dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 keske o ayakkabilari cikartsa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senko said: Xaenin said: Abi gerçekten Türkiye'de nasıl cehalet prim yapıyosa forumda da abazalık prim yapıyo. Sokağa çıksan okuduğunu falan belli etsen OOO MONŞER diyorlar, burada da kız beğenmeyince hemen ELİT, PLAYBOY falan. Evet ben de buradan anlıyorum ki bazılarımız diğerlerimizden daha iyi çevrelerde gezmiş tozmuş. Bunu da suç gibi düşünüp bok atacağınıza verip şu averaj kızdan daha güzel kızlar bulmaya çalışın. beğenmeyince elit playpoy değil sen beğenene nefes alana saplıyorsun dersen abartılı bir tepki ile karşılaşman gayet normal. Nerede dedim nefes alana saplıyosun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DA2019 said: Dworgian said: bu kız overall da her cadde kızı kadar güzel. "çok" güzel veya tapılası değil. ama çirkin bir kız da değil. Caddedeki kızların hepsi güzel zaten. Ben en son tövbe etmiştim bi daha buraya gelmicem diye. :) Bakırköy civarında takılınca insan ister istemez sorguluyor, bunlar kızsa bizim ordakiler ne diye. :( işte bahsettiğim yerlerde bu kız default kız. hani oralarda çok gezen biri için ve oradaki kızları sevgili veya 1 night olarak bulan erkekler için bu kız normal. malesef bu ayrım gün geçtikçe fazlalaşıo. bakırköy dedin ya =) bakırköyden başka yer görmemiş bi çocuğu bu kızın karşısına koysan düşer bayılır zaten kalbi dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 güzel canım ben bu kıza nasıl laf edeyim abi, olduğum yerde kalırım medyum ketoya dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: bakırköyden başka yer görmemiş bi çocuğu bu kızın karşısına koysan düşer bayılır zaten kalbi dayanmaz e tabi butun kan bir anda asagilara hucum edince tansiyon dusmesi normaldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yannız demin istediğim aggroyu çekemedim çok mutsuzum kasjdaskldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bingildak said: DA2019 said: Garbıç öyle abi. Bu tip başlıklar hep burda açılıyo zaten, kimse kişisele açmıyo ki. nerede açıldığının önemi yok abi kadın resimlerine bakınca sikini kaldırıp bunu forumda paylaşmaya gerek yok. paylaşılma tarzı da çok çirkin zaten. biraz kendimi geliştirelim lan çok şey mi istiyorum. Bak sen öyle diyince aklıma bu geldi. Bizim forumdaydı di mi bu sdfdsfdsf. https://vine.co/v/OpTgMxhqBP3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 asker dusmani bunlarin hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sanırım ramses şu foruma gelmiş en abaza adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi bu forumda kadınların barınması mümkün değil ya.Fazla testesterondan zehirlenip komaya girerler alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yok lan 2. Sanırım. Azmo daha beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 güzel karı resimleri diye başlık açıp o başlığın güncel başlıklarda görünmemesini sağlamak mümkün değil mi? ücra köşe yapalım foruma bari orda akıtılsın kanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kermit said: Sanırım ramses şu foruma gelmiş en abaza adam ya. Benden daha kötüleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 azmo nerede ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 FromTheHell said: güzel karı resimleri diye başlık açıp o başlığın güncel başlıklarda görünmemesini sağlamak mümkün değil mi? ücra köşe yapalım foruma bari orda akıtılsın kanlar fikir için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 FromTheHell said: güzel karı resimleri diye başlık açıp o başlığın güncel başlıklarda görünmemesini sağlamak mümkün değil mi? ücra köşe yapalım foruma bari orda akıtılsın kanlar Editorün site var işte xxx.paticix.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ramses en abaza eğil,olsa olsa en samiminiz,hepinizin düşündüğünü adam yazıyor işte,afra tafra yapmayın ayrıca abla kütür kütür diyorum ve saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Eyvallah dogmeatcim, aynen öyle aklıma geleni yazıyorum. Bu arkadaşların yaptığı ofiste herkes bir kadına bakıp (evli-bekar farketmeksizin) türlü türlü şeyler aklından geçirirken benim çıkıp off ne gider var ya demem gibi bişey bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DoGMeaT said: ramses en abaza eğil,olsa olsa en samiminiz,hepinizin düşündüğünü adam yazıyor işte,afra tafra yapmayın ayrıca abla kütür kütür diyorum ve saygılarımı sunuyorum Bozacının şahidi şıracı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Xaenin said: Abi gerçekten Türkiye'de nasıl cehalet prim yapıyosa forumda da abazalık prim yapıyo. Sokağa çıksan okuduğunu falan belli etsen OOO MONŞER diyorlar, burada da kız beğenmeyince hemen ELİT, PLAYBOY falan. Evet ben de buradan anlıyorum ki bazılarımız diğerlerimizden daha iyi çevrelerde gezmiş tozmuş. Bunu da suç gibi düşünüp bok atacağınıza verip şu averaj kızdan daha güzel kızlar bulmaya çalışın. ahaha abi tipe gel hala kiza bok atmaya kasiyor sdfsd tamam sampiyon sen bir numarasin en iyisin en yucesin sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Nekroda mezardan nenem çıksa sikecek abazalıkta bak bak laflara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 şunu var ya mmhhhhmmhmmmm pontipati said: RamsesII said: ben de esmer ten sevmem mesela (bembeyaz mermer gibi olacak) ama bu kızın iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. abi bırak şimdi esmer sevmem falan filan, yabancı yok burda. sevilmez mi şu http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10643914_855369294475392_2039811817_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Nekro said: Xaenin said: Abi gerçekten Türkiye'de nasıl cehalet prim yapıyosa forumda da abazalık prim yapıyo. Sokağa çıksan okuduğunu falan belli etsen OOO MONŞER diyorlar, burada da kız beğenmeyince hemen ELİT, PLAYBOY falan. Evet ben de buradan anlıyorum ki bazılarımız diğerlerimizden daha iyi çevrelerde gezmiş tozmuş. Bunu da suç gibi düşünüp bok atacağınıza verip şu averaj kızdan daha güzel kızlar bulmaya çalışın. ahaha abi tipe gel hala kiza bok atmaya kasiyor sdfsd tamam sampiyon sen bir numarasin en iyisin en yucesin sakin ol. İşte gerçek bir açık öğretim terk yorumu, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bu mızrak saplama geyiğine iyi güldüm ya. Bonus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Adam trast in alt i lan resmen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar