ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Büyük ihtimalle şöyle bir şey; http://s01.shiftdelete.net/img/photo_gallery_s/15-02/16/htc-one-m9-render-1.jpg 1 Mart'ta anons edilecek. 0PJA series Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 2.0GHz*4 + 1.5GHz*4 5″ FHD Display 3GB DDR4 RAM 32GB or 64GB ROM Support VoLTE, Carrier Aggregation and LTE Category 6 up to 300Mbps for Download, 50Mbps for Upload Android 5.0.2 with Sense 7.0(TBD for Android version) 20.7MP Main Camera with Dual LED Flash Toshiba T4KA7 4MP UltraPixel Front Camera BoomSound Bluetooth 4.1 micro SD Card slot 2840mAh Battery Sızan duvarkağıdı https://twitter.com/LlabTooFeR/status/567660310165979136 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 speakerları nereye koymuşlar gövde m8 ile aynı gibi sadece ön kamerayı ortalayıp, speakerları kaldırmışlar. htc yazısı ekran dışına almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 speaker Nexus 9 gibi olacak büyük ihtimalle. Onu da HTC yapmıştı. Yine boomsound, yine önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bi ara bunun htc one m9 plus diye bir rivayeti cikti altta hard buttonlu cizimi falan vardi ama yalan oldu o herhalde :) htc one m9 = hima belki bilmeyen vardir. speakerlar gorunuyor resimde. ustte altta koseye yakin daha ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 M9 olmayacak dendi ısrarla. Fakat llabtoofer ve upleaks bazen m9 diyor. Alışkanlık mı yoksa fikir mi değişti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 şu Shadow'un koyduğu telefon mükemmel duruyor tasarım olarak. Ama muhtemelen bezelleri daha kalın bir telefon gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 o resimdeki telefon direk iphone 6 ustu nexus 6 gibi olmus cok fazla benziyor kenarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 gövde bildiğiniz m8 yahu ne iphone u ne nexusu. sadece speaker ve kamera yeri değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ortadaki yuvarlak şey buton değil ön kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Speakerlar ızgara yerine çizgi şeklinde açıklık olması daha bir hoş olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 görsel olarak öyle de aynı sesi verebilecek mi o kadar telefon gördüm htc one m8 gibi sesi hiçbirinde almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 speakerda downgrade olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 arka kamerada yüksek megapikselliye geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 arka kamera cok kotuydu zaten m8 almama sebebimdi direk fistik gibi telefon ama bi olay yakalayayim dediginde a4tech webcamle cekmissin gibi fotograf cekiyor sirf megapiksel olayi degil, o getirdikleri dual camera muhabbeti iyi hos da diger telefonlarla karsilastirinca fotolar camur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/15/02/htc-one-m9-images/gsmarena_002.jpg hangisi cikacak acaba. ilk posttaki daha guzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kasa buysa m8'in birebir aynısı denebilir, 2-3 mini mini değişiklik var m8'in kasası mükemmel zaten, değiştirilmeye ihtiyacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 keşke ilk mesajdaki olsa tabide , malesef bu çıkacak çok yüksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bu kalin gibi biraz. Yeni kameradan ve batteryden deniyor. Ekran kaybi olduruyor beni bunda malesef. Gereksiz ust alt bana gore tabii keyif isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 olmuş bu bence ama resmen i6'ya benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Başlık HTC One (M9) olarak değişse güzel olur. Upleaks promo videolarını yayınlanmış. http://www.youtube.com/watch?v=PH5drBUXnco Kasa M8'e çok çok benziyor. Değiştirmemeleri yerinde. Zaten olmuş bir tasarımdı. Daha iyi donanım ile yine en iyi. Sense 7 de 6'ya yakın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hardware upgrade olmuş m8 olmuştu zaten m9 daha iyi olmuş bu arada speakerları değiştirmeyeceklerinden emindim ya, başka setupla o ses çıkmaz aletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kamerası başarılıysa alırım, geri kalan kısmı güzel gözüküyor zaten bildiğimiz m7m8 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 M8 de oldugu gibi cift kamera yok bund sanirim alan derinligi dalgasi yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Alan derinliği hedesi pek kullanışlı bir şey değil zaten. Bilmiyorum farklı filtreler eklenebiliyor mu ama mevcut hali pek hoşuma gitmedi benim m8de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ben de hiç kullanmadım o özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar