Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kavas yaptırcaktım varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Theridone said: çiçek almayın kanvas yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: Somon said: Ben planı kurdum, Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık vay be,erkek arkadaşın bi hayli mutlu olcak gibi duruyor. yakışık almamış şu yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben o cümleyi hep yakışı kalmamış sanarıdm lan vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 öyle de olabilir. bilemedim şimdi değilmiş öyle :D http://www.turkcebilgi.com/yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1k_almamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: DoGMeaT said: Somon said: Ben planı kurdum, Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık vay be,erkek arkadaşın bi hayli mutlu olcak gibi duruyor. yakışık almamış şu yorum şaka yapıyorum yahu,yoksa güzel jest,komik olan tek tarafı 150-200 foto vs "ufak" bi albüm,onun dışında güzel düşünmüş balık arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: şaka yapıyorum yahu,yoksa güzel jest,komik olan tek tarafı 150-200 foto vs "ufak" bi albüm,onun dışında güzel düşünmüş balık arkadaş. foto çekmeyi seven sevgili olunca 150 200 ufak valla asdsadaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bu arada benim fikrim: fırsat sitesinden masaj seansı al 2 kişilik çıkışta yemeğe gidin güzeel bi yerde,canlı müzik,fix menü fln önermem,öyle yerler cok kalabalık olyuor,hiç bi özelliği kalmıyor,bide etrafa kalpli dekor fln yaparlar kesin,hani şablondan çıkmış gibi oluyor eğer masaj alırsan,ben sana güzel yemek yiyebileceğiniz yakın mekanları sayarım araban olcak mı o gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 http://www.istanbulkamp.com/?p=662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: bu arada benim fikrim: fırsat sitesinden masaj seansı al 2 kişilik çıkışta yemeğe gidin güzeel bi yerde,canlı müzik,fix menü fln önermem,öyle yerler cok kalabalık olyuor,hiç bi özelliği kalmıyor,bide etrafa kalpli dekor fln yaparlar kesin,hani şablondan çıkmış gibi oluyor eğer masaj alırsan,ben sana güzel yemek yiyebileceğiniz yakın mekanları sayarım araban olcak mı o gün? çift masajlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. balayında bilmemne bişi thai masajı yaptırırken thaili ablalar çok tehlikeli hareketler yaptılar dolayısıyla ortaya sahalarda görmek istemeyeceğimiz görüntüler çıktı. allahtan eşim uyuyakalmış o ara olası bir tartışmadan ucuz yırttım asfdsad kızmazdı belki bilmiyorum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Abi çok kötü oluyo o ya.İlginç noktalara baskı yapıyolar, yağlayıp ovuyolar falan.... Gergin ip gibi oluyosun tınn diye kopuyo valla en ufak harekette... Liebe ucuz yırtmışın valla saçını başını yolardı senin büyük sıkıntıya girerdin, 2 gün trip fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar