deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? Çok feci darlıyor. Ne yaptıysam, ne dediysem kar etmedi. Telefon açıyor, bir şey yapıyor, görüşelim diyor vs. Vermicem vermicem diye video çekip yollayasayım geldi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 cevap vermemek en kibar cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 şuan bir ilişki istemiyorum demek kabaca değil ki kibarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senı cok üzerim, benden daa iyisine layiksin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Koy mesafeyi, cevap verme, lafi dolandirmadan istemedigini söyle. Bu gibi durumlari cok kibarca kirmadan bitirmek baya zor bi mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kız çirkin o kesin sdfs block/delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Söyledim zaten, aynı cümleyi kurmadım ama konuşmanın ana fikri oydu. Kalbi kırılmasın diye ruh halimi anlatır gibi bahsettim güzel güzel. Cevap vermesem yazacakları benim bayağı içimi sıkacak, o yüzden cesaret edemiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 /summon DA2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 numaramı değiştirdim de gregonun numarayı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Red said: kız çirkin o kesin sdfs block/delete Fena değil. NŞA'da olabilir belki ama şu an herhangi bir ilişkinin sorumluluğunu alacak gücü bulamıyorum kendimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 tas at, seni sevmiyorum diye bagir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 naber diye mesaj attığı zaman "mertle vuruşuyodum ya iyidir senden naber" diye cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hatta az önce ardımı dövdürdüm falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 tarla sürer gibi sürdüler beni diye abartabilirsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 başka birini seviyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kermit said: naber diye mesaj attığı zaman "mertle vuruşuyodum ya iyidir senden naber" diye cevap ver Ahmet'e edit gelmiş sdşlfkdsng kaymak gibi çocuk tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kizla cinsel munasebete gir, ama performansin cok kotu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 nope.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok ya o kız performanstan anlamaz şimdi, her türlü bağlanır hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hatta ortada bi performans olmasın şap içerek git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ben sanırım kadınlar kulübünden falan yardım istemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? bir ilişki istemiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 pardon garson hanim, bir iliski vermez misiniz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ara onun tanıdıgı birinden hoşlandıgını anlat,nasıl yaklasmalıyım sence diyede sor mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 insan zaten davranışıyla belli eder istemediğini,en kötüsü ifade eder ama konunun açılış sebebi "bakın ben kız reddediyorum" egonuzu forumda boostlatmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar