aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 scorch said: abi bana şöyle yaparsan fiyat alırsın, böyle yaparsan ürün bulursun diye fikir vermeyin gözünüzü seveyim siz daha kısa paça pantolonlarla gezerken de yapıyordum ben bu işi. bende biliyorum neyin nasıl olacağını yada olmayacağını. madem öyle niye kısa paça giyenlere danışma ihtiyacı hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 CCCCCCCC COMBO BREAKER deyip mesajıma geçeyim. Bak şimdi hocam adam sana yol yapıyor,mobbing değil.Böyle gidersen ilk fırsat shoot olacaksın izlenimi bıraktı bende. iyi çalışmalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aha patronu da geldi ..niyetini soyledi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "shoot olacaksın" ağzını kırmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 adam amerikada okumus olacak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 insan beyni gerizekalı. bence patronu hep daha fazlasını istemeliyimki yapapabildiği kadarının en iyisini yapabilsin diye beyninde otonom gerizekalılık yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 scorch said: vay arkadaş ya herkes ne alışmış böyle sömürülmeye ne biçim sektör ne biçim iş hayatı lan bu. tostçu açıcam ıspartanın köyünde yaşıcam. tostcu ac. ama ispartada diil soyle kadikoyde, caddede filan http://www.youtube.com/watch?v=L4TKUsd0a1c sunlardan yap soz mudavimin olucak en az 20 kisi ben topliyabilirim, bosver koca popolu patronu, esantiyonunu mobbingini filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 allah seni kahretsin ya akşamüstü akşamüstü nasıl acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kısa paça? hiç giymedim ben bundan. adam sana imkansız iş verirse ve/veya son dakikada işi değiştirirse ispatlamak sureti ile mobbinge girebiliyor ama zor biraz. Yoksa 15 gün işe süre biçilmiş yada zorunlu süre var(yıl başı vs.) Başka işlerinde var çok yoğunsun yetemiyorsan işe 15 gün olmadan olmuyor diye belirtmen gerekiyor. Ha işi öyle yada böyle illaki yaparsın ama karşıda hep bir memnuniyetsizlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 az önce kuzu yedim o tostu görünce öğk dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 adam sololamıs senı ne mobingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 mobbing görmemişsin kardeş. ben de görmemiştim hoş. şimdi işi gücü bıraktım taktik-küçük hesap-gıcıklık peşindeyim. referans meferans bıraktım o muhabbetleri. legal sınırlar içinde en şiddetli retaliate nasıl yapılır ona kasıyorum, baya zevkli. hoş ben istifamı da verdim o yüzden meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Marty said: "Yapamadın mı da; ooouuuww beceremedin. daha önceden haber versen bulur hallederdik, ohooo olmuyor böyle diye bir de söyleniyor." adam bunu diyorsa sen o 15 gun boyunca isi halledemeyip son gun olmadi diye cikiyorsun heralde karsisina. 2 telefon gorusmesi fiyat/termin soracaksin. adama donup yetismiyor. fiyat tutmuyor diyeceksin. ben patronunu hakli buluyorum su anda. biz kisa pantalonla gezerken bu isi yapiyormussun demek ki tecruben var. o zaman ya halledebilmen, ya da o fiyatlarla veya bu kadar sure icinde bu isin olmayacagini adama gostermen lazim. bunu beceremiyorsan, o senin problemin. patronun degil. yok bak anlaşamadığımız nokta şu: sen beni geri zekalı yada yeni yetme çalışan sanıp, diyorsun ki; o iş öyle olmaz böyle olur soracaksıni fiyatları toplacaksın, raporlayacaksın patrona. sonra son günü gidip dersen bulamadım ohoo adam haklı vs. diyorsun ama olay o şekilde olmuyor. ben fiyat topladım, üretim / tedarik süresinin ne kadar süreceğine varınca raporladım. üzerine 2 defa yüzyüze anlattım. bunun üzerine taam taam bakarız sonra diyip başından savıp 2 gün sonra konuşmalarımıza reset atıp ee noldu yapmadın halen promosyon için bişi? sorusunu soran bir patrondan bahsediyoruz burada. o süreci düşünmüş olabileceğimi algılayabilecek kapasitede insanlarsınız hepiniz şu forumda, yapmayın etmeyin. sorun normal işleyen sürecin sonunda sonsuz loop'a girmiş olmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben hiç öyle anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Patronun derdini anlamamasına şaşmamalı. Biz şu informal ortamda bir şey anlamamışız. Derdini anlatmayı bilmiyor olabilirsin. HTH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bana çözümle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 muneccim degilim nerden bileyim surec dedigin olaylari, anlattigin kadarina gore yorum yaptim. gerizekali, ya da yeni yetme varsaymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 scorch said: Marty said: "Yapamadın mı da; ooouuuww beceremedin. daha önceden haber versen bulur hallederdik, ohooo olmuyor böyle diye bir de söyleniyor." adam bunu diyorsa sen o 15 gun boyunca isi halledemeyip son gun olmadi diye cikiyorsun heralde karsisina. 2 telefon gorusmesi fiyat/termin soracaksin. adama donup yetismiyor. fiyat tutmuyor diyeceksin. ben patronunu hakli buluyorum su anda. biz kisa pantalonla gezerken bu isi yapiyormussun demek ki tecruben var. o zaman ya halledebilmen, ya da o fiyatlarla veya bu kadar sure icinde bu isin olmayacagini adama gostermen lazim. bunu beceremiyorsan, o senin problemin. patronun degil. yok bak anlaşamadığımız nokta şu: sen beni geri zekalı yada yeni yetme çalışan sanıp, diyorsun ki; o iş öyle olmaz böyle olur soracaksıni fiyatları toplacaksın, raporlayacaksın patrona. sonra son günü gidip dersen bulamadım ohoo adam haklı vs. diyorsun ama olay o şekilde olmuyor. ben fiyat topladım, üretim / tedarik süresinin ne kadar süreceğine varınca raporladım. üzerine 2 defa yüzyüze anlattım. bunun üzerine taam taam bakarız sonra diyip başından savıp 2 gün sonra konuşmalarımıza reset atıp ee noldu yapmadın halen promosyon için bişi? sorusunu soran bir patrondan bahsediyoruz burada. o süreci düşünmüş olabileceğimi algılayabilecek kapasitede insanlarsınız hepiniz şu forumda, yapmayın etmeyin. sorun normal işleyen sürecin sonunda sonsuz loop'a girmiş olmamız. atar yapmayı mı bilmiyorsun sen iş senden çıktıysa niye dert ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar