fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Hayatı da 1 defa 20 dakikalık yol 1 saate uzadı diye ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Ben şükredeyim en iyisi. Bir saat banka kuyruğunda beklemişliğim var. İnternet bankacılığına geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Dana sen doktormuydun ya. Genelde doktorlar abuk sabuk konuşur, sinir zıplatırlardı. Burunları ise kaf dağı ama şaşırttın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Benim de doktor arkadaşlarım var, onlar da iyi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 metroya biniyorum 2 durak sonra iniyorum 5 dakika yürüme mesafesinde evdeyim, hayat bana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 eski işim 2.2 km uzaklıktaydı ondan önceki 2.9 km şimdi 15km ist oldu ne yalan söyliyim kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 isle ev arasi 362 adim Bye http://i.imgur.com/p1CEKKt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 işle ev arası...çok adım! işe giderken harcadığım saat,döktüğüm alın teri e gözyaşı...anlayamazsınız yarın işe gitmemek...paha biçilemez.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 inşallah yarın acil iş çıkar çağırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Ev iş arası önce 150 adımdı şimdi 3 km seneye 20 km civarına çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 whatsuptaki yan yan sırıtan surat olsun burda da istedim biran.. B)- şunla idare edicem artık kermit said: inşallah yarın acil iş çıkar çağırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 hayat prensibim is - ev arasi 5km den fazla olmayacak istanbul koyluleri metrobuslerde iskence cekerken evimde viskimi yudumluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 omo bozom ov nosontosono cok yokon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 minibüs yolunda demin araba gidemedi düz yolda, karşı şeritten çöp arabasına kepçe montelemişler o geçti ama işe yaramaz o. Yarın burada şenlik var anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 lan yilda bi kere kar yagiyo, onu bile beceremiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 herkes evi ve işi arasındaki mesafenin azlığıyla hava attıysa artık konuyu kapatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 (evin oldugu mahalle katsayisi+isin oldugu mahalle katsayisi)/evle is arasindaki mesafe^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 katsayilari nerden ogreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar