Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Prödl standart solid center-back işte abi. Parası da iyi, bonservissiz.Güzel transfer.

Bu transferden sonra atınç seneye takımdan gider.

Franco-ersan yedek olurken milosevic-prödl 2 li stoper olarak oynarlar... Gayet de güzel oynarlar :)
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Bilic ne zaman sakatlanacak bakalım.

ajgfskdjagfdlkjahgdfada
bu arada cok berbat oynuyoruz kac mactir son liverpool macini saymazsak
gidişat pek iyi degil oyuncuların hepsinin mi kafası kontratta/karıda abi anlamadim ki genel cenabetlikten hiç bahsetmiyorum zaten
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Franco her zaman as stoper olur bu takımda, tek hata yaptı diye gömmeyin hemen adam Alves'ten sonra ligde en az hata yapan stoper falan olabilir asdfasd

dur hele milosevic i görmedik dark. Onu da görelim ki bayağı umutluyum.
Mesaj tarihi:
Milo iyi adam ama henüz üst düzey maç kaldıracak seviyede değil. Gerçi o bu sezon içinde alınmadı, geleceğe yatırım oldu.

Franco'ya 5-7.5 milyon euro arasında teklifler var diye söyleniyor. Kulüpte satmayı düşünüyor zaten, Franco geldiği günden beri pişirilip satılacak oyuncu kıvamında geldiğinden ve planlandığından ötürü de rahatça koparlar gibime geliyor.

Franco gittikten sonra Prödl zaten lig standartlarında fazlaca iş yapar. Benim izlediğim kadarıyla hava toplarında bayağı hakim bir oyuncu ki bu bizim en temel sorunlarımızdan biri. Franco yerine onu alıp, üstüne kâr edeceğiz. Win-win bir hamle olur.

Milo da tahminen Franco'dan boşalan prospect kontenjanından takımda oynamaya başlar. Milo bir de ileride satmak içinde değilde uzun yıllar boyunca oynatmak için alındı. Yani öyle deniyordu geldiğinde
Mesaj tarihi:
ahah dünyanın en gereksiz hikayesi. ne diyecek çocuğa beşiktaşlı oldun şimdi içeri dönerken ayağın takılacak sakatlanacaksın mı diyecek sdfs. bok gibi oynadı necip o maç. ama düzgün insan profili çizdi şimdiye kadar. doğruya doğru. lazım öyle adamlar.

alakalı bir not olarak bjktv'nin en iyi çalışan elemanı ligtv'ye kapağı atmış.
Mesaj tarihi:
Oynatmıyordu Bilic efendi göndermek istediği için, zorda kalınca kadroya koydu.

Olsaydı en kötü Brugge maçında hava toplarında o kadar ezilmez ve belki eleyebilirdik bile ama işte...
Mesaj tarihi:
avrupa kadrosundan cıkartılmıştı sakatlıgından dolayı.
geçen hafta fener maçı öncesi iyileşti işte, onda da oynatmadı.

cok özledim resmen altın kafayı, cıkar şimdi atar kafa golü yine.
Mesaj tarihi:
yapmayın böyle şeyler seneye kombine alıcam ben, o stadda bir daha aybaba cekemem.

zaten kavga ettik eski açıkta o adam yüzünden.
istifa diye bağırdık, beşiktaşın cocugu o nasıl isftifa dersiniz diye saldırdılar bize sdafaw
Mesaj tarihi:
bence de :)

şu klüp dışardan çektiğinden cok kendi içindeki vizyonsuzlardan çekti.

takımın gümbür gümbür saldırması gerekirken hala arabesk tezahürat yapan taraftardan cekti.

Devrim için geliyoruz lel
  • Yeni Oluştur...