bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 house md nasıl politik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Arada kocaman bir "/" var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Politik dizi sevenlere Sorkin babanın başyapıtı :) The West Wing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Haa birden fazla türü ayni baslik altinda topladin bende diyorum dafuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bir sürü tür olmasın diye az çok benzeyenleri bir başlığa attım. House drama kontenjanından girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Asmalı Konak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 4 sayfa yazılmış ama bir '' Black Books'' diyen yok daha sonra, Spaced ( Simon pegg efsane ) Little Britain ( skeç show komedi ) Ricky Gervais in dizileri, 1. Extras 2. The Office UK ( orjinal versiyonu, kaliteli olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 tam herkese laflar hazırlamıştım ki ulfang gerekeni yabmış. black books tan her sene bir kaç bölüm izliyorum ben. eklenmesi gereken blackadder ve peep show var en azından. blackadder - komedi seviyorum deyip izlemeyen olmamalı peep show - bet ve komik extras dendi mi hatırlayamadım ama elbet şart. 15 stories high - bi bölümünü deneyin, beğenmezseniz devam etmeyin. amerikan komedisi olarak da curb your enthusiasm - larry david louie - yeni sezonu geliyor, epey süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Rewendor said: SitCom / Komedi Friends - Bunu izlememiş insana kız verilmez, işe alınmaz Coupling - UK versiyonu Scrubs - Abzürtlüğün hayata müthiş uyarlaması Chuck - geek geek geek IT Crowd - geek geek geek How I Met Your Mother - İyidir Bilimkurgu Stargate SG-1 - Tırt çerezlik dizi başlayıp en detaylı bilimkurgu evrenlerinden birini oluşturan kült serilerden Babylon 5 - 90'lar bilimkurgusu arıyorsan tam yeri Battlestar Galactica - Kült. Nokta. Firefly - 13 bölümlük orgazm Black Mirror - İngiliz tadı The Walking Dead - Bunu dramaya da yazabilirdik, gereksiz uzun dramalarla doldurmasalar çok daha güzel olacaksa da türünün sayılı temsilcilerinden X-Files - Açıklamaya gerek yok sanki. Fantastik / Tarihi Game of Thrones - Adı üstünde Rome - Kendini anlatıyor Band of Brothers - olmazsa olmaz Supernatural - İlk bölümler çömezlik, sonra 5 sezon sonuna kadar soluksuz izlemece. Sonrası çerezlik The Lost Room - 3 bölümlük mini dizi Buffy the Vampire Slayer - Ergen dizisi gibi gözükse de çoğu "başyapıt dizi"den daha sürükleyici, Josh Whedon'a ismini kazandıran dizi. Politik / Drama House M.D. - Açık ara lider House of Cards - Şu aralar bayağı gözde, hakkını veriyor Breaking Bad - Ben sevmem ama hayranı çok, o kadari isim yapmışken listeye girmesi lazım. Aksiyon / Polisiye Prison Break - Konu her sezon daha da kötüye gitse de gerilim hep zirvede, ilk sezonun hatrına tamamı izlenir Dexter - o la la Fargo - beyin acıyor 24 - Bir noktadan sonra standartlaşana kadar izlemek lazım Alias - Bir yerden sonra suyu çıkıyor, o yere kadar gideri var. Offf tam bir millet çimlerde oynaşırken kendisi 100 kilo olduğundan boş vaktini dizimage adamış fen-edebiyat fakültesi kezbanı listesi. "how i met your mother candır", "24deki türk teröristlere atarlanan AKPlidir" gibisinden tweetler gözümün önüne geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben sadece two and a half men ile coupling izliyorum two and a half men'e 3.başlayışım coupling 7 veya 8 olmuştur. yeni dizi seyretmektense eskileri seyretmek daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Tori said: Rewendor said: SitCom / Komedi Friends - Bunu izlememiş insana kız verilmez, işe alınmaz Coupling - UK versiyonu Scrubs - Abzürtlüğün hayata müthiş uyarlaması Chuck - geek geek geek IT Crowd - geek geek geek How I Met Your Mother - İyidir Bilimkurgu Stargate SG-1 - Tırt çerezlik dizi başlayıp en detaylı bilimkurgu evrenlerinden birini oluşturan kült serilerden Babylon 5 - 90'lar bilimkurgusu arıyorsan tam yeri Battlestar Galactica - Kült. Nokta. Firefly - 13 bölümlük orgazm Black Mirror - İngiliz tadı The Walking Dead - Bunu dramaya da yazabilirdik, gereksiz uzun dramalarla doldurmasalar çok daha güzel olacaksa da türünün sayılı temsilcilerinden X-Files - Açıklamaya gerek yok sanki. Fantastik / Tarihi Game of Thrones - Adı üstünde Rome - Kendini anlatıyor Band of Brothers - olmazsa olmaz Supernatural - İlk bölümler çömezlik, sonra 5 sezon sonuna kadar soluksuz izlemece. Sonrası çerezlik The Lost Room - 3 bölümlük mini dizi Buffy the Vampire Slayer - Ergen dizisi gibi gözükse de çoğu "başyapıt dizi"den daha sürükleyici, Josh Whedon'a ismini kazandıran dizi. Politik / Drama House M.D. - Açık ara lider House of Cards - Şu aralar bayağı gözde, hakkını veriyor Breaking Bad - Ben sevmem ama hayranı çok, o kadari isim yapmışken listeye girmesi lazım. Aksiyon / Polisiye Prison Break - Konu her sezon daha da kötüye gitse de gerilim hep zirvede, ilk sezonun hatrına tamamı izlenir Dexter - o la la Fargo - beyin acıyor 24 - Bir noktadan sonra standartlaşana kadar izlemek lazım Alias - Bir yerden sonra suyu çıkıyor, o yere kadar gideri var. Offf tam bir millet çimlerde oynaşırken kendisi 100 kilo olduğundan boş vaktini dizimage adamış fen-edebiyat fakültesi kezbanı listesi. "how i met your mother candır", "24deki türk teröristlere atarlanan AKPlidir" gibisinden tweetler gözümün önüne geldi direk. Aşırı tepki vermişim gerek yok. İşte ters bir gündü, üstüne ters ana denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 six feet under dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 GERGE said: Tum israrlara ragmen Firefly izlemeyenleri bolumden banliyoruz. ee bu serenity nin dizisiymiş, izlerim ki bunu ben filmden sonrası mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 firefly serenitynin dizisi değil abi senenity firefly'ın filmi rica ediyorum. kutsalım. jenerik müziğinde ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 o zaman bu öncesi ok :D serenity yi seyretmiştim de bu kaçmış aradan nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 serenity corç cluninin sıkıcı filmi değilmiydi pardon solarismiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Silphatos said: wire oz true detective izle diğerleri dandik true detective ilk sezonu mukemmeldi, diger sezonlar da ayni kalitede olursa buraya girer. o yuzden true detective'in yerine sopranos olmali. bu 3 dizi, bi de friends izlemeyen dizi izledim demesin valla bak sonra kiziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Yine birileri friends falan onermis ya. Kapiniza gelin bohcasi mi birakalim illa, bunu mu istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 niye ikiz tepeler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Rewendor said: SitCom / Komedi Friends - Bunu izlememiş insana kız verilmez, işe alınmaz Coupling - UK versiyonu Scrubs - Abzürtlüğün hayata müthiş uyarlaması Chuck - geek geek geek IT Crowd - geek geek geek How I Met Your Mother - İyidir Bilimkurgu Stargate SG-1 - Tırt çerezlik dizi başlayıp en detaylı bilimkurgu evrenlerinden birini oluşturan kült serilerden Babylon 5 - 90'lar bilimkurgusu arıyorsan tam yeri Battlestar Galactica - Kült. Nokta. Firefly - 13 bölümlük orgazm Black Mirror - İngiliz tadı The Walking Dead - Bunu dramaya da yazabilirdik, gereksiz uzun dramalarla doldurmasalar çok daha güzel olacaksa da türünün sayılı temsilcilerinden X-Files - Açıklamaya gerek yok sanki. Fantastik / Tarihi Game of Thrones - Adı üstünde Rome - Kendini anlatıyor Band of Brothers - olmazsa olmaz Supernatural - İlk bölümler çömezlik, sonra 5 sezon sonuna kadar soluksuz izlemece. Sonrası çerezlik The Lost Room - 3 bölümlük mini dizi Buffy the Vampire Slayer - Ergen dizisi gibi gözükse de çoğu "başyapıt dizi"den daha sürükleyici, Josh Whedon'a ismini kazandıran dizi. Politik / Drama House M.D. - Açık ara lider House of Cards - Şu aralar bayağı gözde, hakkını veriyor Breaking Bad - Ben sevmem ama hayranı çok, o kadari isim yapmışken listeye girmesi lazım. Aksiyon / Polisiye Prison Break - Konu her sezon daha da kötüye gitse de gerilim hep zirvede, ilk sezonun hatrına tamamı izlenir Dexter - o la la Fargo - beyin acıyor 24 - Bir noktadan sonra standartlaşana kadar izlemek lazım Alias - Bir yerden sonra suyu çıkıyor, o yere kadar gideri var. fargoda beyin acıyor derken biraz anlatır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Dynun said: firefly serenitynin dizisi değil abi senenity firefly'ın filmi rica ediyorum. kutsalım. jenerik müziğinde ağlarım saygılar ya peynir ekmek gibi gitti, hep izlemişim gibi geldi ama filmini 4-5 kere seyretmişliğin verdiği acı tat herhalde özlemişim ya, ne var böyle güzel kaliteli bu ayarda ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Frostbite said: niye ikiz tepeler yok. remake'i lynch yönetmeyeceği için aslı da kaybetmiş sayıldı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 firefly'a başladım 4 bölüm bitti hiç fena değilmiş kaptanın kasıntılığına ayar oluyorum biraz ama bizim kimi mahalle solcusu abilerin kasıntılığına benziyo kimi zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bok gibi dizi ya çok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yav said: firefly'a başladım 4 bölüm bitti hiç fena değilmiş kaptanın kasıntılığına ayar oluyorum biraz ama bizim kimi mahalle solcusu abilerin kasıntılığına benziyo kimi zaman sdf hiç izleme abi , bildiğin vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar