Maggoc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Tesadüfen rastladığım Oregorger videosu ile bizleri yüzlerce kere wipe olmaktan kurtaran, Fatbossun tahtına oturan Line of Sight. Oregorger HC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 videoyu izlemedim de neden 100 kere wipelayasınız abi, dungeondaki en basit fightlardan biri. her seferinde 1 kare ilerliyor, ona göre kendini position edeceksin işte. başka bir şeyi yok fight'ın. bi de bu yeni çıkmış eğer zorlanıyorsanız : http://www.curse.com/addons/wow/oregorgerhelper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggoc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Wowprogress.com'a göre, Heroic BrF'de 5218 guild kill ile Gruul, Hans'gar & Franzok, Beastlord Darmac ve Flamebender Kargaz'dan daha az kesilmiş. Kolay/zor değişken bir tanımlama da, genele yardımı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 oha biz ilk açıldığı gün girdik 5-6 try yaptık kestik, 2. hafta ilk try kestik asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Sen TN'de değilsin di mi bingildak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Asla 180 derece dönmüyor, kafası çalışan birine mark koyup n-1 kişinin de adam gibi takip edebilmesi yeterli oluyor genelde. Yuvarlanmadığı zamanlarda çok bir olayı yok zaten. Onlarca kombinasyon yapılabilir de videodaki de fena bir başlangıç değil, ama deneyerek öğrenmek daha kalıcı olacaktır nereye koşacağını ezberlemektense. Ezberli taktikler genelde Mythic'e gelince handikap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 İyi healer lazım oregorgor icin, mekaniginde bi olay yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 aggramar mı ne o uyduruk serverdayım bizim fightlarda genelde ranged beraber takılıyor, melee grubu "SAVE YOURSELF!" diye bağırıp, riske girmeden her tarafı temizliyor. fight baya kolay ya, tek mekanik yuvarlanması o da çok predictable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ya ben neden giremiyorum Blackrock Foundry'nin herhangi bi raidine? Açılmadı mı bu hala? ok sorun halloldu daha LFRsi açılmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Dün Slagworks kanadı açıldı. Oregorger optional boss olmasın, millet yapmadan gitmesin diye LFR'de Oregorger'i öldürmeden Gruul'un kapısı açılmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 gireyim bi lfr ye sonra kapatayım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 hadi iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 http://www.curse.com/search/addons?game-slug=wow&search=oregorger geçen curse'te bakarken görmüştüm, addonları kendim kullanıp denemedim, düzgün çalışıyor mu bilmiyorum ama belki işinize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar