Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 e bahane arıosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: BabacumMostors said: 80 tl gelirken 100 tl geldi bi hop dedik sonra zamma bağladık ama bakalım bu ay nasıl olacak ev arkadaşım 15 gün falan memlekete gitti o yokken faturada ciddi değişiklik olursa konuşacam sdf mesela tv nin önünde uykuya dalıyor alet açık kalıyor hani bir süre sonra ekranı karartıyor ama yine de arkadaki lambaları yanıyor, lked olsa gam yemeyecem de lcd cayır cayır elektrik çekiyor baba-cum faturaları düşürmek istiyorsanız beni ev arkadaşı alabilirsiniz :D mmmppphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 200 tl kitlediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tamam mu ildeniz anlaştık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 olm senin sicak su faturan kabarik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok abi fapi azalttım bayağı 10 gündür yok mesela (hafiften maraton gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 2 aylık diye geliyo onlar ama bi daha ki ay ve önceki ay yine ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Benimde geçen ay çok geldi. Bakalım diğer ay ne gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 3 ayda bir çift fatura odeniyo, ikramiye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: tamam mu ildeniz anlaştık mı ev arkadaşımı n'apcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ölüm döüşünde yenip kanında dansedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Benim elektrik her ay ve aynı günlerde okunur ödenir. Bunun şaştığını hiç görmedim. Geçen ayda hiç şaşmadı. 29-31 günlük fatura çok geldi. Ben bunu %9 zam ve kışın elektriği daha çok tüketmemize bağlıyorum. Birde elektrikle ısınanlar için bu kışın son 20 yılın en soğuk kışı olduğu faktörünüde unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Babacum, o mu ben mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 255tl geldi bize. bu sefer 7-8 gun kadar geç okudular bir önceki aydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bana da 200TL gelmiş. Evde tek başımayım. Akşamları anca tv ya da PC açık. Derin dondurucu var bi tane. Acaba o mu çok çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Derin dondurucunun faturaya katkısı 50 lirayı geçmez. O da 24 saat devrede kalsa yani. Ki belirli aralıklarla çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ilgincmis haber eski ama.. ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Telafi etceklermiş http://www.ntv.com.tr/ekonomi/enerji-bakani-yildiz-fatura-konusunda-sirketleri-uyardik,usjvMIJveEaLsYcS0SjowA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Nasıl telafi edecekler? Bir ay ücretsiz elektrik mi verecekler? Yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi bu nasi bi foto asklfjaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi fotoğrafı gördüm adamın yanında çocukları gördüm ve tedirgin oldum bu adam bakan abv böyle ülkenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Öyle deme nerede göçük olsa grizu patlaması olsa adam orada. Ateş başında oturuyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 "Onları (elektrik dağıtım şirketlerini) uyardık. Aralık ayında kesmediğiniz faturayı, ocakta müşteriye kestiniz. Bu doğru bir şey değil. Her ay kesmeniz lazım. Onlar da bunu telafi edeceklerini söylediler" Bu nedemek lan ? aslkfjsalkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 "Aralıkta kesmeniz gereken faturayı da ocakta kestiniz, insanlara 2 fatura ödettiniz sıkıntıya düşürdünüz" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 adam hadis agzi ile konusmus resmen..husu icinde dinledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar