Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 TV yüzünden evde kavga çıkınca bir heves PS3 için almıştım. PS3'ü çok az kullandım dolayısıyla monitörde çok az kullanıldı. Ölü, sıkı pixel mevzuları yok, tertemiz. Eve gidince tam ismine bakacağım tekrardan fakat aşağıda linkteki monitör sanırım. http://www.vatanbilgisayar.com/23-vx238h-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis Full HD- 23" - 1 ms - 80,000,000:1 kontrast - HDMI ve D-SUB var. Garanti konusunda emin değilim faturalarına bakarım fakat alım yılı 2013 yılıydı sanırım. Piyasayı bilemedim nette fiyatlarda değişken. Kaça gider?? Yer İstanbul/Çekmeköy-Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 valla ben ilgilenebilirim fiyatın benim imkanlara uyarsa. monitor almayı düşünüyodum bu ara. sahibinden falan taksitli satarsan ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Aynen check your PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ps3 ne alemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 akşama tam bir modele bakayım söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Liebe said: ps3 ne alemde :D ps3 biraz daha eskisin diyorum. ara ara ds1 - ds2 bi de tales serilerine dadandım hevesim var oynamaya fakat zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Şuan kullandıgım monitör, 10 numara alet, renkleri falan cok cok iyi, duruşu falan da şık baya. Tavsiye ederim memnun kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Fiyatı uyarsa ben de alabilirim nakit elden teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 250-300 arası eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 İlk mesajımda bahsettiğim modelmiş. netteki en düşük fiyattan %45 kırımla 370 TL diyorum. Haftaiçi kadıköyde elden teslim, haftasonu çekmeköy'de evden teslim yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yalnız netteki en düşük fiyat dediğin 538tl vatan linkin , %45 i 242,1 yani 295 falan ediyor %55i 295 e veriyorsan alayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ahaha pardon faillamışım resmen. neyse 350'ye çektim fiyatı, daha altı benim için psikolojik satmama sınırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 300 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Markası Asus adam az kullanmış 23 inch 350 lira diyor bide pazarlık mı ediyorsunuz? DH'deki elemanları geçmişsiniz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bence 450 bile eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 500 verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 144hz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Draculiablo said: Markası Asus adam az kullanmış 23 inch 350 lira diyor bide pazarlık mı ediyorsunuz? DH'deki elemanları geçmişsiniz valla garanti durumu belli değil fatura yok kutu var mı bilmiyorum, DH de 3 gun once 11.2016 garantili alet 350 ye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 fatura varsa monitörlerin garanti 3 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 400'e alan çıkar buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 faturayı bulsa alım tarihini alıcam da direk sdf fatura kayıpmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 pazartesi vatan bilgisayardan faturanın kopyasını isteyeceğim bakalım. b de dh'ye ilan açayım belki 950 veren çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dantelli yatak ortusunu de isterim yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dantelli değilde istersen altındaki pembe halıyı veririm beleşe. baktıkça sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 çok para istiyosun satman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar