dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Buradan deneyin bakalım, yalnız C ve D dışına yazabiliyorsanız, söyleyin ve yazmayın sdf. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZIS3NQ9Ifw9c3-L_IhqEpEkHyfMH4rESeIWbGG-1STM/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 9/24 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 beni de katın Riverwind#2720 druid paladin mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 3 kişi daha bulursak katabiliriz hocam da şu an grup dengeleri bozulur. Wishmaster mıydı o 2-3 arkadaşı olan? Onunla konuş belki bir şeyler ayarlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 resmen katılmayayım diye oyun oynandı ya. turnuvanın başında ss işi vardı şimdi katılım kapandı ss işi rafa kaldırıldı.. TOTEMİC gelmesin bizi yenmesin diye iğrenç oyunlar oynanıyor.. ama daha bitmedi CAS'a gidicem. bu iş böyle biitmez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 E tamam işte, Quel-Thul + Totemic, 2 kişi daha bulun 7 şerli yaparız grupları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 challonge yok mu nası bi fakir işi turnuva bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Challonge a çeyrek final sonrası geçicez. (Bu aşama lig usulü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Benim iki arkadaş var. İstiyorsanız grupları 7şerlik yaparız. İlk 4 çıkar, 16'ya düşer öyle devam ederiz? 28'den 16'ya, sonra 8-4-2-şampi diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yedek deck ne la? 2 yöntem var 1) belli sayıda deck olur, iki taraf da rakibin bir deck'ini eler en baştan. sonra iki taraf da random deck seçerler ve oynamaya başlarlar. yenen deck kalır, yenilen deck elenir yeni deck seçilir yerine. 2) iki taraf da baştan sırayla oynayacakları 3 deck'i belirler. sırayla bu deckler karşılaşır. bu karşılaşmaların herhangi birinde rakibin deckini eleme hakkına sahip oluyor (matchup'ı gördükten sonra, mulligan öncesinde) ilk 3 maçtan sonraki 2 maç iki taraf da istedikleri deckleri seçebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Dediğim gibi yedek deck olayı sadece finale kalıp BO5 e maruz kalırsan gündeme gelecek bir olay. 3 deck e ihtiyacın olacak finalde, rakibin birini banladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Wishmaster said: Benim iki arkadaş var. İstiyorsanız grupları 7şerlik yaparız. İlk 4 çıkar, 16'ya düşer öyle devam ederiz? 28'den 16'ya, sonra 8-4-2-şampi diye gider. Olur, Btaglerini bana ÖM yoluyla bildir, Totemic-Riverwind ve o iki arkadaşı ekleyelim gruplara, sen yazarsın decklerini onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 11/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ödünç legendary verirseniz ben de katılırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben akşam yazayım yaa. decklere bakmam lazım. 2 hazır deckim var. 2 de fun deck yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef said: Dediğim gibi yedek deck olayı sadece finale kalıp BO5 e maruz kalırsan gündeme gelecek bir olay. 3 deck e ihtiyacın olacak finalde, rakibin birini banladığında. bütün maçlar bo5, final bo7 olsun zaten ki? bo5 dediğin maximum 45 dakka sürecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 belli bir gün ve saat belirleyelim online olabilenler olsun o saatte ve başlatalım turnuvayı, hızlı başlarız bu şekilde turnuvaya yoksa herkesi kendi haline bırakınca ilk round maclarının tamamlanması 2 hafta sürdüydü en son turnuvada sdf pazar 20:00 nasıl mesela? bu arada tamam mı gruplar? eksik adam varsa bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gireceksem beni de ekleyin. edwardweo #2122 bu arada puanlama nasıl?? kazanana 2 kaybedene 1 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Grupları 1er kişi daha arttırıyoruz. Ben varım totemiç var iki adam daha bulunur. Yaz kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quel de var.. 1 kişi lazım o zaman?? bu arada ben turnuvaya A2 decklerimle katılıcam. haksızlık olmasın sizlere. asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Of ben hangi decklerimle katılsam acaba? Turnuvadan önce biraz arena yapıp gvg kartı falan ekleyeyim decklere.. Bildiğin tek beklentim f2p ve güncel olmayan decklerle milleti ezip ZAAAAAA çekebilmek nihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Averaj olmaya adayım. Bildiğin düzgün 2 deck var. 2 tanede fun deck yapayım geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar