benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 6 aylık borcum var, gidebilir miyim ki.hatun özel hastanede çalışıyor, kayıt sisteminden baktığı zaman borçlu görünmektedir yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 gidiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Cepten gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Parası neyse verirsin. Nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sgk varsa problem olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 25 yaş üstü öğrenciyim, yarın sgk ya gitcem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 parasını verirsen tabiki gidersin niye gidemeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 parası çok tutar ya, ilaçlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sgk değil önce kaymakamlığa gidip fakirim ben dicen sonra sgkya gidicen sildirmek için o borcu ailenle yaşamıyosan bug var sistemde çünkü. gelir testi yaptırmaya geldim diyosun, kimle yaşıyosun diyolar arkadaşımla diyosun, gelir testine gelemiyolar eğer ailenden yada sülalenden biriyle değilsen. aylık gelirin ne diye soruyolar 400 tl diyosun. 2 hafta sonra sgkya gidiyosun ben gelir testi yaptırmıştım gss için diyosun. memur kimlik alıyo senden, borcunu sildim diyip gönderiyo. 5bin küsür borç vardı sildirdim ben daha geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 nüfusa bağlı olduğunuz kaymakamlıktan gelir testi yaptırın yazıyor e-devlette.başka şehirde yaşıyorum, yaptırabiliyor muyum gene. vay arkadaş 2 haftaya ölürüm ben, bok var 25 yaşını doldurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 abi gidip nüfusunuda aldırmadıysan oturduğun yerin nüfus müdürlüğünde sanırım işin zor senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Gidebiliyorsun borcun varsa sorun olmuyor ama ilaçları alamiosun ucuza ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 kermit said: sgk değil önce kaymakamlığa gidip fakirim ben dicen sonra sgkya gidicen sildirmek için o borcu ailenle yaşamıyosan bug var sistemde çünkü. gelir testi yaptırmaya geldim diyosun, kimle yaşıyosun diyolar arkadaşımla diyosun, gelir testine gelemiyolar eğer ailenden yada sülalenden biriyle değilsen. aylık gelirin ne diye soruyolar 400 tl diyosun. 2 hafta sonra sgkya gidiyosun ben gelir testi yaptırmıştım gss için diyosun. memur kimlik alıyo senden, borcunu sildim diyip gönderiyo. 5bin küsür borç vardı sildirdim ben daha geçen gün valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 borçları taksitlendirip ilk ödemeyi yaptıysan gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 benim de var 3 bin tl falan hala sildiremedim gidip, bütün gün hastanedeyim sürekli bişiler oluyo orama burama, hiç de para vermiyorum sfsd. ama sigortalıyım şu an tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar