Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 beni de alın lan tavuğum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bu sefer geçti qnq, 5. ye bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gelmezdim zaten yüklü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben ekledim grubumdaki elemanları. bu arada başlığı değiştirin yav. 4. yazmak cok mu zor TWler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef said: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TcTLCwS9Cj6bAF02rwuF2uIaTJDo3KMJI97vcX5DWWE/edit?usp=sharing Yeni link burada, turnuvanın ismini de güncelledim. Haydi gençler deckleri yazalım başlayalım. Bump, decklerinizi bu linke yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hangi class'i da banlediimizi yazmamiz gerekmio mu? yoksa o rakibin decklerinden birini mi secicez mac oncesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Rakipten seçeceksin, rakibe göre. ETA: Ya abi, birileri işsizlikte çığır açıyor anladığım kadarıyla, yazılmış şeyleri değiştiriyorlar. Arkadaşlar, zaman harcatmayalım birbirimize, yani çok da güzel trollüyor bu yapanlar pek de güzel trollüyor. Aman da aman. Çok zekisiniz. Valla. Katılımcılar: Lütfen decklerinizi güncel tutun, hakikaten kilitleyip tek tek kendim de yaparım ama ne gereği var yani böyle hıyarlıkların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 3. mü 4. mü? Ona bi karar verelim önce dsagdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 totemic said: ben ekledim grubumdaki elemanları. bu arada başlığı değiştirin yav. 4. yazmak cok mu zor TWler.. tw'lerin yapabileceği birşey değil, ya bölüm modu ya yönetici. yeni gördüm isteği, böyle durumlarda öm ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 arkadasları ekleyip oynamaya başlayalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Eğer karşısı da müsaitse başlayabilirsiniz, oyun sonlarında birer SS alın, elinizde bulunsun. Sonra sonuçları bana ÖM ile bildirin, kiminle oynadınız, kim yendi vs., bir de Imgur linki. Ben tabloyu güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Spyro said: su ana kadar main decklerdeki class dagilimi: http://i.imgur.com/oPqmEOh.png fyi.. paladin üvey evlat mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Slawn-faery(2-1) faery'e diğer oyunlarda başarılar. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZIS3NQ9Ifw9c3-L_IhqEpEkHyfMH4rESeIWbGG-1STM/edit#gid=0 skorlarıda yazbileceğimiz bi yer eklesen tabelaya daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben güncelliyorum puanları sıkıntı yok. Ama 2-0 yenilenle 2-1 yenileni ayırmalıyız bir şekilde. Her galibiyet 1 puan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 komisyoner sensin, yap işte bişeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ben bugun evdeyim 3. gruptaki arkadaşlardan müsait olan varsa eklesin beni oynarız direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Masticore said: paladin üvey evlat mı lan ahah 15 yıldır öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 benim nicki spreadsheette quel-thula çevirsene quix bi de yedek deste neye yarıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Sam said: Masticore said: paladin üvey evlat mı lan ahah 15 yıldır öyle ya. inat paladin oynuycam o zaman asdasf Peki class sectik biz şimdi, deck'imiz turnuva sonuna kadar sabit mi kalıcak ? Yoksa degistirme hakkına sahipmiyiz rakibe göre ? Ben hazırım faşolar,ekleyin oynuyalım. Aceace yok ortalarda nereye kayboldu bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 turnuva acemisi olarak benim anladigim, karsindaki senin decklerden birini banliyor. sonra sen kafana gore takiliyorsun. hicbir fikrim yokmus. yazarken farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Quel-Thul said: benim nicki spreadsheette quel-thula çevirsene quix bi de yedek deste neye yarıyor şimdi Final maçı Best Of 5 olacağı için o zaman devreye girecek. Onun dışında bir olayı yok. Lig maçlarında yedek desteyle oynanmıyor. Marty said: turnuva acemisi olarak benim anladigim, karsindaki senin decklerden birini banliyor. sonra sen kafana gore takiliyorsun. hicbir fikrim yokmus. yazarken farkettim. Destelerini söylüyor rakip mage/pri/shaman mesela sende diyorsun ki mage i banlıyorum pri ve şamanla oynayabiliyor. Bu yani olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 malibuyla final macı gibi mac yaptık valla 2-1 yendi ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Aynen. Keşke ofiste değil evde olsaydım da kayıt altına alsaydım süper maçtı. gg wp hakikaten çok zevk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Tabloyu güncelledim. Maç yaptıkça bana bildirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Masticore said: inat paladin oynuycam o zaman asdasf sonradan eklenen deckler ile guncel tablo: http://i.imgur.com/t1j7vr5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar