toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Undying'i nasıl unuttuk harbiden. Hayatım boyunca oyun, film, dizi vb. gordugum en iyi korku ogelerini barındırıyordu. Muzigini bile arada acar dinlerim, muhtesemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Heart of Darkness çıktıgı yıl için aşırı grimdarktı lan. Zaten veledin tekisin, oyunlar falan yeni böyle playstation 1 almışsın mutlusun. Abe's Odyssey değil ama yine de iyidir HoD. HELLOOOOOOOOOOOOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bi bitiremedim heart of darkness i kim bilir nerededir cdsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Rüya görüyomuş çocuk. Bitirmene gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 toggie said: Undying'i nasıl unuttuk harbiden. Hayatım boyunca oyun, film, dizi vb. gordugum en iyi korku ogelerini barındırıyordu. Muzigini bile arada acar dinlerim, muhtesemdi. ben bunu o zamanlar number one kanalındaki bi programda görmüştüm hatta duvarda asılı bi tabloya bakıyodu adam, sonra özel görüşüyle bakınca tablo değişiyodu filan "hehe silkseler oynamam ben bunu" demiştim o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kolye gibi bisi vardı iste onu kullanınca eskiden o mekanda ne olmus onu goruyodun. ben yatakta kanlar ve aglayan bebek sesi duyunca baya etkilenmistim. bi de o zamanlar 15 yasındaydım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben 1 yıl önce fln gaza gelip oyniyim dediydim tırsmaktan oynayamamaıştım. şimdiki oyunlara korku oyunu diyorlar bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 toggie said: Undying'i nasıl unuttuk harbiden. Hayatım boyunca oyun, film, dizi vb. gordugum en iyi korku ogelerini barındırıyordu. Muzigini bile arada acar dinlerim, muhtesemdi. hakkat bir remakeini yapsalar ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 call of cthulhu dark corners of the earth zebellah gibi bug vardı oyunda ama çok orijinaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Undying yani..unuttum..unuttuk..falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 undying grotesk değil be? sıradan korku figülreri var tekrar olucak ama şunun ötesi hakikaten yok http://megagames.com/sites/default/files/game-content-images/ama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Steamde alicein 2.si var 1.si yok ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar