Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Selam, Bir yanda Google'dan araştırıyorum fakat, tarifi çok kolay olmadığı için ( ya da direkt arayacak keyword aklıma gelmiyor :) ) tam sonuca ulaşamadım. Benzer hata alan insanları buldum ama onlara tavsiye edilenler olmadı. Şimdi sorun şu ( Nexus 5, son sürüm resmi OS, root, custom ROM vs yok ) 3-4 gündür kendi kendine kapanmaya başlamıştı. Açılıyor GOOGLE logosu geliyor, tak diye kapanıyor, seriye bağlıyor kendini. Volume + Power ile yaptım geçen, şimdi o da olmuyor. Kurtaracak olan ekran geliyor, o da 1 sn dayanıp gidiyor. Şarjda iken oluyor bunlar, şarjdan çekince, 30-40 sn daha bu loop devam ediyor, sonra hiç tepki vermiyor zaten. İşin garip tarafı babamın Nexus 4 e de geçen buna benzer oldu. O hiç açılmadı, Google ekranı bile gelmiyordu. Tam da 2 gün sonra yurtdışına gideceğinden panik yaptık, hemen bir Asus 5 Zenfone aldık. Sonra çözdüm ki, Volume + Power ile çözülüyormuş o, onu çözdük, babam gelince eski telefonuna geri döndü. Hop Asus'a aynısı oldu, onu da aynı şekilde geri döndürdüm, şimdi de buna oldu. Ama bu çözülmüyor Noluyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bootloop deniyor yasadigin şeye, telefon hakkında bilgim yok ama keyword olur en azından aramak için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 android öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Android pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Güvenli modda yapıyor mu bunu? Yapmıyorsa kullandığınız bir appden. Yapıyorsa usbden bilgisayara bağla bilgisayarda bir formatla cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ilk defa ben de bu kadar içerlendim Android'e. Ayıptır, koskoca Google'sın. Peşpeşe geldi bi de kumpas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 BalisticGel said: Güvenli modda yapıyor mu bunu? Yapmıyorsa kullandığınız bir appden. Yapıyorsa usbden bilgisayara bağla bilgisayarda bir formatla cihazı. Güvenli Mod nedir ? Hiçbir tepki vermiyor ki cihaz, nasıl formatlayabilirim ? USB'den bağlayınca, PC görmüyor, çünkü açılmıyor, 2 sn liğine açılıyor, geri kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 android nedir ya püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Hmm o zaman hard reseti dene. Telefon kapalıyken ses açma kapama tuşlarına aynı anda basıp güç düğmesine basılı tut o şekilde aç bir ekran gelicek bir süre sonra oradan factory reset var onu seçiçen. Menüde aşağı yukarı seçenek değiştirebilmek için ses tuşlarını kullan seçmek içinde power tuşunu. Bunlarda işe yaramazsa donanımsal bir sıkıntı olabilir. Bir ihtimal sorun bataryada olabilir. Eğer telefonun orjinal şarj cihazını kullanmıyorsan yada outletlerden gelen enerji dengesizse pil hasar görmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yaptığın bi işlem getirmiştir bu hale reset atınca duzelir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Nasıl reset, cihaz açılmıyor ki zaten ? Yeni bir işlem/uygulama yok, telefonda konuştukten sonra kapadım, gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Power butonunda fiziksel sorun olabileceğini söylemişler. LG servisi halletti falan denilmiş. Bu servisleri de hiç sevmiyorum ya. Kesin problem çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Benim dediğim olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yok olmuyor, olmadığını ilk mesajımda yazmıştım zaten :) Volume + Power kombosu işe yaramıyor, bootloader ekranı gelince - ki her seferinde gelmiyor - 2 sn de kapanıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Donanımsal o zaman sorun. Servise götür direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 şu anda pek vaktim yok daha detaylı bilgi veremeyeceğim ama Nexus Root Toolkit ile bir miktar çözüm arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kithnos said: Selam, Bir yanda Google'dan araştırıyorum fakat, tarifi çok kolay olmadığı için ( ya da direkt arayacak keyword aklıma gelmiyor :) ) tam sonuca ulaşamadım. Benzer hata alan insanları buldum ama onlara tavsiye edilenler olmadı. Şimdi sorun şu ( Nexus 5, son sürüm resmi OS, root, custom ROM vs yok ) 3-4 gündür kendi kendine kapanmaya başlamıştı. Açılıyor GOOGLE logosu geliyor, tak diye kapanıyor, seriye bağlıyor kendini. Volume + Power ile yaptım geçen, şimdi o da olmuyor. Kurtaracak olan ekran geliyor, o da 1 sn dayanıp gidiyor. Şarjda iken oluyor bunlar, şarjdan çekince, 30-40 sn daha bu loop devam ediyor, sonra hiç tepki vermiyor zaten. İşin garip tarafı babamın Nexus 4 e de geçen buna benzer oldu. O hiç açılmadı, Google ekranı bile gelmiyordu. Tam da 2 gün sonra yurtdışına gideceğinden panik yaptık, hemen bir Asus 5 Zenfone aldık. Sonra çözdüm ki, Volume + Power ile çözülüyormuş o, onu çözdük, babam gelince eski telefonuna geri döndü. Hop Asus'a aynısı oldu, onu da aynı şekilde geri döndürdüm, şimdi de buna oldu. Ama bu çözülmüyor Noluyor lan :D Büyük ihtimalle power tuşu takılı kalmış. Arkadaşıma da olmuştu. Loopa giriyordu. Açılınca da ekranı kapatmadan kullanıyordu. Doğrulamak için nette araştır, power tuşuyla oyna. Yaygın bir problem. Tuşu ve altında bir şey var onu değiştirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 diğer bir nedeni anakart arızası olabilir. telefon açılırken kısadevre yüzünden ısınmaya başlar, sonra güvenlik için kapatır , sapıtır vs. pili çıkararak usb'den yapılan bootlar var. nexu5 nasıldı hatırlamıyorum. yine arka arkaya boot yaptır. telefonun arka sol üst köşesi ısınıyorsa zorlama servise ver abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Evet ben de internette öyle okudum, biraz parmakladım power tuşunu ama, çok da zorlamak istemiyorum, sonra oynamışsınız siz bozmuşsunuz demesin bu servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 @Dynun Isınma yok abi, bu zamana kadar da aşırı ısınma ya da ona bağlı kapanma-açılma hiç olmadı. Ondan değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 rootlamaya çalışırken yine mi kapanıyor yahu? çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 %95 tuş bozuk. O yüzden ne yaparken bozulduğunun bir önemi yok. Restart loopa girer her durumda diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Evet, öyle görünüyor, şimdi servise götürcem, umarım aynı gün değişirler. Bu umutla kendim götürüyorum, kargoya vermek yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Değiştiler power tuşunu 5 dakikada, sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 eheh ne güzel ya. Hemen değiştirmeleri çok iyi. öbür türlü 10 gün en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar