forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senden şekilliyse yeter diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 PrudenT said: Dworgian said: aquila said: ramses etli butlu seviyo, size ne. ramses i kurtarmamız lazım abi o kadının nesi şişman sapık mısınız lan anoreksik mi arıyonuz sdklfj etli butlu ile şişman arasındaki farkı algıladığında konuşalım mı abi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya ilk şişko tarzı yorum yapan olmuştu onu bulamadım sana denk geldi ki etli butlu bile sayılmaz abi anoreksik mankenler sizin algınızı bozmuş bence zaman içinde ksdjf normal işte gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bence sen fit kadin gormemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fitlik algısında sıkıntı var bence sağlıklı işte kadın sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 https://www.facebook.com/SISwimsuit?fref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 7-8 kilo fazlası var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 herkes senin gibi mi olsun istiyorsun forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 dünya kadar before after foto var kilo vermeden bile kasa çevirebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hidroelektrik santrali mi bu suyu elektriğe çevirir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Curunir said: Olya Abramovich http://static-mb.minutebuzz.com/wp-content/uploads/2014/02/1a7afa8e879311e3b56f1243d5ae15de_8-L.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Arkadaşlar sizi anladım ben, herkes 0 beden seviyo burada.Cılız, kemikleri sayılan. Ula çat çat kemik sesi çıkıyo bunlardan hiç güzel değil ki. Sıcacık yumuşacık olacak böyle sarıcak ipek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 iyice lowlife başlığı olmuş hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 PrudenT said: ya ilk şişko tarzı yorum yapan olmuştu onu bulamadım sana denk geldi ki etli butlu bile sayılmaz abi anoreksik mankenler sizin algınızı bozmuş bence zaman içinde ksdjf normal işte gayet ilk ben yazdım da şişman demedim zaten leğen yutmuş gibi dedim arada fark var sddfsds kadının iskeletinde problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kemikleri kalin evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 size miley cyrus filan müstehak anasını satıyım, böyle çirkin kadınlarla birlikte ola ola milletin kimyasını da bozdunuz ileriki nesillerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Fit diyosanız Eliz Sakuçoğlu'nu verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dana22 said: kemikleri kalin evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Fit diyosanız Eliz Sakuçoğlu'nu verelim. soldaki silikonsuz hali galiba? öyle daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 http://www.lasenza.com/ultimate-push-up-bra-11045886.html bu silikon etkisi yaratıyor çıkartana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 "silikon etkisi" abi ne salaklıklar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 iste bunye fit olunca meme popo filan olamiyor..-beyonce degilsen- mecburen bunlar da silikonize oluyor. sisme kadinla olmussun hissi sonrasinda..ki eski silikonlar daha vahimdi simdi en azindan sivi dolgulular vs cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 amaç memeleri olduğundan çok daha büyük göstermekse salakça değil ya. tabii çıkarttığın zaman oluşan hayal kırıklığını cover edecek bir taktiğin olması gerekiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: "silikon etkisi" abi ne salaklıklar var ya. 33 a cup olsaydin bunlardan bir duzine gardrobunda bulunurdu ole diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ne nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar