psyhke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 LoL hesabı satıyorum, fiyatı hakkında bi fikrim yok tekliflere göre değerlendiricem. E-bayden falan bakıcam diğer satanların fiyatlarına. 81 tane karakter var 2 tane rune sayfası Hesap EUWde ve s1de bronz, s2 silver, s3 gold, s4 plat, şuan ise plat çerçeveli ve gold4 liginde Hesapta 135 rp 4k ip bulunmakta, fnatic 2014 simgesi ve Arcade Baron ikonları var. 761 normal win i bulunmakta ve 84 teamwork honorı bulunmakta? :D. Şu ana kadar hiç ban yememiştir ve hatta riot ödül bile yolladı bunun için. Hesaptaki Skinler: Stinger Akali Heartseeker Ashe Sandstorm Katarina Kittycat Katarina Unchained Alistar Little Knight Amumu Frostfire Annie Definetly Not Blitzcrank Resistance Caitlyn Jurrasic Cho'gath Urfrider Corki Gladiator Draven Victorious Elise Frosted Ezreal Explorer Ezreal Pumpkinhead Fiddlesticks Rugged Garen HillyBilly Gragas Mafia Graves Headless Hecarim Warring Kingdoms Jarvan IV Vandal Jax Mafia Jinx Unmasked Kayle Judgement Kayle Aether Wing Kayle Prestigious LeBlanc Dragon Fist Lee sin Imperial Lux Steel Legion Lux Glacial Malphite Chosen Master Yi Mafia Miss Fortune Victorious Morgana Galactic Nasus Snow Bunny Nidalee Frenc Maid Nidalee Demolisher Nunu Gothic Orianna Battle Bunny Riven Mad Hatter Shaco Warlord Shen Bandit Sivir Cottonail Teemo Riot Girl Tristana King Tryndamere Demonblade Tryndamere Mafia Twitch Spirit Guard Udyr Arctic Ops Varus Vindicator Vayne Marquis Vladimir Nosferatu Vladimir Hyena Warwick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 500 tl vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 600 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 650ye gönder bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 paypal kabul ediyorsan 700 tl teklif ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arkadaşlar ilk teklifi ben yaptım, lütfen fiyat yükseltmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yapmayın şunu çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 350tl hmeen alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyhke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Beyler ödemeyi nasıl yapacaksınız, Ankarada oturan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben soğanla ödeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 701 veririm. ankara biletleri mi kendim alırım elden öderim, 1 de dürüm ayran veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 paypal`daki charge back probleminden dolayı satıcı arkadaş ile anlaşamadık. iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 900 veririm ben. öyle paypal falan değil nakit. arıyorum şimdi kuzeni ankaradakini direk versin sana. account şifre falan vermene gerek yok sonra alırım. 1000 e çıkardım rakamı ki diğer gebeşler fiyat yükseltemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arkadaşım adam akıllı fiyat verin hesabı bende istiyorum ama 1000tl veremem sizin gibi. okula giderken aldığım harçlık günde 20tl zaten zar zor biriktirdim. 1000tl nedir ya neyse hayırlı olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ankara yolu rüzgardan kapanmıs ben çekiliyorum bu satıştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 gebeşler kendini belli etti................... 1k NET. TEMİZ. CASH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 1k etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 1k az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Teklif verenlerin gayet iyi niyetli ve ciddi oldugundan eminim. Haliyle hesap sahibi arkadas secsin teklif verenlerden birini, alisverisi tamamlasin. Alici fos cikarsa ya da "sakaydi ehe ehe" moduna girerse gozunun yasina bakmadan ucururuz, bi sonraki teklif verenle devam ederiz ayni sekilde no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 2 milyar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 100 dolardan aşağısına verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar