiye'deki gibi insan ustu gayret gosterip, maasi eksik alip, ustune bi de rezil olmuyorum millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ben artik hic calismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Hic calistin mi ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 aquila said: DoruK said: burada butun tembelligimle yan gelip yatmama ragmen guzel para biriktirebiliyorum yer var mi la ben de gelim, sicaktir da ora simdi.gel gel kuzeyden sonra buranin insani cicek gibi gelir hem sana, sicakkanli sevecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Okul bittikten sonra turkcell ile gorusuyordum ama istanbul'da calismak istemedigimden izmir'de kadro acilana kadar beklerim demistim adamlara. Ordan haber beklerken, bayadir gorusmedigim bir arkadasim, florida'da bir sirkete stajyer olarak basvurdugunu ve adamlarin bir de elektronik muhendisi aradigini soyledi. O gazla ben de basvurdum ama okul bittiginden stajyer vizesi alamadim falan bir ton olay oldu. Tam vazgececekken, en kotu ihtimal 3 ay tatil yapip florida gormus oluruz dedim, turist vizesi ve tek yon ucak bileti alip dayandim adamlarin kapisina. 3 ay bedavaya calistim staj doneminde. Staj bitiminde calisma vizesi icin sponsor oldular. 3+3 gibi sacma bir vize verdiler, onun da 2 sensi kaldi bakalim onun sonunda ya evlencez ya da avukata bir ton para bayilip yesil kart alcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 H1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 aquilayla evlen işte vermezler mi vatandaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 H1-B evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 siz çalışmayı direkt kendinize göre belirlemişsiniz, herkes beyaz yakalı değil. Beyaz yakalıların bile ortalama çalışma saati 50'dir herhalde türkiye'de, tatilleri belki sizin yarınız kadar. Tabi ki batı avrupa'da, abd'de de iş yapıyorsunuz. İş yapmayana para vermezler, ancak çalışma şartlarının ağırlığı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Topluca göç var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bitti kardesim kavimler gocu kapatiyoruz hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Üniversite öğrencileri için Amerika ya en kolay yerleşme olayını anlatırıyorum kağıt kalem hazır edin; Önce yazın Work and travel yaparak amerikanın her hangi bir yerine j1 vizesiyle gidiyoruz daha sonra normalde max 3 ya da 4 ay kalabilirsiniz haziran başı-Eylül sonu gibi Eylül sonunda dönmuyoruz ve kaçak yaşamaya baslıyoruz daha sonra 1 kız bulup evlenıyosunuz ve hoop oturma izni geldi Kızı bağlamak artık sizde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Seele said: bi saatte yanindayim bi birani icerim.nerdesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 of herkes pis göçmen olmuş forumda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Ben de istiyorum da, Türkiyede edindiğim iş tecrübesi çevre vs bırakıp gitmek, 0 dan başlamak zor geliyo. Bi de mesleğim gereği kanun kitap tamamı Türkiye'ye özel şeyler. Yurtdışına çıksam bildiğin 0 ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bizde allahtan o güzellik var TCP heryerde TCP, c++ heryerde c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Ama sende bir yere gitme niyeti yok Senko, İsveç i bıraktın yüzüstü, İsveçli kızlar üzgün, İsveçli kızlar ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar