totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kermit'in td oldugu takım 10 yıldır conference south'da sürünüyor. ordan çıkarın yaptıgı işe saygısını. ama mhabbeti on numero al karşına akşama kadar sohbet et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sozlesmenin altina ilkokullu gibi kotu yazisiyla 'parami odemeyen iliktir, gotostur' yazip imzaliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Takımım konferans güneyde skybet 2ye yükseldi lan 2 tanede kupam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 imamizer said: Sozlesmenin altina ilkokullu gibi kotu yazisiyla 'parami odemeyen iliktir, gotostur' yazip imzaliyor diye biliyorum. AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Halısahada fena sayılmazdı. Kötülerin arasında idare ediyordu. En azından koşabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Xaenin said: İşverenine köpek diyor 4ever, yanlış ata oynadınız. ss aldım saklayayım :D ileride birşey olursa tazminat ödmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sizden gaz aldı sanırım, iş varsa yapayım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ne yapıyodu abi zaten sabahtan beri, adamı çay içsin diye mi işe aldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 imamizer said: Sozlesmenin altina ilkokullu gibi kotu yazisiyla 'parami odemeyen iliktir, gotostur' yazip imzaliyor diye biliyorum. hahahha dur sözleşmenin örneğini isteyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 @Xaenin ilk günden üstüne gitmiyoruz, 2 güne allahım sen yardım et demeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Xaenin said: Ne yapıyodu abi zaten sabahtan beri, adamı çay içsin diye mi işe aldınız. Ahaha acimasizlik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dur bi kendime süt ısıtayım mutfakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yemekten sonra uykuda çöker, koltuğa uzanır uyurum mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ajans ne ya kermit model filan mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 baktık çok güzel gülüyor, markamızın yeni yüzü olacak :D not: digital ajans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Saeros said: 4Ever said: Adamı bizim ajansa işe aldık. Eyvah,Geçmiş Olsun... Ben Bu Adamla(!) Çalıştım... Süper Tamam Yaparız Dedi,Sonra İcraate Gelince Sıfır...Dil De Pabuç Kadar...Anca Laf Ebeliği,başka Bişeyden Anlamaz... Allah Kurtarsın Ne Diyim ... godoşlarla çalışmam demiştim en son telefonda onu yazmamışsın ama... Gerçekleri yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kasadan para falan çalmasın dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Önceki işyerinde kasadan para yürütüp monopoly parası bırakıyodu aralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Reyiz sıkılırsan mesaj at koridorda tek vuruş oynarız, olmadı landan cs atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hayırlı olsun cok para verin kermit'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kermit ilk mayisla icmeye götür bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 içme sırasında öncelik bizim loxias ile ben, sonrasında sizi götürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 isverenle icilmez benim bildigim.ayrica icki haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bende bildiğin çalışanım, aracı oldum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4Ever said: bizim iş yeri güzel. Kızlar alkoller geniş gevşek ortam. Ne iş yapıyonuz siz beni de işe alın orada.Kendi alkolümü de getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar