Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hayır birilerinin "chp akıllasın diye akpye verlim olurmu ^^^ mucx mucx" gibi bi mesajı kale alıpta fikir deistiricek kadar gerzek olduğumuzumu düşünüyo anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abi yanınızda yörenizde kim varsa ikna edin bdp-hdp ye oy atın. barajı geçsinler yoksa kan alıcaklar mhp- chp boş abi, bu seçimde doğu illeri bitirecek olayı. selonun barajı geçmesi için totomu dahi açabilirim, geçemesse zaten totomuz açık gezicez akboylar nefes akdırmayacak. tekrar söylüyorum dua edelim, oy toplayalım selo barajı geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 AHAHAHAHA ben de ne zaman şu safsatayla hdpye oy isteyecekler diye bekliyordum forumda önce de yazmıştım bakalım ne zaman başlayacaklar diye http://forum.paticik.com/read.php?98,7897094,7927954#msg-7927954 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tiriristler gelmiş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hewaller seçimin ertesi günü doğunun tamamının sarı olmaması için çare selocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Fistan said: AHAHAHAHA ben de ne zaman şu safsatayla hdpye oy isteyecekler diye bekliyordum forumda önce de yazmıştım bakalım ne zaman başlayacaklar diye http://forum.paticik.com/read.php?98,7897094,7927954#msg-7927954 lol hdp e baraji gecemedi. sence ondan sonra ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sonrası malum kaçacak ülke arıcaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 vivavale said: abi yanınızda yörenizde kim varsa ikna edin bdp-hdp ye oy atın. barajı geçsinler yoksa kan alıcaklar hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Fistan said: AHAHAHAHA ben de ne zaman şu safsatayla hdpye oy isteyecekler diye bekliyordum forumda önce de yazmıştım bakalım ne zaman başlayacaklar diye http://forum.paticik.com/read.php?98,7897094,7927954#msg-7927954 lol sarıgüle atmaktan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Tamam bir de böyle deniyelim belki tersten düşünürsek istedigimiz olur. sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/212733/Sarigul_den_Hayri_inonu_ye_Belediye_Meclisi_nde_kufur_ustune_kufur.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Bu mafya kılıklılara oy vermek zorunda kaldınız istanbullular. WHERES YOUR ALLAH NOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abi benim gelişmelerden gündemden okuduğumu yazayım. gelişmelere bakılırsa özerklik geliyor, haliyle de öcalan çıkacak yakın zamanda muhtemelen meclise de girer. bunun karşılığında akp ve bdp anlaşması şu yönde diye tahmin ediyorum. bdp- hdp parti olarak seçime girecek barajı geçemeyince doğu mv lerinin tamamı akpye gidecek haliyle de başkanlık ve anayasa değişikliği için yeter sayıya ulaşacaklar. seçimin ertesi günü biz de ya topyekün iç savaşa hazırlanacağız ya da gidecek ülke arayacağız. hali hazırda bağımsız olarak girmeleri halinde rahat rahat seçilecekler selocanlar ama dertlerinin meclise girmek olduğunu düşünmüyorum. netice olarak doğu ve güneyden çıkacak mv lerin ülkenin geleceğini tayin edeceğini düşünüyorum. diğer yandan suriyeli kardeşlerimiz oy kullanmak için can atıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Fin said: tiriristler gelmiş gene. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 anlastiklari bariz zaten. yoksa boyle riske girerler mi. doguda da resmi olmasa da ozerk durumdalar su anda. doguda secilecek milletvekillerinin de hicbir vasfi olmayacak. oralari kimin yonettigi belli. sokaklarda eli silahli yuzu maskeli adamlar yol kesip kimlik kontrolu yapiyorsa, hendekler kazilmis, polis gidip mahallelere giremiyorsa orayi bu teroristler yonetiyor demektir. akpden secilip oraya gidecek adam anca ofisinde masada oturur bos bos. tldr akp daha cok koltuk istiyor. hdp de buna ok demis anlasmislar. hdpye verilen oy = akp olacak. saf olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hewaller ben anlatamadım sanırım. selocanların barajı geçmesi demek doğu mv lerinin akp-bdp paylaşılması demek, aksi ise mv lerin tamamının akp li olması demek. meclise giren selocanlar açık açık akpye destek vermezler, bunu anlayabiliyoruz. bağımsız olarak seçime girseler güle oynaya seçilecek bu adamlar o yönde kaygıları yok, amaçları farklı. chp ve mhp oy alamıyor doğudan bu gün gibi aşikar. bu iki parti barajı geçicek bu da ortada. diyelim ki chp ve mhp ye oy verdik bulunduğumuz illerde mv sayıları nispeten arttı. fakat doğu mv sayılarında bi değişiklik olmayacak, tamamı yine akp ye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 önce akp'ye basan hewalleri ikna etmek gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 çok doğru abi benim çevremde ne kadar akboy varsa anlatmaya çalışıyorum. ilk tepki ciddiye almıyolar, sonradan böyle böyle olucak diyorum, biraz duraksıyolar en sonun da hülooooo çekiyo çoğu akboy. ama yine de bi kaç tane en azından sorgulatmayı başardığım birileri oldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 açık açık chp içinden de, hdp içinden de "chp-hdp birlikte seçime girelim" söylemleri yükseliyor. ve eğer böyle bir şey olursa chp'nin bu işten çok zararlı çıkacağını göremeyen bir chp yönetimi var şu an. umarım bu dedikleri ittifak gerçekleşir ve yıllardır istemeye istemeye chpye oy verenlerin akılları başlarına gelir veya hiç oy kullanmayanlar; gidip vatan partisi, hepar, anadolu partisi gibi partilere oy verirler. şahsen vatan partisinde toplanmalarını tercih ederim bu oyların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Anketlerde bdp 9 larda geziyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hangi anket? paylaşsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Hiç vermemiştim harbi bu sene oyum akp'e. Apo serbest zaten seçimden sonra. Güneydoğuyu da bölerler ne güzel, geri kalan kısmında da şeriat hakim olur bi 10 sene içinde sanırsam. Hem böylelikle ülkeyi terketmek için daha güçlü nedenlerimiz olmuş olur. Yoksa şu topraklardan başka türlü siktirolup gidemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 neden siktir olup gidelim ki bu topraklardan? neden mücadele etmeyelim? neden teslim olalım? hee,sen istiyorsan git birader. ama biz bu şerefsizleri tepeleyip tarihin çöplüğüne yolladıktan sonra ülkeye "benim ülkem" diyerek hangi yüzle gelirsin,orasını senin vicdanın bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 20milyon akp seçmeniyle mi mücadele edicez? Yoksa aynı bokun kahverengisi olan 10m ülkücüyle mi yoksa 5m alperenle mi? Zaten kaç yıldır mücadele ediyoruz da ne oluyor. Bir şey değişmedi hale değişmezde. Tayyip gider başkası gelir, A olur, B olur. C partisi kurulur. %50 oy alır yine. Neredeyse 30+m sağ görüşlü seçmeni gömersin sen, tamam he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar