Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

senko said:

Xaenin said:

Abi gerçekten Türkiye'de nasıl cehalet prim yapıyosa forumda da abazalık prim yapıyo. Sokağa çıksan okuduğunu falan belli etsen OOO MONŞER diyorlar, burada da kız beğenmeyince hemen ELİT, PLAYBOY falan.

Evet ben de buradan anlıyorum ki bazılarımız diğerlerimizden daha iyi çevrelerde gezmiş tozmuş. Bunu da suç gibi düşünüp bok atacağınıza verip şu averaj kızdan daha güzel kızlar bulmaya çalışın.

beğenmeyince elit playpoy değil
sen beğenene nefes alana saplıyorsun dersen
abartılı bir tepki ile karşılaşman gayet normal.

Nerede dedim nefes alana saplıyosun diye?
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Dworgian said:

bu kız overall da her cadde kızı kadar güzel. "çok" güzel veya tapılası değil. ama çirkin bir kız da değil.

Caddedeki kızların hepsi güzel zaten. Ben en son tövbe etmiştim bi daha buraya gelmicem diye. :)

Bakırköy civarında takılınca insan ister istemez sorguluyor, bunlar kızsa bizim ordakiler ne diye. :(

işte bahsettiğim yerlerde bu kız default kız. hani oralarda çok gezen biri için ve oradaki kızları sevgili veya 1 night olarak bulan erkekler için bu kız normal.

malesef bu ayrım gün geçtikçe fazlalaşıo.

bakırköy dedin ya =)

bakırköyden başka yer görmemiş bi çocuğu bu kızın karşısına koysan düşer bayılır zaten kalbi dayanmaz
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

DA2019 said:

Garbıç öyle abi. Bu tip başlıklar hep burda açılıyo zaten, kimse kişisele açmıyo ki.

nerede açıldığının önemi yok abi

kadın resimlerine bakınca sikini kaldırıp bunu forumda paylaşmaya gerek yok. paylaşılma tarzı da çok çirkin zaten. biraz kendimi geliştirelim lan çok şey mi istiyorum.

Bak sen öyle diyince aklıma bu geldi. Bizim forumdaydı di mi bu sdfdsfdsf.

https://vine.co/v/OpTgMxhqBP3
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi gerçekten Türkiye'de nasıl cehalet prim yapıyosa forumda da abazalık prim yapıyo. Sokağa çıksan okuduğunu falan belli etsen OOO MONŞER diyorlar, burada da kız beğenmeyince hemen ELİT, PLAYBOY falan.

Evet ben de buradan anlıyorum ki bazılarımız diğerlerimizden daha iyi çevrelerde gezmiş tozmuş. Bunu da suç gibi düşünüp bok atacağınıza verip şu averaj kızdan daha güzel kızlar bulmaya çalışın.

ahaha abi tipe gel hala kiza bok atmaya kasiyor sdfsd

tamam sampiyon sen bir numarasin en iyisin en yucesin sakin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu var ya mmhhhhmmhmmmm

pontipati said:

RamsesII said:

ben de esmer ten sevmem mesela (bembeyaz mermer gibi olacak) ama bu kızın iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

abi bırak şimdi esmer sevmem falan filan, yabancı yok burda.
sevilmez mi şu
http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10643914_855369294475392_2039811817_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Xaenin said:

ahaha abi tipe gel hala kiza bok atmaya kasiyor sdfsd

tamam sampiyon sen bir numarasin en iyisin en yucesin sakin ol.

İşte gerçek bir açık öğretim terk yorumu, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...