Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 might & magic online p2w olmayaydı oynardık aslında. http://www.sanalgezegen.com/wp-content/uploads/2015/01/might-magic-heroes-online-indir-yukle-oyunu.jpg http://clb.heroes-online.com/en-US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Oyuna başlayalı 1 hafta olmadı , suç krallığı nasıl kuruyorsun allahını seversen. Taş çatlasın faction falan açmıştır , tony montanaya dönmüş hemen burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yahu şöyle p2w olmayan hiç elle tutulur browser strateji yok mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben daha sıkılmadığım browser based oyun görmedim. en uzun hack&slash'ler götürüyor. diablo 2 mi oynasam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 romance of three kingdoms in flash versiyonu vardi bir aralar -en az 10 kusur sene once..sanirim 3 un aynisiydi..gayette uzun suruyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 torn'u burdan görüp üye oldum ben de takılıyorum da oyunda bi sıkıcılık var bi tane kıza dadandım dövüp duruyorum bi adam için de alışveriş yapıyorum her gün 25k karşılığı başka olayım yok napmalı bilmiyorum sıkıcı oyun heralde böyle ha bi de her kazandığımı kumarda kaybediyorum :D düello'ya beklerim 1891538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 şunu beğenirsiniz belki http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2 uğraşıp paticik şehri falan kuralım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 para toplayıp sana bi geyming pc yapalım abi. çok üzüyo bu halin bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bana yamuk yapma seni üzerim demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 şunun browser based olanını bulana ser verip sır vermeden kestanemi ödünç ederim. böyle oyun yaptırıp f2p ellerine düşürenler de kahrolsun. gözyaşları akarak apışarasını aşındırsın çocuklarının mürrüvet gününde pişik olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 baya oynadım ben bunu güzel oyun ya. ama progress o kadar yavaş ki artık bi yerden sonra bırakmak zorunda kaldım. yoksa gemi ile gez ticaret yap, yeni limanlara yelken aç çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ren said: şunun browser based olanını bulana ser verip sır vermeden kestanemi ödünç ederim. böyle oyun yaptırıp f2p ellerine düşürenler de kahrolsun. gözyaşları akarak apışarasını aşındırsın çocuklarının mürrüvet gününde pişik olsunlar. aramaya inanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu eski nes versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hos cok da degisen birsey yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yok vazgeçtim. başında oturamam onun. browser based lazım o yüzden. vazgeç abi progress yavaş değildi aslında da.. ben açgözlüydüm gemimimn yelkenini kendim yapacağım topunu kendim döveceğim art kasacağım diyince insan bayıyor. lan canım çekti bi gireyim bakayım ölmüş mü herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ren said: şunun browser based olanını bulana ser verip sır vermeden kestanemi ödünç ederim. böyle oyun yaptırıp f2p ellerine düşürenler de kahrolsun. gözyaşları akarak apışarasını aşındırsın çocuklarının mürrüvet gününde pişik olsunlar. http://voyage.game321.com/ Bu olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 cık ya. ben mantıksız oyun sevemiyorum. mesela teleport varmış orda uwo'da atıyorum londradasın portoya gidicen. tek yol gemi abi. ulan üşenirim diyorsan belli noktalara büyük gemiler kalkıyor. onun saatini bekliyorsun(evet bildiğin zamanlı küçük ido stayla) ve yanına trade good alamıyorsun. sonra abik gubik şeyler var. mesela afrikaya gittin gem falan ayarlattın orda. getirdin avrupaya. buldun bi market pazarlık ettin. yedirdin fiyatı. bi satıyon market çöküyo agsdsdf senden sonrakiler bunelan diyo gem fiyatlarına bi süre. oxford vardı da biz mi gitmedik http://www.youtube.com/watch?v=qAbFOs-8WcY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 top eleven var millet hastasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 torn da var mi kimse, bir elimizden tutsun is bulsun bize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Buradan görüp torna girdim. 4 sene önce bir hesap açmışım kendi kendine kasmış hesap lvl 19 olmuş. (:D Oynamaya devam edenler varsa bir faction açalım. Aşağıdaki linkten friend ekleyebilirsiniz. http://www.torn.com/profiles.php?XID=1493022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Faction dan ziyade bir company kursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben oynuyorum araba yarışı işine sardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Oyunda olanlar bir mesaj atsin. Nick: Jack_Solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Gallant said: Faction dan ziyade bir company kursak? Şirket kurmadan önce mesleklerden gelen pasif yetenekleri almak daha mantıklı olabilir. Educationdan başlarsanız meslek punlarını Manual labour/Endurance/Intelligence dönüştürebilirsiniz. Education - 10% passive decrease in all future education courses (Passive) Medical - Revive someone for 75 energy (Passive) Law Gain passive 10% increase in crime success (Passive) Medical'ı bitirdim ben, diğer ikiside bitince şirket açmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ok dir, bende benzer yolda ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar