yav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 izledim bitti dün mutlaka izlenmesi gereken dizi değil, alakası yok hatta. hoş bi'seyirlik en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 louie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 The 4400 FlashForward Warehouse 13 V Bunlar da ilginç diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yav said: izledim bitti dün mutlaka izlenmesi gereken dizi değil, alakası yok hatta. hoş bi'seyirlik en fazla. Tez zamanda kellesi vurula! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ingiliz komedilerini sevenler için, the thick of it the mighty boosh the league of gentlemen spaced snuff box peep show little britain ideal i'm alan partridge green wing how not to live your life gavin and stacey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ben admin olsam firefly sevmeyenleri banlardım. Gerek yok aynı forumu paylaşmamıza. Oz Wire Rome Murricah faktörü için Band of Brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ingiliz coupling yok mu yoksa gözlerim mi görmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yav said: izledim bitti dün mutlaka izlenmesi gereken dizi değil, alakası yok hatta. hoş bi'seyirlik en fazla. alın bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Firefly'ın yarattığı evren, western sosu, gemideki takım ruhu karakterler falan hepsi iyi hoş ama mutlaka izlenmesi gereken bir dizide olması gereken karakter ve hikaye gelişiminden yana vaad ettiği hiçbir şey yok. Çıtır çerez o yüzden. Ha üstüne filmini izledim. Farklı kamera kullanımları, görüntü kalitesi falan pek bir hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 westerni biraz fazla kaçmış bence, filminde o kadar yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 fargo çok iyimiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Firefly övmek için kelime bulamadım, edebiyatım yetmedi resmen öyle bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 firefly güzel dizi ama finali yok, çok çabuk bitirmişler bir 4 sezon daha çekip konuyu oturtsalar efsane olurmuş. battlestar galactica ve house ise benim favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 firefly'ın öyle yapmasına kanal izin vermedi. hatta terbiyesizde bölüm sırasını değiştirerek köstek oldular. final niteliğinde bir filmi var Serenity diye. battlestar galactica'nın da başına benzer şeyler geldi. bütçe yüzünden uzatmayı bırak son sezonunda istediklerini yapamadılar. house benim favorim. o işte her istediğini yaptı cuddy'nin son sezon ben yokum demesi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 öyle iyi böyle iyi güzel yazıyorsunuz da. izlemediğimiz zaman ne kaybediyoruz onu da yazın ona göre karar verelim. neden mutlaka izleyelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 mantıklı. X-Files: şimdiye kadar izlediğim ve en çok sevdiğim dizi. dizideki gölgelendirme efektleri ve sahnelerde karakterlerin hareketlerinin kamerayla detayla takibi gibi sinematografi açısından çok başarılı yönleri var. yarattıkları atmosfer ve oluşturdukları lore inanılmaz. bölümlerdeki senaryoyu tam olarak açıklamıyorlar ve bazı şeyleri yorumlamayı seyirciye veriyorlar. bunu izlemezseniz, X-Files lore'undan mahrum kalırsınız, gerilimli uzaylı sahneleri, Mulder gibi enteresan bir karakteri ve bunun Cigarette Smoking Man gibi soğuk savaş karakterlerinin gizemlerine karşı uğraşlarını kaçırmış olursunuz. The Wire: genelde polisiye dizileri monster of the week teması izlerken (X-Files da böyle), bu dizi o bölümlerdeki olayların külfetli yönlerine ve mahkeme sürecine yönelik uğraşlarını konu alıyor. bu diziyi izlemezseniz, normdışı polislerin, norm haline gelmiş bazı yasadışı sorunlarla uğraşmaları sırasındaki yaşadıkları ağır hayatın işlenişini kaçırmış olursunuz. Band Of Brothers: 2. Dünya Savaşını konu alan en beğendiğim eser oldu. Bir ekibin canla başla uğraşmasını ve bu sırada kendileriyle yüzleşmesini konu alıyor. bunu izlemezseniz, yoğun savaş temposunu ve aksiyon/dram karışımı bir serüveni kaçırmış olursunuz. Daredevil: şimdiye kadar yapılmış en iyi süperkahraman dizisi. The Wire tadında ama sokak hayatına daha az eğilip ana karakterlere daha fazla odaklanmış versiyonu. bunu izlemezseniz, dizinin neo-noir atmosferini, müthiş dövüş koreografilerini ve Vincent D'Onofrio'in Kingpin versiyonunu kaçırmış olursunuz. Monty Python's Flying Circus: ingiliz mizahının en güzel hali, skeçlerden oluşan ve klasikleşmiş esprilere sahip bölümler. bunu izlemezseniz, günümüzde bir çok oyun, film ve dizide referans edilen ve belli bir kültür oluşturmuş esprilerden mahrum olursunuz. diğer diziler: House M.D., Lie To Me, Black Mirror, Buffy/Angel, Seinfeld, Monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar