Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Senin neden bu kadar gücüne gitti benim zevklerimin farklı olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 budapeşte tinderının averajını buraya döksem forum kasar abi, giremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yazdıklarını silip bamlatsana şunu. Yetkili değilmisin. Süründür zavallıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 arkadaş ben karının kaçlı oldugunu sordum ne abazalıgım kalmış ne vurduğum vurulduğum kalmış. nası değişik tiplersiniz lan? fistana acıyorum zaten yazık ilgi isteyen 17 yaşındaki kızlar gibi her boka muhalefet olupta konu bana kaysın diye ne yapıcağını şaşırmış bir genç bıngıldak dediğin orta yaş krizine girmiş ne zaman çıplak karı fotosu görse evde kendini duvardan duvara vurur allahım ben ne yaptım diye. editör asrın ayarını vermiş zaten. neyse aeo kib bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bingildak said: DA2019 said: Garbıç öyle abi. Bu tip başlıklar hep burda açılıyo zaten, kimse kişisele açmıyo ki. nerede açıldığının önemi yok abi kadın resimlerine bakınca sikini kaldırıp bunu forumda paylaşmaya gerek yok. paylaşılma tarzı da çok çirkin zaten. biraz kendimi geliştirelim lan çok şey mi istiyorum. Bingildak webcamlerimizi hacklemis!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hayır düzgün düzgün tartışıyoruz neden da aradan çıkıp konudan alakasız HE TAMAM SEN SÜPERSİN HE YAW HEUHE demeyi kendisine uygun görüyor anlamıyorum. Hayır bi de ilk defa görüyorum adamı forumda, sanki 40 yıllık münasebetimiz varmış gibi yorumlar falan yapıyor. Siyasi görüşü: CHP dsfjhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ama karıya bok atmana bende yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 CEHAPE LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gerçi editör asrın ayarını vermiş falan diye editör gibi tiplerin praise aldığı bir foruma dönüştüğümüz için ben de böyle ezik tiplemeleri görünce şaşırdığımdan ötürü kabahatliyim. Hakaret kısmı sana değil Fransuxa, sen haklısın o yaşta o meme normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi direk adres verin gitsin millet işte. 24/7 beleş masturbasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 birleştirici güç olması gereken alan yetkililerinin ayrıştırıcı hale dönmeside tayyibin etkisi değilde nedir? di gelir laf söyler, xaenin gelir üyeye saldırır. vay arkadaş nası bi topluluk olduk biz. eskiden buraya bi karı resmi koyardık 6 saat evirir çevirir üstüne sigara yakardık mutluyduk huzurluyduk. bu ne muhafazakarlık lan? seviyeyi yükseltmeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aramızda silikonlu meme ellememiş olanlar oldugu için söyliyim; cidden zevkli değil. sırf görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu. Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr". Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk. Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 git gel mesafesindeki o içerideki dalgalanmayı seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Viskiyi sevmiyor olabilirsin, ama bu viskinin güzel bir içki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gercekler zaten deişmezki. ne kadar bos konusuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Fransuxa said: birleştirici güç olması gereken alan yetkililerinin ayrıştırıcı hale dönmeside tayyibin etkisi değilde nedir? di gelir laf söyler, xaenin gelir üyeye saldırır. vay arkadaş nası bi topluluk olduk biz. eskiden buraya bi karı resmi koyardık 6 saat evirir çevirir üstüne sigara yakardık mutluyduk huzurluyduk. bu ne muhafazakarlık lan? seviyeyi yükseltmeyin olm Abi ben bu olayı anlamıyorum. Şurada diyorum ki lan bu kız güzel değil bence, saldırı bana oluyo, OO PLAYBOY XAENIN OOO BİLMEMNE diye. Hadi tanıdığım sevdiğim adamlardan falan olunca diyorum ki abi ne alakası var, fikrimi söylüyorum, kızın memelerinden başka güzel bir tarafı yok diye konuşuyoruz. Sonra hayatımda iletişimim olmayan, imzasına siyasi görüşünü yazma gereği duyan hıyarın teki gelip zekadan yoksun şeyler yazınca tepki veriyorum, nasıl suçlu duruma düşüyorum çok ilginç. Eskiden buraya karı resmi falan da koyamazdınız, senelerdir savaşıyorum şu forumun içine sıçtınız abaza muhabbetinden her taraf yapış yapış oldu diye, hala "eskiden böyle değildi buralar" çekmeyin. Muhafazakarlık değil bu, kalite standardı yakalatmaya çalışıyoruz yönetim olarak ama eldeki malzeme belli olunca artık yapacak bir şey yok demeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bi tane mesaj attım dönüp dönüp bana laf koymaya çalışıyor ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ilk sayfadaki hanımefendiyi ben de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ezik lan bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 OOOO PLAYBOY K1NJO OOO ABİ TAMAM SEN EN SÜPERSİN SEN EN İYİSİN SAKİN OL ŞAMPİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Cuce said: gercekler zaten deişmezki. ne kadar bos konusuyosun BANA MI DEDIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 İnsan böyle şeyler yazarken nasıl "lan acaba gerizekalı gibi gözüküyor muyum" diye sorgulamaz çok şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 off ne haliniz varsa görün ya yemin ediyorum kalitesizlikten boğulacaksınız yıl 2015 oldu, yaş ortalaması 30'a dayandı hala fotoğraf paylaşıp GARIYA BAĞHK LAAA seviyesindesin gelmiş muhafazakar falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Theridone said: Viskiyi sevmiyor olabilirsin, ama bu viskinin güzel bir içki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu viskiyi nasıl sevmezsin demek de tuhaf değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar