applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 en hızlı gelen sperm değilmiyiz ? hızlı olmak da bir tercih, arkada kıçı yayıp yavaş da gidebilirdik. hepimiz dünyaya gelerek büyük bir iş başardık, kendinizle gurur duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 allah denen şey ki hayal ürünü olduğuna inanıyorum zaten o hatayı baştan yapmış eğer dinler doğruysa ki onların da varlığını reddediyorum. 'tevratı göndereyim lan bakim yola gircekler mi' zaman geçer 'bu tutmadı dur incili yasliyim' 500 yıl sonra 'lan bu da tutmadı. yedek kulübesine kim var hah Muhammed oyuna sen gir al şu kitabı da insanları yola getir'. insanlar dine inanarak allahın yokluğunu zaten ispatlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dinsizler sarmış dört bir yanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dinliler sarsa daha mi makbuldu muhterem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Shean said: seküler dinler ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tanriyi sek icen dinler digerleri kolayla karistiriyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 O da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ahahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Huun göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 seküler'in anlamını bilmiyorsanız araştabilirsiniz. islam, musevilik, hristiyanlık ahiretten çok dünya yaşamına odaklanır ve onu düzenlemeye çalışır. bilgim yanlış ise düzeltebilirsiniz. şimdi şükrü dedi diye baktım. bilgim yanlış imiş. teşekkürler şükrü. <3 sayende yeni birşey öğrendim. özür dilerim yanlış bilgi verdiğim arkadaşlardan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 şu an yeni bir din uydurup dünyaya yayamaz mıyız.en son din bu, güncelleme geldi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 genunine degil diye update yapmiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 zaten yapılmışı var. tüm dinleri kapsayan bir din vardı. 19.yüzyılda ortaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Shean said: . bu uc buyuklere ortak isim ariyosan abrahamic(ibrahimsel?) dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Naptınız? Allahı bulduysanız haber verin questim var bitane bende teslim edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 allahin baska bir kalede, gokalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kermit said: Naptınız? Allahı bulduysanız haber verin questim var bitane bende teslim edeyim. “Once having been asked by the Pharisees when the Kingdom of God would come, Jesus replied,’ The kingdom of God does not come from your careful observation, nor will people say, ‘Here it is’ or “There it is’ because the Kingdom of God is within you.” Luke, 17:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 büyük islam ansiklopedisi mi ne vardı turan dursun'un onu okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 k1nJo said: senko said: ben de hep şeyi düşünürüm lem madem gelecekteki herşeyi bilion niye 3 tane kitap indirion ikisi başarısız oldu diye baştan mükemmel olanı yapaydın ya o düşünce, özgür iradeli insanlığın yaratılmasına mantıken ters zaten abi. Eğer Rabbin dileseydi, yeryüzündeki insanların hepsi toptan iman ederdi. Hal böyle iken, mümin olmaları için insanları sen mi zorlayacaksın! (Yunus, 10/99) edit: gerçi sen kitapları diyosun. yanlış anladım sanırım. ama yine de kitapların mükemmelsizliğinden değildi onlar. insanlar kendileri mahvettiler onları. zaten öyle olmasa bir sonraki gelmezdi. ee insana ters ise 3. kitap nasıl saglam kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Rabbim update yapti, en iyisini dunyaya birakti ve deepfreeze kurdu. Kuran o yuzden degistirilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bence ademle hava elmayi yedikten sonra, sizinle mi ugrasicam lan alin size dunya diyip birakip gitmesi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 100 müslüman'a sorsan 90 tanesi cennet ile ilgili şeyler söyler, manzaralı evler, huriler, şarap akan nehirler,herkesin aynı yaşta olması falan filan. böyle bir din nasıl oluyorda ölümden önceki yaşama odaklanmış oluyor ben o kısmı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ayetler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 neden garipsendinizki bence soru gayet mantıklı. daha once yapmadığı sey deilki. "oğlunu öldür! saka lan saka al bu goynu kes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar