GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Lectre said: atari al, kaset satayım. TV'nin arkasındaki giriş uymuyo ya yoksa bi dal Tsubasa alırdım :)
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ancak o arsaya bina yaparken, telekomla bağlantıya geçip internet çektirmeyen müteahhit ne vizyonsuz bir müteahhitmiş öyle
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 valla bende 3 subat dogum gunumde arkadasdan hediye geldi ps4, ama oyun alamadım daha, 2 gecedir menusunu kurcalayıp duruyorum :)
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Rasmon said: sıfır arsa ne demek sıfır arsa degil bina sıfır, arsa üzerine yeni yapı
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Pascha said: valla bende 3 subat dogum gunumde arkadasdan hediye geldi ps4, ama oyun alamadım daha, 2 gecedir menusunu kurcalayıp duruyorum :) arkadaşınla arkadaş olmak istiyorum mümkünse, tanıştırabilir misin? iyi günler
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 alıp goturduklerinini yanında ps4 pek bisey ifade etmiyor asnlında ama arkadas işte atsan atılmıyor satsan para etmiyor gibi bi durum söz konusu :)
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Pascha said: alıp goturduklerinini yanında ps4 pek bisey ifade etmiyor asnlında ama arkadas işte atsan atılmıyor satsan para etmiyor gibi bi durum söz konusu :) artık ne götürdüyse... adam vicdan azabından PS4 almış ::o
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 harbiden haa, burda drama kokusu var. eee dinliyoruz :D
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 eğer derdin son kalite grafikler, son çıkan en uber oyunlar vs değilse ps3 al ps4'te oyunlar pahalı, internet bi çok durumda gerekli, oyun az ve casual-eğlencelik miktarı sınırlı ps3'te guitar hero oyunları ve move ile birlikte 2 kişiyken de kalabalıkken de gayet eğlenirsiniz. oyunları da 2. el rahatlıkla bulursun uygun fiyatlı, orjinal.
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 applev0dka said: harbiden haa, burda drama kokusu var. eee dinliyoruz :D drama mı hehe yok ya herkes mutlu şu an :)
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 o smile'ın altında bile, 'herkes' vurgusunda bile bir burukluk var yeme bizi anlat :D
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 xaty said: eğer derdin son kalite grafikler, son çıkan en uber oyunlar vs değilse ps3 al ps4'te oyunlar pahalı, internet bi çok durumda gerekli, oyun az ve casual-eğlencelik miktarı sınırlı ps3'te guitar hero oyunları ve move ile birlikte 2 kişiyken de kalabalıkken de gayet eğlenirsiniz. oyunları da 2. el rahatlıkla bulursun uygun fiyatlı, orjinal. PS3 için oyunları çalıştırmıyo 4 sanıyorsam?
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yok calistirmiyor ama playstation now adinda bir olayi var ps3 oyunlarini online olarak oynatiyor sana.
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok abi eşimle arayı düzelttiğimizden beri o smile hep var bende :)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hanimla oynicaksan wii u alin gecin, ps4 seneye alirsiniz.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wii iyidir sizin kafadan misafir aile geldigi zaman hem cocuklari hem sizi oyalar
Öne çıkan mesajlar