Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://i.imgur.com/bvui0nf.png?1 Len neresi çöp suratlı ? Average bi suratı var... Fiziği düzgün kız kasmış Şu en doğal hali geldi ondan koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yok abi, kalite standartlarım yüksek sadece. Gerçekten ama yani kızda meme dışında vasat üstü hiç bir şey yok. Memelere laf etmem, çok ayıp ama allah aşkına biraz standart sahibi olun lan. 1 tane uzvu güzel diye VOAVOAVOAVO dendiği için Türkiye'de bir kezban gerçeği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 türkiye kezban gerçeği "nefes alsa yeter" ciler yüzünden mevcut bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben daha birşey demiyorum,seni ramses'e havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yahu yoklukta su bidonuna, vitrin mankenine hallenen adamlar var bu ülkede sakldjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Xaenin The Playboy güzel insana güzel diyince bişi kaybetmiyorsunuz abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Güzel değil abi, memeleri güzel. Masticore'un koyduğu fotodaki suratı yolda görseniz iki kere bakmazsınız, meme etkisi. Güzele güzel demek konusunda da bir sıkıntım olmaz, bir tarafı güzel olunca her tarafı güzel sanmaya benim sıkıntım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bir şeyi beğenmeyince de OOO ADAM PLAYBOY OOO NELER NELER diye olayı abartmanın bir lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 şu kızın güzel olduğunu tartışan adam çok tatlı bir hayat sürer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sdfsdf neyse abi elin kızı için tartışmayacam :) bana göre güzel sana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ilik ilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bu memelerin dasaayi bile geri getirecek gücü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Xaenin cok elit biri. niye kendiniz gibi primitif, low life insanlarla kiyasliyorsunuz adamcagizi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bir kadını beğenmemeyi elitistlik, snobluk, burnu havadalık fln sanmak ne saçma. zevkler ve renkler diye bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 lan bırakın, biraz gerçek olun yok standartları yüksek yok öyleymiş böylemiş... Sequo musunuz, noyan mısınız la siz? Biraz kendinize gelin. Kütür kütür erik gibi abla. Ha sevgili olmak istenmeyebilir, konuşması hayat görüşü vs terstir öyledir böyledir.Ama onun dışındaki aktivitelerde ganyana tek yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi normal kadın işte inanılmaz bi kadın olsa bile gelip burda uf yalarım yutarım yazmanın anlamı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben de fikrimi yazayım; Bir kere bence en çirkin yeri göğüsleri abi o ne öyle (aggro alıcam sanırım) Onun dışında yüzü Xaenin'in dediği kadar çirkin değil. Sadece normal yani. Şu kızın fiziğinde (göğüsler hariç - ki bence çirkin o kısım) tonla kız görürsünüz cadde, nişantaşı, istinye park, bebek fln gezseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 forumu kız arkadaşlarınız mı okuyo lan nedir bu beğenmeme meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: bir kadını beğenmemeyi elitistlik, snobluk, burnu havadalık fln sanmak ne saçma. zevkler ve renkler diye bir durum var. begenmemek farkli birsey. "yae bok gibi surati var bir tek memeden gotten ibaret" demek farkli birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben de esmer ten sevmem mesela (bembeyaz mermer gibi olacak) ama bu kızın iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Theridone said: forumu kız arkadaşlarınız mı okuyo lan nedir bu beğenmeme meselesi hayır abi "nefes alsın yeter" demiyoruz işte ne var? kadın oldu mu beğenilmek zorunda mı hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Sequo musunuz, noyan mısınız la siz? Biraz kendinize gelin. HAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Nekro said: begenmemek farkli birsey. "yae bok gibi surati var bir tek memeden gotten ibaret" demek farkli birsey. e yani "güzel kadın" "hoşmuş" demek ile "öefff buna şimdi var ya" diye yazmak da farklı şeyler. o da kötü kızın suratı da öyle kötü fln değil zaten evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 beğenmeyenler çıksın, kasıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bak şu doğru bir yorum oldu gidiorum ben lksdjaskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar