madcow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 whatsup tan falan mesaj atınca mesajı ac gordugun gorulsun ama cevap verme. sonra gorup niye cevap vermiyosun diyince "buna vericek bi cevabım yok" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj atınca geç cevap ver ve içlik giyiyordum ondan geç yazdım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yok mu oyle kafa dengi kız kuzen falan? sizi beraber gormesını sağla boylece hayatında bırı oldugunu zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? Çok feci darlıyor. Ne yaptıysam, ne dediysem kar etmedi. Telefon açıyor, bir şey yapıyor, görüşelim diyor vs. Vermicem vermicem diye video çekip yollayasayım geldi of. abi iğneleyip bırak, ondan sonra arama sorma numarasını engelle bir daha aramaz seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 biraz kafamı toplamam lazım, arkadaşından hoşlanıyorum, seni arkadaş olarak görüyorum, tipim değilsin ben esmer/sarışınlardan hoşlanıyorum gibi.. reçete : otis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kıza kanki diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kızı cadde kenarında bi kafee davet et ve beraber kız kesin. Bak şu ne güzel yeaaaa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Direk kızların klasik taktiğini yapıcan; kız arkadaşım var de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 http://onedio.com/haber/erkeklerin-kadinlar-hakkinda-sadece-kendilerinin-inandigi-15-sacma-soylenti-446472 Şunlardan ortaya bi karışık yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Başkasına aşığım hep işe yaramıştır. Ama acısız olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? gerçek bir erkek gibi 'beni yanlış ama seni skmek istemiyorum.' dersin. diğer türlü; yeni bir ilişkiye hazır değilim, sorun sende değil bende, ben seni arkadaş olarak görüyorum falan diyerek 1 hafta içinde 75 beden sütyen takacak kadar östrojen salgılayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkegin-ciddi-dusunup-dusunmedigini-anlamak.785092/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fenn said: http://onedio.com/haber/erkeklerin-kadinlar-hakkinda-sadece-kendilerinin-inandigi-15-sacma-soylenti-446472 Şunlardan ortaya bi karışık yap Bu içeriği koyduğun için de seni fişliyorum ve linkine tıklanmayacaklar kategorisine alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Meh kızlar ne yapıyorsa onu yap. Konuşurken bir anda "erkek arkadaşımla markete gittik geçen" falan diye hikaye anlatmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ortak arkadasiniz fln yoksa kermitin taktik ise yarar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ortak arkadaşımız önemli zaten diyor ona yürücem diyor arkadaşım ben öteki hatuna yürürüm ama şimdi meşgulüm diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Hayatini basina yikarim, bi daha toparlayamazsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 eve cagir gazozuna ilac at baska biriyle vidyola şantajla profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hissettiklerini söyle çok basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 çıkar masaya vur! dur lan bu başka konuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Geyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 iletişim kurmayı denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Red said: kız çirkin o kesin sdfs block/delete Fena değil. NŞA'da olabilir belki ama şu an herhangi bir ilişkinin sorumluluğunu alacak gücü bulamıyorum kendimde. ilerde olabilir şeklinde cevap verme yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Başlık sahibi ilerde bir şey olabilir modunda bakıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar