yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 temsili resim: http://ecx.images-amazon.com/images/I/81shRc-t2-L._SL1500_.jpg model: samsung sync master 2233bw specs: http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-2233bw-lcd-monitor-22/specs/ ölü piksel'i, çiziği, izi, sıkıntısı yok. DVI kablosuyla vericem. istanbul'dayım. 210 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ayrıca şuna benzer çok güzel ve sağlam bir monitör standım var ama modelini nette bulamadım. eve gidince bakıp fotoğraflayacam. ilgilenen olursa söylemiş olayım şimdiden stand http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/ProductDesc/dkacvm11icresim1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oo bu iyimiş böyle birşeye ihtiyacımda vardı. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-u28d590d-ultra-hd-monitor.html şu monitor var oturdugum yere göre sıkıntı yaşıyorum alçakta kalıyorum ve monitörün açı ayarı yok üstten 15 10 santim kör nokta oluşuyor. aradıgım şey tam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya denk geldi bu ara, evde uyku-yemek dışında 1 saatten fazla geçiremedim 2 gündür. yarın gece olmadı çarşamba sabaha standın modelini fotoğraflarını koycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ankaraysa 150 nakit verrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 stand için fiyat biçmemiştim henüz ama 150 lira'ya kargo dahil gönderirim ankara'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Stand guzelmis aslinda hangi inch ekranlar icin uyuyor biliyor musun? Onu da ben alabilirim tabi bir de fiyat vermen lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 stand için 150 lira demiş ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sanki onu ekran icin demis gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 stand 150 ekran 210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Monitor kac senelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 monitör'ü 2009'da sıfır almıştım. bir ara vazgeçer gibi oldum ilgilenmedim satışıyla fakat 210 TL'den satıyorum hala. dvi kablosu dahil. bu da monitör standı: http://i.imgur.com/eutQIEh.jpg marka model bilgisini bulamadım yukarı aşağı sağa sola konumlanabiliyor monitör çok pratik bir şekilde. ürün de oldukça sağlam bir kere sağlam sıktıktan sonra masaya, yıllarca sorunsuz kullanılabiliyor. benzerlerine baktım internette 140-150'den başlıyor fiyatlar. 22" monitörü rahatca taşıdı uzun süre. 24'e kadar destekliyor olsa gerek. stand için de 80 TL istiyorum. yer: abbasağa / besiktas sağlamcana kargolarım ama gelin çayımı içip alın isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 aynı monitörü forumdan 180 liraya aldım, konuyu bulamadım 3 tane var şu an, 2'sinin kapasitörleri cortladı. bunun da her an cortlayacaktır 2009 yılındansa. 40-50tl ücreti var tamirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 cortluyor muymuş monitörler zamanla, bilmiyodum. son 2-3 yıldır çok seyrek kullanılıyor bendeki. kendi VGA kablosu eskimişti yerine DVI kablo taktım ki bi 30 lira falan ediyor en az zaten. evi kapatma düşüncem var yaza doğru monitör yerine tv'yi mi satsam diye bile düşünüyorum :P ilgilenen varsa gelsin beğenip alsın filtre kahve ikramım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 210 liraya full hd monitor mü yok, 1680x1050 bunun max. çözünürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 paticik'e özel 180 TL diyorum bir haftaya sahibinden'de güncellerim fiyatını 250'ye standıyla birlikte vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bu çözünürlükte monitör kullanan kaldımı ya Sen bunu okula bağış yap bence yada bana 100 liraya ver ben yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben geçen ay 250'ye 24" full hd, pivot, hoparlorlu, usb dağıtıcılı monitor aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar