Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kızlardan kurtulmak

hellspe

Öne çıkan mesajlar

çucuum sen beni dinle bak oyalama moduna al sen o kızı ne zaman gelse geçiştir araya bir mesafe koymayı unutma ileride çok işine yarar anlarsın sonra bana dua edersin ha doruk abi böyle demişti dersin ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızın iyice üzerine git hatta yatma teklifine kadar bile götür kesin vazgeçecek ya da vazgeçmzse ne güzel milli olursun olup olmadığını bilmiyorum ama.olduktan sonrada vazgeçmezse ALLAH sabır versin nediyim kız salağın tekiymiş güzelse tam salak
Sosyal ağlarda paylaş

eh be cheester kız seni kim bilir nası seviyooo...bence git onu aldattığını söle bi kızarkadaşından yardım alsan daa inandırıcı olur.bi de pis koktun mu aha kız bi daa 2 metreden fazla yaklaşmaz heralde:lol:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tugbaZ, 18 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
kızın iyice üzerine git hatta yatma teklifine kadar bile götür kesin vazgeçecek ya da vazgeçmzse ne güzel milli olursun olup olmadığını bilmiyorum ama.olduktan sonrada vazgeçmezse ALLAH sabır versin nediyim kız salağın tekiymiş güzelse tam salak

Sen kimsin allah aşkına. bence sen kız bile deilsin ama milleti kekliyosun[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben kızzzzzzzzzzzzz ddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm niye anlamıyorsunuz ALLAHIMya bir girdim herkes kız diye atladı ben ne gayım ne de kız halis mulis türk oğlanıyım ya.tuğba sevdiğim kızın ismi ya ALLAHALLAH YAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...