DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çucuum sen beni dinle bak oyalama moduna al sen o kızı ne zaman gelse geçiştir araya bir mesafe koymayı unutma ileride çok işine yarar anlarsın sonra bana dua edersin ha doruk abi böyle demişti dersin ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 onerıler ıcın tessekurler somestır bıtınce okulda butun yolları denıycem löl[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kızın iyice üzerine git hatta yatma teklifine kadar bile götür kesin vazgeçecek ya da vazgeçmzse ne güzel milli olursun olup olmadığını bilmiyorum ama.olduktan sonrada vazgeçmezse ALLAH sabır versin nediyim kız salağın tekiymiş güzelse tam salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi bas küfürü yaa ne ugrasiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehuhe[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eh be cheester kız seni kim bilir nası seviyooo...bence git onu aldattığını söle bi kızarkadaşından yardım alsan daa inandırıcı olur.bi de pis koktun mu aha kız bi daa 2 metreden fazla yaklaşmaz heralde:lol:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 şey de olabilir:bu sitenin adresini ver.onun hakkında yazdıklarını görsün.:d[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bence de onun hakkında yazılanları görse yeter artık. Kim sevilmediğini bile bile birinin peşinden koşar ki! Ancak bunu bir ruh hastası yapar. Başka birşey söylemiyorum. Kıza da acıdım. Demediğimiz kalmadı...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayy valla yazık kıza[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya sen beni dinle kızın üstüne git ben sapığım filan de benim sapıklığıma katlan de katlanırım derse kızı yataga kadar götür kesin yatacağını anlarsan bi tokat geçir kaltak diye namussuz de arkanı dön ve çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: tugbaZ, 18 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki: kızın iyice üzerine git hatta yatma teklifine kadar bile götür kesin vazgeçecek ya da vazgeçmzse ne güzel milli olursun olup olmadığını bilmiyorum ama.olduktan sonrada vazgeçmezse ALLAH sabır versin nediyim kız salağın tekiymiş güzelse tam salak Sen kimsin allah aşkına. bence sen kız bile deilsin ama milleti kekliyosun[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gay mi acaba bu TuğbaZ :P Böyle bir öneriyi erkek arkadaşlarımız bile yapmadı paticikte. Oha olduk biraz yani...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 +11111 ehueh[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler ben kızzzzzzzzzzzzz ddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm niye anlamıyorsunuz ALLAHIMya bir girdim herkes kız diye atladı ben ne gayım ne de kız halis mulis türk oğlanıyım ya.tuğba sevdiğim kızın ismi ya ALLAHALLAH YAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 höh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 omg, niye upladin simdi bunu :D teey !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 halis mulis türk oğlanı. ahauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :D madem uplanmış BURNUNU KARIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 lol sabah sabah:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahaha tugbaz kaçın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hahah fake konu gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kız ismi alıp erkke muamelesi istemek :D üyeliği kapalı mı tutsaydık sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ahahah =) İlk post "montla sıç" olmalı idi =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga bu ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nası sülük gbi yapştı açmican telefonu kapıyı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar