calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4dv3nt said: hala bedelli askerlikten yararlanmayıp son güne bırakmayı düşünen varsa son gün inanılmaz bir yoğunluk olabilir ve askerlik şubesinin çalışma saatlerinde işleminiz tamamlanamayabilir dram yaşamayın Aslında askerlik şubelerinin önüne pusup kameraya falan almak lazım milleti. ağlayanlar sızlayanlar, ama haketmiştir yani o durumda ağlayan da son gün ney lan! ha tabi farkedilip ağır linç edilme riski de var ama değer gibi sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bedelimi ödedim geldim. hüzünlendim şube çalışanı paraları sayarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Holy said: Acemilik tabi bu, ustada tost yapıyorduk dfsfad dedeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 haberlere cıkar zaten son gun dramı merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 abi neden bu son haftaya bıraktınız ki? parayı faize mi yatırdınız naaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 şunu zamanında yapamayan askere gitsin zaten düşük ihtimal orda adam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 18 bin kredi çekipte askerliğini son güne bırakıp umarım yapamazlar ya bide o kredinin faizini falan öder ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Biraz önce Üsküdar şubenin önünden geçtim. Katliam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sistem çöker umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ankara'da tum ile tek sube bakiyor. Ne haldedir kim bilir simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 uzatirlar merak etmeyin.. yolunacak kaz varken .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 her isimiz rastgele..halbuki onceden basvuru suresini belirlersin 3 ay basvuru suresi olur..sonra da tektek siraya sokarsin aday numarasi su su arasi olanlar su tarihler arasi yapacak diye..yada gun saat randevusu verirsin 10 ar 20 ser kisilik..ne yigilma olur ne birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 kermit said: 18 bin kredi çekipte askerliğini son güne bırakıp umarım yapamazlar ya bide o kredinin faizini falan öder ahahahaha Çok acımasız ya, benim içim cız etti okurken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 senko said: şunu zamanında yapamayan askere gitsin zaten düşük ihtimal orda adam olur ihtimal yoque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 öyle demeyin la. eşiniz dostunuz vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Basvuru sayisi kac acaba aciklanir yakinda. Peki simdi misal 500bin kisi bu donem bedelli ile askere gitmedi. Dogal olarak normale gore askeriye kadroda 500bin kisi açık verdi. Bu iş yükü o yil askere gidenlerin tepesine ekstra mi biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 hangi iş yükü ? ot yolma işimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 190k insan yapmış toplam 3 milyar lira toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ak Saray bedavaya geldi üzerine para bile kaldı yani. Artan para ile kat çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bende yapacaktım ama yapamadım la, yetişmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar