Buddha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Askerlik şubesine gidip önce başvuru mu yapacağız. Yoksa parayı yatırıp dekontla mı gideceğiz. Hangi belgeleri istiyorlar falan işlem sırasını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Edevletten basvurunu yapip ciktiyi al > ciktiyla bankaya odemeyi yap 3 dekontu al > askerlik subesine git islemleri tamamla. Askerlik subesinde nufus kagidi , internetden aldigin cikti ve dekontlar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 nüfus kağıdın eski olmasın ehliyet geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 26 ocakta yaptım... Önce e devletten form alacaksın ( Milli Savunma Bakanlığı Bedelli Askerlik Başvurusu Adımında ) SOnra o kağıdı imzalatıyorsun ve vakıfbank'a tamda o çıktı kağıdında yazan bilgiler yazacak şekilde parayı yatırıp dekontu alıyorsun Sonra askerlik şubesine gidiyorsun orada sana verecekleri formu doldurup 3 fotokopi nüfus kağıdı 3 fotokopi doldurduğun formdan çektiriyorsun ve tüm bu belgeleri askerlik şubesine veriyorsun Şube sana bedelli nedeni ile muafiyet belgesi ve bir adet terhis belgesi veriyor... İşlem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Saolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 E-devletten yaptığın başvuru formundan 2 tane al, imzala. Biri gittiğin şubede kalıyor diğeride bağlı olduğun şubeye yollanıyor çünkü. 3 tanede banka dekontu. Dekontun üstünde yazması gereken şeyler başvuru formunda yazıyor. Onlar olmazsa sıçarsın. Nüfus cüzdanı bide. Bilgileri güncel değil ise orada güncelliyorlar(Tel no, adres) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 iyide dün son değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bana kenshin dedi internetle uğraşma direk şubeye git daha kolay diye. gerçekten öyleymiş. direk şubeden başvurdum aynı gün bitti. yok efendim randevuymuş yok bilmemneymiş olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dün sondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Başvuruyu kaçırarak bedelliyi kaçıran insan varsa haber verin. Çok gülücem kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Gülme, yarin öbür gün senin de basina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*) AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN, ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 imamizer said: dün sondu. abi bügün son olan neydi, abime söyledim önce bir kriz geçirdi sonra 13'üne kadar dedi ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 başvuru son günüydü başvurunu önce yapıp parayı 13üne kadar yatırabiliyodun. eğer yapmadıysa abin başvurusunu geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bugün deli doluydu. son gündü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya lan resmen askere gidiyorum yarın sabah 8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kermit said: başvuru son günüydü başvurunu önce yapıp parayı 13üne kadar yatırabiliyodun. eğer yapmadıysa abin başvurusunu geçmiş olsun aynen ben de dün yaptım çok sıra vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Silphatos said: ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*) AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN, ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/591/928/94f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 şunu son güne bırakmayı nasıl başarır bi insan ya lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bi arkagadaş yaptı taze angara için konuşuyorum 2 e devlet çıktısı 3 dekont almışlar nüfus cüzdanına bile bakmamışlar bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yani sakıncası yoktur derken çat diye askere alıcaz demek istiyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 13 şubat a kadar başvuru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kahrolsun zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben de 13 şubata kadar başvuru var diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar