Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi hukuken satmama gibi bir şey söz konusu olamaz diye düşünüyorum.
Ya da olabilir mi?

Yani yönetim sana satmıyoruz diyebilir miydi?

Bu kadar maçası olmaz tabi ama bu denli de arkasında durmasın bu adamın.

Biz bu fiko'dan don kişotluk beklemiyoruz da yemek yedim iyi beşiktaşlıdır demek ne demek ya.

Çarşı yargılanıyor arkasında durmuyorsun gidip Reza nın götünü yalama peşindesin.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Çarşı yargılanıyor arkasında durmuyorsun gidip Reza nın götünü yalama peşindesin.

çarşının arkasında neden dursun
rezayı neden yalasın

iyi beşiktaşlı demek yalamak mı demek.. yıldırım ailesi içinde iyi beşiktaşlı dedi. çarşı içinde bizim çocuklarımız dedi adam ne var valla abartılıyor
Mesaj tarihi:
Madem durmayacaksın başkanlık diye ağlarken neden ilk çarşı'nın kapısı çalınıyor?
Neden tribünlerdeki gruplarla görüşülüyor? Hadi al o zaman karşına. Madem memnun değilsin yapılanmadan. Aziz almadı mı GFB yi karşısına?

adam "çarşı yanlış yaptı, gezi olaylarında olmamalılardı" diyor. Bir taraftar grubu stada girip alkış yapmaktan ibaret değildir. Bir oluşumdur. Siyaset de yapar, spor da..

Her loca alan hakkında "iyi beşiktaşlı" diye yorum mu yapılıyor?Ne olduğu belli adamın

almış hayırlı olsun de geç git. Satmama gibi bir lüksümüz yok de geç git.
Reza'yı kaç maçta gördün de iyi beşiktaşlı diyorsun? Evde maç mı izlemiş.
Eyvallah bastırmış parayı iyi beşiktaşlı yılda 3-4bin liradan fazla giderim var Beşiktaş'a kendi çapımda. Biz ne oluyoruz o zaman?
  • Yeni Oluştur...