di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ya bunu bayadir biriktiriyodum, az once yine basima gelince bi dert yanip kacayim istedim. Bu "abicim", "siz benim annemsiniz babamsiniz", "enisteee" diye takilan tipler var ya. Abi nefret ediyorum onlardan ya. Daha boyle soylerken tokadi yapistirip "yapma" diyesim geliyo. Hani ne dusundugunu bilmek de cok mumkun degil. Eniste tilsimini cakayim da bana kayamasin mi diyo yoksa aman eniste diyeyim karisi yavsadim sanmasin mi diyo ne diyo anlamiyorum cidden. Nedir a bi bunlarin dertleri ? Bi de ben bi falso vermedigimden de eminim zira hic bi acidan etkileyici degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 baldız baldan tatlıtuğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 enisteyi bilmiyorum da abicim diyene genelde kayiliyor cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bunlar gibi baldizin olsa kariyi bosarsin lan. O kadar sinir bozucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nefretlik olmayan hatun var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Seele said: enisteyi bilmiyorum da abicim diyene genelde kayiliyor cok rahat. this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bizde de bi tanesi vardı geçen enişteeee aşağı enişteee yukarı böyle civelek bişi el şakaları da var fena, eskaza yüz versek adımız sapığa çıkacak hiç muhattap olmuyorum. eşimin sülale genç, sevgilisi olmayan kız dolu anasını satim diken üstündeyim yanlış anlaşılcak samimi muhattap olursam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 patide de bayağı bekar genç var Liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Liebe said: bizde de bi tanesi vardı geçen enişteeee aşağı enişteee yukarı böyle civelek bişi el şakaları da var fena, eskaza yüz versek adımız sapığa çıkacak hiç muhattap olmuyorum. eşimin sülale genç, sevgilisi olmayan kız dolu anasını satim diken üstündeyim yanlış anlaşılcak samimi muhattap olursam diye. Abi mayışlı mühendisim, içkim/sigaram var ama başka bişeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sana kız değil elimi vermem ulan bişi yaparsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nefretlik hatuna denk gelmemişiniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Liebe said: sana kız değil elimi vermem ulan bişi yaparsın diye Beni buradan tanıyanlar referans olacaklardır.En son kadıköy pati buluşmasındakiler filan. ÖM'yi bekliyorum abi niyet kötü değil. Hem seni de sıkıntıdan kurtarıcam bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yav said: nefretlik hatuna denk gelmemişiniz bence Beterin beterine denk geldim de bunlarin yeri apayri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gencler itismeyelim siradakiler gazoz var patlamis misir var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben anlamadım olayı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Masakari said: Nefretlik olmayan hatun var mı ki? abi sen blue oysterdaki deri yelekli abi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ingiltere'de değilmisin sen? Abi, enişte kim diyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 İngiltereyse daha da güzel... Yarabbi duuuyy duyur sesimiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 BANA DA ANLATIN DAHA BASIC OLARAK!!11 anlamadım dahil olamıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di'nin çevresindeki bazı kadınlar di'yi beğendikleri fakat eşinden korktukları için "abicim" "enişte" filan diyolarmış di'ye, ona sinir olmuş ee güzelin derdi çok olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ahahah ozetini seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ha amaaan. Ne yapsalardı? "di eşini fln boşver al beni kütürdet" mi deseydi hepsi? sdjklşasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 evet di de "hayır ben karımı seviyorum hayır >HAYOIIIIRRR!! deseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 İşin askı, ergenlik döneminde dişiliğini keşfeden hatun kişisi, kendisini dünyanın en taş hatunu zannettiğinden kelli etrafındaki erkeklerin, kendisini arzulayabileceğini düşündüğünden, "abiii" ayağı çekiyor ama bilmiyorlarki % 98,3 ü patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sdkljakldjaslkjsa niye easy mode varken hardcore da oynamak istio ki di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar