GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Lectre said: atari al, kaset satayım. TV'nin arkasındaki giriş uymuyo ya yoksa bi dal Tsubasa alırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ancak o arsaya bina yaparken, telekomla bağlantıya geçip internet çektirmeyen müteahhit ne vizyonsuz bir müteahhitmiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tam bir mütahit dallamalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 valla bende 3 subat dogum gunumde arkadasdan hediye geldi ps4, ama oyun alamadım daha, 2 gecedir menusunu kurcalayıp duruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Rasmon said: sıfır arsa ne demek sıfır arsa degil bina sıfır, arsa üzerine yeni yapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Pascha said: valla bende 3 subat dogum gunumde arkadasdan hediye geldi ps4, ama oyun alamadım daha, 2 gecedir menusunu kurcalayıp duruyorum :) arkadaşınla arkadaş olmak istiyorum mümkünse, tanıştırabilir misin? iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 alıp goturduklerinini yanında ps4 pek bisey ifade etmiyor asnlında ama arkadas işte atsan atılmıyor satsan para etmiyor gibi bi durum söz konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Pascha said: alıp goturduklerinini yanında ps4 pek bisey ifade etmiyor asnlında ama arkadas işte atsan atılmıyor satsan para etmiyor gibi bi durum söz konusu :) artık ne götürdüyse... adam vicdan azabından PS4 almış ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 harbiden haa, burda drama kokusu var. eee dinliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 eğer derdin son kalite grafikler, son çıkan en uber oyunlar vs değilse ps3 al ps4'te oyunlar pahalı, internet bi çok durumda gerekli, oyun az ve casual-eğlencelik miktarı sınırlı ps3'te guitar hero oyunları ve move ile birlikte 2 kişiyken de kalabalıkken de gayet eğlenirsiniz. oyunları da 2. el rahatlıkla bulursun uygun fiyatlı, orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 applev0dka said: harbiden haa, burda drama kokusu var. eee dinliyoruz :D drama mı hehe yok ya herkes mutlu şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 o smile'ın altında bile, 'herkes' vurgusunda bile bir burukluk var yeme bizi anlat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 xaty said: eğer derdin son kalite grafikler, son çıkan en uber oyunlar vs değilse ps3 al ps4'te oyunlar pahalı, internet bi çok durumda gerekli, oyun az ve casual-eğlencelik miktarı sınırlı ps3'te guitar hero oyunları ve move ile birlikte 2 kişiyken de kalabalıkken de gayet eğlenirsiniz. oyunları da 2. el rahatlıkla bulursun uygun fiyatlı, orjinal. PS3 için oyunları çalıştırmıyo 4 sanıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yok calistirmiyor ama playstation now adinda bir olayi var ps3 oyunlarini online olarak oynatiyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok abi eşimle arayı düzelttiğimizden beri o smile hep var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hanimla oynicaksan wii u alin gecin, ps4 seneye alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wii iyidir sizin kafadan misafir aile geldigi zaman hem cocuklari hem sizi oyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar