Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heves ettim hehehehe

barbu

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

Somon said:

Ben planı kurdum,

Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık

vay be,erkek arkadaşın bi hayli mutlu olcak gibi duruyor.

yakışık almamış şu yorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

DoGMeaT said:

Somon said:

Ben planı kurdum,

Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık

vay be,erkek arkadaşın bi hayli mutlu olcak gibi duruyor.

yakışık almamış şu yorum

şaka yapıyorum yahu,yoksa güzel jest,komik olan tek tarafı 150-200 foto vs "ufak" bi albüm,onun dışında güzel düşünmüş balık arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada benim fikrim:

fırsat sitesinden masaj seansı al 2 kişilik

çıkışta yemeğe gidin güzeel bi yerde,canlı müzik,fix menü fln önermem,öyle yerler cok kalabalık olyuor,hiç bi özelliği kalmıyor,bide etrafa kalpli dekor fln yaparlar kesin,hani şablondan çıkmış gibi oluyor

eğer masaj alırsan,ben sana güzel yemek yiyebileceğiniz yakın mekanları sayarım

araban olcak mı o gün?
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

bu arada benim fikrim:

fırsat sitesinden masaj seansı al 2 kişilik

çıkışta yemeğe gidin güzeel bi yerde,canlı müzik,fix menü fln önermem,öyle yerler cok kalabalık olyuor,hiç bi özelliği kalmıyor,bide etrafa kalpli dekor fln yaparlar kesin,hani şablondan çıkmış gibi oluyor

eğer masaj alırsan,ben sana güzel yemek yiyebileceğiniz yakın mekanları sayarım

araban olcak mı o gün?

çift masajlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. balayında bilmemne bişi thai masajı yaptırırken thaili ablalar çok tehlikeli hareketler yaptılar dolayısıyla ortaya sahalarda görmek istemeyeceğimiz görüntüler çıktı. allahtan eşim uyuyakalmış o ara olası bir tartışmadan ucuz yırttım asfdsad kızmazdı belki bilmiyorum ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...