senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 vay tatlı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DA2019 said: MT-09. BENİ AL AL BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Geçen seneden beri arıyodum, bulamayınca Fazer8 almıştım 2014 raceblu. Onu satıp kasımda bunu aldım. 2015 model ama 2014 çıkışlı. Fotodaki renkte. Çok deli makina. Konuya dönecek olursak, niyetimiz ciddi evet. OPnin sorduğu soruya cevaben, nişan mı? Evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ciddiyetsiz kizlari beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 blendr'dan gamer bir kız yazdı, hearthstone falan oynuyomuş. Yüzün çok güzel filan dedi :P Bilmiyom yürüyorum ince ince.Direk dalsam mı buluşalım diye bilemedim.Hayvanlık olur mu ki? Yazılımcıyım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yazılımcı kız kaçırma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ula yazılımcı kızlara karşı hiç tecrübem yok nası yaklaşacam bilemiyorum. Diğerlerine karşı bir know-how var sıkıntı yok da bunu elden kaçırmasam bari... Help me pati ruhu help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kız arkadaşım karnım ağrıyor deyince ben http://www.youtube.com/watch?v=JPTVeM2iIt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Abi yazılımcı kız netteki her bi haltı bilir, pati hesabı bile olabilir. Bence go for it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi direk kaybettim ben o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: blendr'dan gamer bir kız yazdı, hearthstone falan oynuyomuş. Yüzün çok güzel filan dedi :P Bilmiyom yürüyorum ince ince.Direk dalsam mı buluşalım diye bilemedim.Hayvanlık olur mu ki? Yazılımcıyım dedi kız mı sana yüzün güzel dedi, yazılımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yüzün güzel mi hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ne oldu abi yakıştıramadın mı tek güzel yerim yüzüm olabilir... Ama zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yok olm erkek olsa olsa yakışıklı olur. Güzel çocuk olur. Bebek yüzlü falan mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice nereye kayboldu. Ohoo. Adam portföyü dökünce tatar kız düşük portföylü mü kaldı nedir lkdjaskldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Irina kadar varsa oldu bu iş. http://www.kadinmagazin.net/irina-shayktan-bomba-aciklamalar.html“Bütün olay kültür karışımında. Ben de zaten Tatar karışımıyım. Yüzde 50 Tatar’ım, hatta yüzde 50 Müslüman hissediyorum” dedi. Bir madenci kızı olan güzel model, Soma’daki maden faciasından çok etkilendiğini de söylemeden geçmedi: “Madenci çocuğu olmak çok zor, iyi bilirim. Onların hepsi birer kahraman…” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben de half tatarım, bu bir işaret olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 http://www.kizlarsoruyor.com/moda-guzellik/q1412744-tatar-kizlari-nasil-oluyor Yazılanları okuyun. Çok matrak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kac yasindasiniz siz ya nesi matrak bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: Yazılımcıyım dedi mm yazilmis sana.. bu arada pasaportu rehin kalmistir babasi hastadir bi 2000 eurocuk hazirla sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: izmirde de gidilmez senko nişanlımla 2 kez fln asansör e gidelim dedik merak edioduk. ama bi türlü gidemedik. bu sefer gidelim bari dedim aradım, "ücreti havale edeceksiniz" dedi kadın. ahahahahahahasss.. diemedim tabii kapadım telefonu. ne havalesi lan oha o.O biz geçtiğimiz eylülde gittik havale falan olmadı telefonla aradım sonra da gittik yedik içtik hesabı ödedik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 14 şubat diyeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 hee demek özel günlerde saçmalıyorlar sdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 RamsesII said: ula yazılımcı kızlara karşı hiç tecrübem yok nası yaklaşacam bilemiyorum. Diğerlerine karşı bir know-how var sıkıntı yok da bunu elden kaçırmasam bari... Help me pati ruhu help me koşarken düşerse, "run time error! haha" de ona. ya da, konuşurken kekelerse falan, "bi compile edeydin önce" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 dilin ne de yakınlaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar