Baggio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Becerilemeyeceğini bile bile kötü niyetle veriyorsa işi, ki bunun amacı moralini bozup rezil etmek de olabilir kolpadan performans ihtarı vermek de olabilir, bu mobbingdir. Ya da insan içinde bağıra çağıra uyararak rezil ediyorsa seni, bu da KISMEN mobbing olarak değerlendirilebilir. Fakat bütçe ve hız konusunda biraz şikayet etti diye mobbing falan olmaz. "Ehi şey efendim heklisiniz efendim" diye ezilip büzülüp de buraya yazmak senin problemin biraz. Açık açık verilerini alıp karşısına gidip diyeceksin ki "kardeşim sen 30 günlük ve 5 TL'lik işi 15 günde ve 2 TL'ye istiyorsun, bu yapılamaz, memnun değilsiniz ama haksızlık ediyorsunuz, benim de moralim bozuluyor ve iş de istediğiniz gibi olmuyor" falan filan. Yapıcı olarak bir orta yol bulacaksınız, çözülecek. Tamam patronmuş, müdürmüş, bazen anlayışsız olabiliyorlar da sırf kendi bakış açısıyla her boka hayıflanan çalışan da hiç çekilmiyor. Biraz yukarıdan bakıp objektif olabilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yaparsın yaparsın dediğinde alttan alma, kestrip atmasına ızın verme. Yapamayacagını soyle, bide yazılı bir şekilde belirt bunu. Mail vs. Onun dışında yapcak bısı yok, kendini kasma, deadline yetişmiosa şirketin karlılıgı azalır iflas eder, sana giren çıkan olmaz yani. Stres yapma, sen söyledin yapamayacağını, yapama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yapamıyorum patron diyeceğine verdiğin parayla bunlar oluyr patron diye öneri götür adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 1 EKMEK KAÇ LİRA SENİN HABERİN VARMI diye haykır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yapamiyorum ne demek yahu, gider fiyat alirsin 3 yerden 5 yerden, raporlarsin. su fiyata su miktar oluyor en ucuz dersin. pesine bir rapor daha koyarsin pazarlikla su fiyata indi dersin. bunlarin hepsi yazili olacak tabi aradigin yerlerin fiyat verme hizlarina bagli tabi ama, gecen yilbasi promosyonlari muhabbetinde bi milyon is arasinda 3 gun surmustu benim fiyat almam, yurtdisindan, bir musteri icin araya baskasini sokarak aliyodum bir de. 3 kat uzayan is 3 gun. seninki 1 gunde biter. hepsini gectm, birine bir is versem, 15 gun sonra gelip ben yapamiyorum bunu derse, onu mumkun degil unutmam. muzik falan gibi yetenek isteyen bir sey degil ki bu. verilen isi yapabilecek birini bulayim ben en iyisi derim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 marty doğru der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 şu promosyon, tören, kutlama olayları tam bizim topluma göre aslında iş yok gösteriş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ITT: yetersizlerin iş yaşamında hak etmedikleri pozisyonlarda oluşları ve maaş almaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Patronu'na horrible bosses film'inin dvd sini hediye et ve paticik arda bey link'ini mail'ine at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 iş dünyasında en sinirlendiğim şey birinin deadline'a 5 gün kala ben bunu yapamadım demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sekreter ve satın alma işi gibi duruyor o iş daha çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bu sirkette senden baska calisan yok mu biraz is reddet. taman diyip herseyi kabul etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 adım hıdır elimden gelen budur diceksin pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sen en iyisi simdi git fiyat al, 1000 adet alcaksaniz 300 de. 1000 adette ne kadar olur diye fiyat dusur. birkac firmaya yap bunu. yarin sirayla tekrar ara. aylik ortalama su kadar siparisimiz oluyor. iyi fiyat verirseniz hep sizinle calisalim de. tekrar fiyat dusur. raporla patronun onune at. o semsiye istiyorsa, sen bir de kalem fiyati al. lesci adam sonunda kalem yaptirir zaten en ucuz oysa. maasini alinca gel danismanlik ucretimi konusalim. hatta soyle yap, fiyati 1.10 a indirttin diyelim. 1.20ye anlas 0.10 u sana elden geri versinler. ordan benim ucretimi cikarirsin. hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 abi bana şöyle yaparsan fiyat alırsın, böyle yaparsan ürün bulursun diye fikir vermeyin gözünüzü seveyim siz daha kısa paça pantolonlarla gezerken de yapıyordum ben bu işi. bende biliyorum neyin nasıl olacağını yada olmayacağını. olmayacak bir şeyi olacakmış gibi davranan patronlara ne yapılabilir diye soruyorum - iş bırakılır evet - ama ben işimi bırakmadan yasal olarak birşeyler elde edebilir miyim diye soruyorum. axedice fistan falan zaten gırla trollük bişey bildiğine değil konuşuyorlar baitlemeye yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ne biçim işleriniz var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 patrona olmayacagini belgelerle sun sen de. biz kisa pantalonla gezerken bu isi yapiyormussun ama hala yazilanlari bile anlayamiyorsun. belki de sorun patronda degil sende hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 madem bu kadar olmuyor. koy adamin onune fiyatlari. daha ucuza halledenini bulursan getir o calissin benim yerime de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "Bana akıl vermeyin, üç kuruş fazla koparabilir miyim onu söyleyin" diyorsun yani. Şurada bir tane sana hak veren adam çıkmadığı halde atarlanıp hiçbir öz eleştiri yapamıyorsan herif de biraz haklıdır abi, default Türk işçisisin demek ki, kusura bakma. En basitinden "yapılamadığını" ve bunun nedenlerini adamın önüne koyup cesur, gerçekçi ve yapıcı bir şekilde karşısına çıkmalısın diyoruz işte. Kötü niyetli ve sırf yapama diye iş veren biri değil de, bu bütçe/zaman dengesi ile yapılamayacağını tam olarak idrak edemeyen birine benziyor çünkü anlatışından. İçeride "tamam" falan diye geçiştirip sonra yapamazsan adam da beklentisini sürdürür haliyle, seni de başarısız görür. PS: Biz kısa pantolonla gezerken de, takım elbiseyle gezerken de satın almacı elemandan öteye gidemediysen orada da bir hata olabilir, belki daha geniş bakış açılarına ihtiyacın vardır. Yok öyle değilse, eleştiri veya fikir hazmedemeyeceksen, topik açmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "Yapamadın mı da; ooouuuww beceremedin. daha önceden haber versen bulur hallederdik, ohooo olmuyor böyle diye bir de söyleniyor." adam bunu diyorsa sen o 15 gun boyunca isi halledemeyip son gun olmadi diye cikiyorsun heralde karsisina. 2 telefon gorusmesi fiyat/termin soracaksin. adama donup yetismiyor. fiyat tutmuyor diyeceksin. ben patronunu hakli buluyorum su anda. biz kisa pantalonla gezerken bu isi yapiyormussun demek ki tecruben var. o zaman ya halledebilmen, ya da o fiyatlarla veya bu kadar sure icinde bu isin olmayacagini adama gostermen lazim. bunu beceremiyorsan, o senin problemin. patronun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yeter lan vurmayın bu da mobbinge giriyor yazık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 vurmayalim da besleyelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 oo forumda mobbing var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 biz belese yapiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar