Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

levent-ulasim onerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi arkadaslar yeni ise basliyorum. is yerim kanyon'un orada, kadikoyden gelecegim. metrobus 7-8 sularinda olumcul oluyor ama metroya ulasmak icin de tek secenek sanirim. vapur yolu biraz uzatabilir sanirim.. kadikoy-levent arasi icin en pratik ulasim ne onerirsiniz?
Mesaj tarihi:
Finiküler Beşiktaş'ta değil, Kabataş'ta. Her gün 10-15 dakika o yol yürünmez.

Marmaray en iyi çözüm. Ayrılık Çeşmesi -> Yenikapı -> Metro.

Anadolu Yakası ara duraklarında Metrobüs binilebilir seviyede olabiliyor, önce 1-2 gün dene bence. Zincirlikuyu'da inince de minibüse binersin, metroya in-bekle-bin-çık derken aynı hesaba gelir, daha erken bile gidebilirsin.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Finiküler Beşiktaş'ta değil, Kabataş'ta. Her gün 10-15 dakika o yol yürünmez.

Marmaray en iyi çözüm. Ayrılık Çeşmesi -> Yenikapı -> Metro.

Anadolu Yakası ara duraklarında Metrobüs binilebilir seviyede olabiliyor, önce 1-2 gün dene bence. Zincirlikuyu'da inince de minibüse binersin, metroya in-bekle-bin-çık derken aynı hesaba gelir, daha erken bile gidebilirsin.

normalde hep kullandigim yol metrobus ama sabahlari olumcul olabiliyor. ara duraklar daha olumcul olmaz mi? evlendirme dairesi sabahlari cok mu kalabalik oluyor? bildigim kadariyla metrobusleri cogaltmislar diye duydum?
Mesaj tarihi:
samaella said:

gidiş konusunda beşiktaştan minübüs kolay olabilir, sabah pek trafik olmuyor ama dönüş için mutlaka metro. Metrobüs falan nanay

onu dusundum de. sabah atv'nin oralar cok tikali olmaz mi?
Mesaj tarihi:
başlarda vapur, metro, marmaray falan denersin de; sonra her istanbullu gibi metrobüs+dolmuş yaparsın.

bu arada kadıköyde nerede oturuyorsun? iskeleye mi yakınsın yoksa metrobüse mi?
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

başlarda vapur, metro, marmaray falan denersin de; sonra her istanbullu gibi metrobüs+dolmuş yaparsın.

bu arada kadıköyde nerede oturuyorsun? iskeleye mi yakınsın yoksa metrobüse mi?

erenkoydeyim aslinda. baya uzagim yani.
Mesaj tarihi:
vapur sonra minibüs
minibüs dediğin beşiktaştan kanyona 15dk sürer maksimum. kanyonun önünde inersin. metroya gir çık yürü işkencesini yaşamazsın. daha uzun sürer
  • Yeni Oluştur...