Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli Askerlik İşlemleri (Yapanlar Bir Baksınlar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Askerlik şubesine gidip önce başvuru mu yapacağız. Yoksa parayı yatırıp dekontla mı gideceğiz. Hangi belgeleri istiyorlar falan işlem sırasını bilen var mı?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Edevletten basvurunu yapip ciktiyi al > ciktiyla bankaya odemeyi yap 3 dekontu al > askerlik subesine git islemleri tamamla. Askerlik subesinde nufus kagidi , internetden aldigin cikti ve dekontlar yeterli.
Mesaj tarihi:
26 ocakta yaptım...

Önce e devletten form alacaksın ( Milli Savunma Bakanlığı Bedelli Askerlik Başvurusu Adımında )

SOnra o kağıdı imzalatıyorsun ve vakıfbank'a tamda o çıktı kağıdında yazan bilgiler yazacak şekilde parayı yatırıp dekontu alıyorsun

Sonra askerlik şubesine gidiyorsun orada sana verecekleri formu doldurup 3 fotokopi nüfus kağıdı 3 fotokopi doldurduğun formdan çektiriyorsun ve tüm bu belgeleri askerlik şubesine veriyorsun

Şube sana bedelli nedeni ile muafiyet belgesi ve bir adet terhis belgesi veriyor... İşlem tamam
Mesaj tarihi:
E-devletten yaptığın başvuru formundan 2 tane al, imzala. Biri gittiğin şubede kalıyor diğeride bağlı olduğun şubeye yollanıyor çünkü. 3 tanede banka dekontu. Dekontun üstünde yazması gereken şeyler başvuru formunda yazıyor. Onlar olmazsa sıçarsın. Nüfus cüzdanı bide. Bilgileri güncel değil ise orada güncelliyorlar(Tel no, adres)
Mesaj tarihi:
bana kenshin dedi internetle uğraşma direk şubeye git daha kolay diye.

gerçekten öyleymiş. direk şubeden başvurdum aynı gün bitti. yok efendim randevuymuş yok bilmemneymiş olmadı hiç
Mesaj tarihi:
kermit said:

başvuru son günüydü
başvurunu önce yapıp parayı 13üne kadar yatırabiliyodun.
eğer yapmadıysa abin başvurusunu geçmiş olsun

aynen ben de dün yaptım çok sıra vardı.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN, ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI
YOKTUR.

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/591/928/94f.png
  • Yeni Oluştur...