deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Esh said: Bi insana ne isteyip ne istemedigini soylemek bu kadar zor olmamali ya. Kiz belki arkadas olmak istiyodur. Opmeye calisirsa "no" dersin olay biter. Arkadas da olmak istemiyosan , ignore edersin. Yok o kirilmasin bu kirilmasin derken "hayir" sozcugu dilimizden kalkti mk. Hayir demeyi ogrenin Çalıştı, izin vermedim. Ben sanırım çok net olarak konuşmak zorundayım, başkaları kırılmasın derken ben kırılıyorum. @forgiver, Öğrenci değil btw. O boku yemem, sırf bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 buraya konusunu açacak kadar niye büyütüyosun anlamadım. İstemiyorum bi daha rahatsız etme de bitsin gitsin. Eğer bu tavrının yeterli olmayacağını veya karşındakini üzeceğini hissediyosan, belli ki vakti zamanında sen de bi şekilde ya umut vermişsin ya da belirli bi samimiyet oluşacak çizgide iletişim kurmuşssun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 su an ciddi iliskiye hazir degilim, biraz keyfime bakiyorum diyeceksin. hem kiz, oo bu pompaci diyecek. seni bu malin onde gideniymis diyip silmeyecek. aklinin kosesinde duracaksin. hem de kiza ben de iliski istemiyorum, gel beni kuturdet deme firsati vermis olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 benjani said: aklıma geldiği kadarıyla 2 kez yaşadım bu durumu.ilki 2 yıl filan peşimden koştu, platonik takıldı, araya mesafe girince unuttu gitti.ikinci daha beterdi, darlamadığı şekil kalmıyordu, ne kadar kendimi aşkı umursamaz şekilde göstersem de rahat bırakmadı.en son başka bir kızla görünce vazgeçti, baya bunalıma filan girmişti ama. Abi erkek obsesif olunca suçlanır, sapık denir bilmem ne. Kadın obsesif olunca "aşık" oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 mızrağı sapla geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Marty said: su an ciddi iliskiye hazir degilim, biraz keyfime bakiyorum diyeceksin. hem kiz, oo bu pompaci diyecek. seni bu malin onde gideniymis diyip silmeyecek. aklinin kosesinde duracaksin. hem de kiza ben de iliski istemiyorum, gel beni kuturdet deme firsati vermis olacaksin. Abi, o zaman zaten otomatik "tamam ben seni ciddi bişeye zorlamıyorum" diye girer olaya. Ama varsay ki op bu yeme atladı fln, 3 5 günden sonra "BİZ SEVGİLİ DEĞİL MİYİZ" e bağlar yine. O zaman "BENİ KULLANDIN SEN" kartı da oluo her ne kadar erkek düşüncesini başta anlatmış olsa bile. Sakat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ahaha grego hırs yapmış sdkasşldksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Esh said: Erkegin hayir demeyeni bi bizim ulkede var zaten. Avrupada tiplerin hayir dedigi kizlari gorsen cukunu kesip dunyaya hayir dersin. kendimi bıçaklayacam burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ahahah sıra bende vlksöfngb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 @Rasmon, abi ben şöyle bir hıyarlık yaptım başta. Yazdığında aradığında falan samimi konuştum yakın zamana kadar. Sonra görüştük falan baktım olay bildiğim gibi değilmiş. Biraz geç uyandım yani olaya. Buraya açacak kadar büyütmek ne demek bilmiyorum da, bugüne kadar böyle ne yapsam gitmeyen birisi olmadı. Benim de cidden sağlıksız bir dönemim, kafam yerinde değil. Kabuğuma çekilip biraz kendi başıma takılmak istiyorum ama buna bile izin vermiyorlar. Daha bir kaç ay önce kız arkadaşım bu nedenle terk etti beni ve terk edildiğimde kız arkadaşımı çok seviyor olmama rağmen rahatladım. Üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim. Aynı şekilde benden herhangi bir beklentisi olan herkesi bir yük olarak görüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 grego fırsat bu fırsat dıyip ilgiyi buraya çekmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Grego said: 3 numaralı olan iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 en kalın ve uzun olanı mı hoşuna gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Aslında 5 numara hoşuma gitti ama o tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Abi söyle kibarca, kırılıp kırılmaması, yükü üzerinden atıp atmaması senin sorumlulugun değil. İnsanları hayattan koruyamazsın yani, sen "düzgün" davranışı elden bırakmadıgın sürece sonuç seni baglamaz, isterse kendini öldürsün yani. Ha tabi üzülürsün o yıkılınca ama hayat abi, senin suçun değil istememek. Onun da değil. http://i.imgur.com/U4efsjr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bundan sonra kıza en ufak bir ümit besletecek davranışta bulunma, vicdansız ol, yazarsa cevap verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: Abi söyle kibarca, kırılıp kırılmaması, yükü üzerinden atıp atmaması senin sorumlulugun değil. İnsanları hayattan koruyamazsın yani, sen "düzgün" davranışı elden bırakmadıgın sürece sonuç seni baglamaz, isterse kendini öldürsün yani. Ha tabi üzülürsün o yıkılınca ama hayat abi, senin suçun değil istememek. Onun da değil. KENARLARIN ÇOK KESKİNMİŞ PANPA ELLERİMİ KESTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kaede said: xunn said: Abi söyle kibarca, kırılıp kırılmaması, yükü üzerinden atıp atmaması senin sorumlulugun değil. İnsanları hayattan koruyamazsın yani, sen "düzgün" davranışı elden bırakmadıgın sürece sonuç seni baglamaz, isterse kendini öldürsün yani. Ha tabi üzülürsün o yıkılınca ama hayat abi, senin suçun değil istememek. Onun da değil. KENARLARIN ÇOK KESKİNMİŞ PANPA ELLERİMİ KESTİM Bari gerçekten edgy birşey söylememi bekleseydin. Bence en moral ve compassionate yaklaşım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yani kız üzülcek diye kendini de düşünceye sokmaktansa, kendi hayatına iyi gelecek şeyi söyle ve geç, gerisini karşı taraf kendi kendine halletsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Çok okumadım ama arada bazı commentler gördüm "Abi yüz verme, dodgela kızı mesajı alır zaten" kafasında, onlar baya zalim geliyor bana ya. Kız o mesajı alıncaya kadar o ezik kovalamaya maruz bırakılmasını etik bulmuyorum. Ben bunu daha önce yaptım ve yaptıgım en lamer ergen hareketlerden biridir, yapmayın. "Söylemeyerek onu acıdan koruyorum"un tercümesi "Yüzyüze net bitirmeye küçük taşşaklarım el vermiyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: Bari gerçekten edgy birşey söylememi bekleseydin. Bence en moral ve compassionate yaklaşım bu. onu anlayabilecek, ders çıkarabilecek kapasitede biri olsa zaten şimdiye kadar çözerdi kız seninki kolaya kaçmak bu durumda alıcaksın karşına kafasına girene kadar konuşucaksın BU DÜNYADA HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR SURVIVAL OF THE FITTEST DARWIN BIZE BUNU ÖĞRETTİ falan tam ralf kafası yani. fedoran eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 said: onu anlayabilecek, ders çıkarabilecek kapasitede biri olsa zaten şimdiye kadar çözerdi kız seninki kolaya kaçmak bu durumda Katılmıyorum bro, kızın ne kapasitede oldugunu da hakkında hiçbir data sahibi olmadıgımız sürece çok varsayımsal buldum. yüzyüze her zaman en zoru, facebooktan mesaja cevap atmayıp telefonlara çıkmamak nasıl daha zor anlamadım. Şunu karşındakinin yüzünde görmenin nesi kolay anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar