Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

Abi ağlamayın daha 4 hafta var. Gs banko puan bırakacak derbiye kadar, FB de ihtimaller dahilinde takılabilir Başakşehir ya da Mersin'e.

bizimkiler bişi oynamıyo ama aziz'den umudum var. artık bir şekilde devreye girip bağlaması lazım maçları yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz 4 hafta kalmış artık daha nerede paraları harcayacak bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mersin kim abi kaç haftadır Mersin'e puan gider vs. deniyor. KİM ABİ BU MERSİN?

mersin tırışka. hem gs hem fb rahat yenecek. gs, gençler ya da bjk'ye puan bırakacak şampiyon fb inş. ama başakşehir maçında mamalanması lazım başakşehir'in. aziz'e duacıyız. bir de sevişentürke.
Sosyal ağlarda paylaş

KALAN MAÇLAR:

Galatasaray (67)

Mersin İdman Yurdu (d)
Gençlerbirliği
Beşiktaş JK
Çaykur Rizespor (d)

Fenerbahçe (66)

Kayseri Erciyesspor
Mersin İdman Yurdu (d)
İstanbul Başakşehir (d)
Kasımpaşa

Beşiktaş JK (65)

Akhisar Belediyespor (d)
Konyaspor
Galatasaray (d)
Gençlerbirliği

Şöyle bakınca GS'nin en kolay maçı Çaykur Rizespor. Ligin en berbat top oynayan takımı. Onun dışında Mersin ve Gençler maçları da çok zor geçer.

FB ise Erciyes ve Kasımpaşa gibi çok kolay 2 maça sahip. Biraz Mersin, daha kuvvetli ihtimal Başakşehir maçları zorlar. Ama en kolay fikstür Fenerbahçe'de. Bence kalan 2 maçı var Başakşehir ve Mersin. 4'te 4 gayet yapabilir ve yaparsa işi götürür.

BJK'nın en kolay maçı Akhisar olur. Son hafta Gençlerbirliği maçı ile en zor son hafta maçını yapacak rakiplerine göre. Zaten TT Arena'dan artık galibiyet çıkaramazsa su içsin üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Antep in attığı gol faul , etkilememiş mi? =p
penaltı dedikleri pozisyonu görmedim.

faul falan yok antep'in attığı golde. mağduriyet yaratmanın da bir şeyi var yani. sizin attığınız golden önce de top tolga özkalfa'dan geldi, kontraya çıktınız. aynı golü antep atsa ortalığı yıkardınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...