Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Yanlıs anlamadıysam sattıgı bonservis bedelınden daha fazla verıp oyuncu alamayacak,bjk de 3 adam dısında kımı satıpta bonservis alacaklar acaba.

bonservisi elinde adamlar alacaklar, ya da atıyorum tolgay gibi 250-500k arasında falan ödenecek adamlar.

franco 5 milyon teklifleri eğer doğru çıkarsa zaten sorun kalmaz. demba gibi transfer yalan olur, hatta oldu bile ama ufak çapta potansiyelli adamlar görürüz yine ondan yana sıkıntı olmaz.

gökhan falan satılır belki belli olmaz.
Mesaj tarihi:
kurtaramaz. maaş bütçesi gelirlerin çok üstünde, bayağı bir rahatlatması gerekiyor. ŞL'ye gitmek tek başına çözüm değil, sportif gelirler yetersiz geçmiş seneden kalan borçlarla vs...

Kurtarma ihtimali var diyorlar gerçi şampiyonluk + ideal sponsorluk ve en az 2 oyuncuyu doğru fiyata satmakla ama işte yapılır mı, kurtarılır mı takım bilinmez.

Melo'ya ama niyeyse herkes gidici gözüyle bakıyor. Sanırım kulüp vs. de bulundu. TR'deki genel performansıyla her şekilde şu durumda 7-8m euro gözü kapalı alır GS.

İngiltere'ye gidecek deniliyor gerçi oradan alır. Orada para bol, acımazlar hiç tak tak verirler sfsda

N'Diaye'ye 5 milyon pound vermişlerdi direkt lel
Mesaj tarihi:
Pandev cemali tarik alirken eldeki drogba melo dan to olmak!

Mac takip etmeyi melo sevdirdi tekrardan bana eger giderse hic takip falan etmem . Takilsinlar sabriyle
Mesaj tarihi:
Darksun said:

ohoo acık kestireyim dedim neler olmuş. Transfer kaynağının sattığın adamdan gelecek olması çok ağır şart ya. TR de öyle bir dünya mı var.

beylerbeyispor'a satarsın
Mesaj tarihi:
said:
Fikret Orman

"Adidas'tan yıllık 600 bin Dolar alıyormuşuz. Sordurdum Galatasaray Nike'tan yılda 4 milyon Euro alıyormuş. Dedim bu nedir?"

"Sonrasında görüştük ve Adidas'a fesih bedeli ödemeden 600 bin dolarlık anlaşmayı 5 milyon dolara çıkardık."

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2015/03/02/fft104mm3515390.jpg
Mesaj tarihi:
Ha bir de;

said:
Beşiktaş'ın 28 Mart 2015 tarihi itibariyle borcu 977 milyon 885 bin 110 lira olarak açıklandı.

Borcun düşmeyeceği en az 2 sene falan da belliydi, biliniyordu zaten ama doviz fena girdi. 2 senede %43 arttı. Euro bazında borçlanma aynı seviyede halan yoksa da işte...

Üç kulüpte tahminen ortaklaşa küçülmeye vs. gidecek. GS'nin borcu bundan çok daha fazla, BJK desen 1 milyara dayandı. FB'nin BJK'den az olma ihtimali yok.

Çok şenlenecek buralar belli. Bayağı bir oyuncu satılmak zorunda kalınacak.

Katar'a Demba gönderme çok mantıklı gelmeye başladı. Aşırı mantıklı hatta asdf
Mesaj tarihi:
Yabanci kurali belasini atlatirken yeni birde bunlar cikiyor. Yakinda 1955 lere geri doner ve avrupa kupalari da yendigimiz takimlarla ovunuruz birakin gruptan cikmayi elemeleri gecmeyi. Yabanci kurali diye beceriksiz topculara verdigimiz cuvalla para icin tesekkurler demiroren
  • Yeni Oluştur...