Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion Packler İçin Soru


AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

World of Warcraft'a başlamayı düşünüyorum, ilk oyunundan beri serinin ciddi hastası olmama rağmen MMO'suna bulaşmamayı tercih etmiştim, o yıllar farklı oyunlardan gidiyordum, Star Wars Galaxies, Guild Wars 1, Age of Conan, The Old Republic vs; bu MMO'larla meşgul olurken WOW'dan hep uzak durdum. Şimdi kafamda 2-3 soru var, sizin bilgilerle onları bi sileyim.

Oyunu bol bol gezerek, lore'un tadını çıkararak aheste aheste oynamayı düşünüyorum.

1) Hiçbir Expansion Pack kurmadan oyunu oynamam mümkün mü? Kafamdaki şu, sanki oyun bu sene yeni çıkıyormuş gibi, level cap'e ulaştıkça bir sonraki EP'yi kurmak. Mesela 60'a ulaşmadan Burning Cursade'i, 70'e ulaşmadan Wrath of the Lick King'i, 80'e ulaşmadan Cataclysm'i kurmak istemiyorum. Böyle bir hakkım var mı?

2) Cataclysm ile Azeroth'taki bazı alanlar kozmetik değişikliğe uğradı diye biliyorum, bazı questler değişti veya silindi sanırım, yenileri geldi. Şimdi ben bu değişiklikten önceki halini ve o silinen orijinal görevleri görebilir miyim, Cataclysm'i kurmadan önce? Yoksa bu değişiklikler Cataclysm'den hemen önce gelen patch ile alakalı, bundan kurtuluş yok mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Mağazaya girdim, ilk 4 paketi içeren Battle Chest'i aldım, eve gelince sadece vanillayı yükledim. Oynayamıyor muyum şimdi?


bişey soracağım kaç para verdin battlechest için?

zira şu anda mist of pandaria dahil tüm seriyi tek elden satıyor blizzard (wod cıktığından beri)

yani hani zarar etmemişsindir umarım :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 ekstra soru:

1) Region olarak WOW1 ile WOW2 arasında fark var mı? Hangisini seçmek gerekir?

2) Paticik ağırlıklı olarak hangi serverda?

3) Battle.net uygulamasının ana ekranında sadece Warlords of Draenor'a yükseltme seçeneği görüyorum. Bu upgrade'i satın alırsam daha önceki BC, WOTLK, Catacylsm, MoD vs tüm EP'leri de almış mı oluyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1) WoW1, WoW2 diye region yok, US-EU-Asia var, genel olarak Türkiyedeki insanlar EU oynuyor. WoW1 ve WoW2 eğer aynı battle.net hesabında birden fazla wow hesabı olursa onları tanımlıyor.

2) Paticik dışında genel olarak hemen herkes Twisting Nether serverında oynuyor. Ancak paticik şu serverda oynuyor demek pek mümkün değil. Değişik serverlarda oynayan insan insan sayısı hayli fazla.

3) Standart wow'u aldığında anda, WoW-tBC-WotLK-Cata-MoP hepsini almış oluyorsun. Direk level 90 olana kadar bir engelle karşılaşmıyorsun. Sonra bunun üstüne sadece WoD alıyorsun ve 100 oluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

World of Warcraft® : Warlords of Draenor™
[hesap adı 1] Active
Europe (EU)

World of Warcraft® : Warlords of Draenor™
[WoW1] Active
Public Test Realm (PTR)

World of Warcraft® : Warlords of Draenor™
[WoW3] Active
Public Test Realm (PTR)

Bende üstte görünen gibi 3 tane var mesela, birinci benim oynadığım wow, diğer ikisi PTR hesapları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...