atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 2. kez yedim bunu, artık bedava verseler yemem, pişmiş etle pişmemişi iğrenc uyum sağlamış, patatesleri hoşuma gitti ancak doyamadıgımdan mc royal yemeye gittim doyurdum karnımı, mcbeefy alaturka kalkmış zaten canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sana niye bedava vermiyolar la zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 in before burgerkingdennebekliosunuzıyyfastfoodmuasılburgerdediğindinazortaşşagındasotelenmişriyatköyündeyenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 texas smokehousea laf eden maldır aptaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 insanlığın başına gelmiş en güzel şey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 türk damak tadı onaysız, midesi olmayana güzel gelir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 mcderp yiyip damak tadından bahsetmen çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yapan yere bağlı ya. anladığım kadarıyla smokehouse alengirli bişey bi özelliği var. yapamamıştır yediğin yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 benim gözümde carls jr. dışındakiler yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Seri üretim hamburger yapan yerden yemek yiyip nasıl damak tadını eleştirebildin başkalarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Asdsd Bunlar jacki kolayla icip "viski negzel" diyen dallamalar abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 random esnaf tostcusu > bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 monoscope said: benim gözümde carls jr. dışındakiler yalan Abi hayatımda ilk defa geçen pazar yedim orda. Mükemmel ötesiydi ne yedim hatırlamıyorum ama adını. Daha Burgera McDonald's à gidersem Düzeltsinler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Abi BK nın patatesi yağı çok çekiyo ya normal patates piştikten sonra 2 katı ağırlığa ulaşıyo resmen kullandıkları yağdan dolayı mı yoksa patates den dolayı mı bilmıyorum(Tam olarak patates demedim çünkü firmayı daha yeni değiştiler ama önceki firmadada aynıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Oralar yağlarını böyle ikinci el yağcıdan falan alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 CARLS JR.'DAN YİCENİZ BÖYLE ŞEYLERİ LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hepsi aynı bok carls jr, bk, mc ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bok aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Aaa ne acayip oldu Aynı Bok Bok aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ateş seni çağırmış ama sen mikroodalgada ısıtılmış hazırköftemsi şeye tav olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kfc, arbys, popeyes'i da ekleyeyim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Liebe said: Aaa ne acayip oldu Aynı Bok Bok aynı Bunun la ilgili bildiğiniz gibi kalıplaşmış cümlemiz bile var ^Aynı bokun laciverti^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Burger içine füme et olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Aslında o etin bacon olması lazım ama tabi bizim dinimizce haram olduğu için böle şeyler imkansız gibi bişi bulmak geri kalanlar çakması gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yemekli başlıkta bok dedi adam ya yemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar