Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bol Yemeli, Az Gezmeli 4 Gün Avrupa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

Xaenin said:

Şehir değiştirmek çok yoruyor ya bundan sonra tek şehir gezisi yapıcam hep ben.
ben de kaldiramiyom artik gerci de, 1 haftalik tatil yapacaksan mesela amsterdam-brugge-paris gezilir. brugge'de zaten 3-4 saat gezdin gordun aaaa ne guzelmis dedin bitti, sonra bayiyo insan hemen. amsterdam paris'te 3 er gece konakladin al sana super tatil.

eylulden sonra fizboz pansiyonda konaklanabilir.

tamam gelirim bana bitane 1 85+ felemenk hatun ayarlıyosun evlenmelik
Mesaj tarihi:
İtalya Fransa mantıklı. Londra ise genel olarak her türlü yemeğin en tepe seviyesini bulabileceğin bir yer. Öbür türlü balkanlara falan gidilebilir yöresel yemekler için
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

İngiltere dünyaca ünlü berbat yemeklerin ülkesi değil mi abi nasıl en tepesini buluyor?

ingiliz mutfağı diye bir şey yok. ama londra şöyle bir şehir:

şu an rakamları biraz kıçımdan sallıyorum ama normalde 9 milyon popülasyonu varsa, gün içinde 20 milyona kadar çıkabiliyor dışaradan gelenlerle. öyle çılgın bir şehir. her adım başı yemekçi var. ve dünyaca ünlü pek çok restoran mevcut. japonyaya gitmemişsen en güzel sushiyi muhtemelen burada yersin örneğin, veya amerika ile yarışacak hamburgerler mevcut, lobstercılar var çok güzel. Her türlü mutfağı da bulabilirsin. Seçenek sonsuz.
Mesaj tarihi:
Ben de Londra'nın bir New York olduğunu bilmiyordum yemek konusunda, hiç gitmediğim için fikrim yok. Ama zaten öyle olsa bile gastronomi tecrübesi yaşamak isteyen insanın orada hepsi var oraya gidelim mantalitesine yanaşacağını sanmıyorum. Haftasonu gezmeye çıkalım diyip AVM'ye gitmek gibi bir his veriyor bana, samimi ya da otantik değil.

Bir de yani yemeğin içine konan her şey kalitesini etkiler, sen istersen 10 milyonluk yatırım yapıp restoran aç ama dana etini 1000km uzaktan ithal et, kendi ülkesindeki gibi bir lezzet yakalayabileceğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
istanbulda esnaf lokantasınada bekleriz
normalde tabelada yazan nüfus 15 milyon ama gün içinde kürt göçüyle 20 milyonu buluyo. terli terli adanalar lahmacunlar ohhh
Mesaj tarihi:
fizban said:

o dedigin new york veya amsterdam.

amsterdam bilmiyom. ama tabii new york ayrıdır. londradan 3 kat pahalıya gidip, gidiş dönüşte 1 gün kaybettiğin için pek anlamlı değil.
Mesaj tarihi:
olm barcelona ya da roma dedik niye hedef saptırıyorsun?

Mide orgazmı geçirirsiniz buralarda.

Barcelona da deniz ürünlere gömülüp, cava dır tapastır abandın mı tamam.

Roma desen klasik roma yemekleri, pizzası makarnası italyan tatlıları.
Mesaj tarihi:
Roma gastronomik tur için fazlasıyla turist şehri kalıyor, romanın olayı daha çok tarih. Barselona da daha bi eğlence şehri, ha keza yemek diyince kimsenin aklına ispanya gelmez.

O yüzden doğru tercih floransa. Bi araba kiralayıp toskana turuna da çıktın mı tadından yenmez evet
  • Yeni Oluştur...