Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Tolgay da yirtik Ben birakiyorum bu sezon yazmayi artik bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Prödl iyi hamle bayağı, 1.5 milyon euro yıllık anlaşmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bilic ne zaman sakatlanacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Prödl standart solid center-back işte abi. Parası da iyi, bonservissiz.Güzel transfer. Bu transferden sonra atınç seneye takımdan gider. Franco-ersan yedek olurken milosevic-prödl 2 li stoper olarak oynarlar... Gayet de güzel oynarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Franco her zaman as stoper olur bu takımda, tek hata yaptı diye gömmeyin hemen adam Alves'ten sonra ligde en az hata yapan stoper falan olabilir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 souldarkorn said: Bilic ne zaman sakatlanacak bakalım. ajgfskdjagfdlkjahgdfada bu arada cok berbat oynuyoruz kac mactir son liverpool macini saymazsak gidişat pek iyi degil oyuncuların hepsinin mi kafası kontratta/karıda abi anlamadim ki genel cenabetlikten hiç bahsetmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 DarKRideR said: Franco her zaman as stoper olur bu takımda, tek hata yaptı diye gömmeyin hemen adam Alves'ten sonra ligde en az hata yapan stoper falan olabilir asdfasd dur hele milosevic i görmedik dark. Onu da görelim ki bayağı umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Milo iyi adam ama henüz üst düzey maç kaldıracak seviyede değil. Gerçi o bu sezon içinde alınmadı, geleceğe yatırım oldu. Franco'ya 5-7.5 milyon euro arasında teklifler var diye söyleniyor. Kulüpte satmayı düşünüyor zaten, Franco geldiği günden beri pişirilip satılacak oyuncu kıvamında geldiğinden ve planlandığından ötürü de rahatça koparlar gibime geliyor. Franco gittikten sonra Prödl zaten lig standartlarında fazlaca iş yapar. Benim izlediğim kadarıyla hava toplarında bayağı hakim bir oyuncu ki bu bizim en temel sorunlarımızdan biri. Franco yerine onu alıp, üstüne kâr edeceğiz. Win-win bir hamle olur. Milo da tahminen Franco'dan boşalan prospect kontenjanından takımda oynamaya başlar. Milo bir de ileride satmak içinde değilde uzun yıllar boyunca oynatmak için alındı. Yani öyle deniyordu geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Franco hiçbir zaman güven veren bir stoper olamayacak. Sezon sonu satıp kurtulmak lazım. Kimse 7.5 vermez ona. Hayaller.jpg o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=7G55mxHZWPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ahah dünyanın en gereksiz hikayesi. ne diyecek çocuğa beşiktaşlı oldun şimdi içeri dönerken ayağın takılacak sakatlanacaksın mı diyecek sdfs. bok gibi oynadı necip o maç. ama düzgün insan profili çizdi şimdiye kadar. doğruya doğru. lazım öyle adamlar. alakalı bir not olarak bjktv'nin en iyi çalışan elemanı ligtv'ye kapağı atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 NTV'ye göre Sivok ilk 11. Eski Sivok için neler vermezdik. Acaba ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Sivok hala BJK'da mıydı? Onu bile bilmiyordum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Oynatmıyordu Bilic efendi göndermek istediği için, zorda kalınca kadroya koydu. Olsaydı en kötü Brugge maçında hava toplarında o kadar ezilmez ve belki eleyebilirdik bile ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 avrupa kadrosundan cıkartılmıştı sakatlıgından dolayı. geçen hafta fener maçı öncesi iyileşti işte, onda da oynatmadı. cok özledim resmen altın kafayı, cıkar şimdi atar kafa golü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 zaten istemediği için çıkarttı ya, sorun o adamın sakatlığı da geçmişti bayağı bi önce. bildiğin yatırdı kenarda... milli takımdan bile düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bilic kadar taş düşsün başınıza. İnşallah seneye Samet Aybaba geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yapmayın böyle şeyler seneye kombine alıcam ben, o stadda bir daha aybaba cekemem. zaten kavga ettik eski açıkta o adam yüzünden. istifa diye bağırdık, beşiktaşın cocugu o nasıl isftifa dersiniz diye saldırdılar bize sdafaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 iyi ki saldırmışlar, siz kimsiniz oğlum aybaba hocama istifa diye bağırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Vizyonlu Kartallar grubu. Vizyonsuzları yok edeceğiz sdafaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ayağımızı denk alalım o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bence de :) şu klüp dışardan çektiğinden cok kendi içindeki vizyonsuzlardan çekti. takımın gümbür gümbür saldırması gerekirken hala arabesk tezahürat yapan taraftardan cekti. Devrim için geliyoruz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bilic sizin basiniza Seba'dan sonra gelen en iyi sey lan. capinizi bilin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Twitter'dan pascal'a yazdığını attım, onu bulacam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar